header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De natriumbicarbonaatmarkt zal naar verwachting groeien van USD 8,5 miljard in 2022 tot USD 13,01 miljard in 2032, met een (CAGR) van 4,85% | MRFR

Oct 5, 2023 6:00 PM ET

Inzichten van Future Market Research

De wereldwijde Natriumbicarbonaatmarkt zal gestaag groeien met een gematigd CAGR tijdens de voorspellingsperiode (2018-2022), meldt Market Research Future (MRFR). De consumptie van vlees, suiker en zuivelproducten maakt het lichaam zuur, wat het lichaam probeert te neutraliseren door de alkalische zouten vast te houden. De aanwezigheid van verzuring van het weefsel leidt echter tot gezondheidsproblemen zoals artritis, spijsverteringsstoornissen en brandend maagzuur. Dit probleem kan worden verholpen door natriumbicarbonaat of zuiveringszout met water te drinken, omdat het de zuurgraad helpt verminderen omdat het alkalisch van aard is. MRFR stelt in het rapport vast dat de voordelen van zuiveringszout of natriumbicarbonaat de komende jaren naar verwachting een van de belangrijkste groeimotoren voor de wereldwijde natriumbicarbonaatmarkt zullen zijn. Bovendien zal de vraag naar natriumbicarbonaat stijgen door het gebruik ervan bij de behandeling van hartritmestoornissen, die worden veroorzaakt door overmatig gebruik van cocaïne.

Hoewel de vooruitzichten voor de markt rooskleurig lijken, kan de fluctuerende prijs van natriumbicarbonaat wereldwijd de marktgroei in de komende jaren mogelijk ondermijnen. Er zijn echter belangrijke markttrends die aan kracht winnen en de marktdynamiek van natriumbicarbonaat positief beïnvloeden, zoals het toenemende gebruik van zuiveringszout als geurverdrijver. Omdat zuiveringszout de zuurgraad neutraliseert, is het een ideaal element om geuren te absorberen en als deodorant te fungeren. Bovendien is zuiveringszout of natriumbicarbonaat vrij van chemische toevoegingen, in tegenstelling tot veel andere producten, een feit dat het product zeer aantrekkelijk maakt voor een groot aantal consumenten, wat leidt tot een enorme wereldwijde vraag.

Download het voorbeeldrapport: https: //www.marketresearchfuture.com/sample_request/2632

Regionale analyse:

Op basis van de regio is de wereldwijde natriumbicarbonaatmarkt onderverdeeld in Europa, Noord-Amerika, Azië-Pacific, Midden-Oosten & Afrika en Latijns-Amerika.

Volgens de analyse wordt de wereldmarkt tijdens de prognoseperiode gedomineerd door Noord-Amerika. Deze regio zal naar verwachting het grootste marktaandeel verwerven in de wereldwijde markt voor natriumbicarbonaat. De marktgroei van de regio kan worden toegeschreven aan de grote vraag naar de verbinding in de voedingsmiddelenindustrie, waterzuivering en de farmaceutische industrie. Bovendien zal de toenemende productie van natriumcarbonaat in de VS de regionale markt naar verwachting stimuleren.

Voorspeld wordt dat de APAC-regio tijdens de prognoseperiode aanzienlijk zal groeien als gevolg van de toenemende vraag naar natriumbicarbonaat vanuit China en India. Bovendien is de regio een belangrijke investeringsbestemming gebleken voor prominente marktspelers, wat de regionale marktgroei kan vergroten. De APAC-markt zal naar schatting groeien met een CAGR van 3,96% tijdens de beoordelingsperiode. De expansie van industrieën zoals diervoeding en F & B zal naar verwachting een andere belangrijke factor zijn die de regionale markt zal stimuleren. Daarnaast zal de stijgende vraag vanuit de farmaceutische industrie naar verwachting een cruciale rol spelen bij het stimuleren van de regionale markt in de komende periode.

Verwacht wordt dat de Europese markt tijdens de evaluatieperiode aanzienlijk zal groeien als gevolg van de expansie van de farmaceutische sector. Bovendien zal de robuuste aanwezigheid van de sector persoonlijke verzorging de regionale markt naar verwachting versterken. Het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en enkele andere landen zullen naar verwachting een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling van de regionale markt.

Marktsegmentatie:

Het MRFR-rapport stelt dat de wereldwijde natriumbicarbonaatmarkt is gesegmenteerd op basis van toepassing, eindgebruikers en regio.

Per toepassing is de wereldwijde markt voor natriumbicarbonaat gesegmenteerd op basis van medische producten, zeep & wasmiddelen, bakpoeder, diervoeder, chemische grondstoffen, agrochemische producten, brandblusmiddelen en andere. Er is een grote vraag naar natriumbicarbonaat in de medische sector, voornamelijk gebruikt als maagzuurremmer. Het wordt gebruikt om de symptomen van maagzweren of zweren aan de twaalfvingerige darm te behandelen. Bovendien wordt het ook gebruikt om brandend maagzuur en zure indigestie te verlichten door overtollig maagzuur te neutraliseren.

Per eindgebruiker is de markt gesegmenteerd op basis van farmaceutica, persoonlijke verzorging, textielindustrie, voedingsmiddelen & dranken, chemische industrie, landbouw en andere. Natriumbicarbonaat in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie wordt op grote schaal gebruikt in bakproducten, peulvruchten en bonen, kleurstoffen voor levensmiddelen, bruisende soda en groente- en fruitscrub. Het grote aantal toepassingen van natriumbicarbonaat in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie stimuleert de vraag en leidt tot groei van het segment.

Voorspeld wordt dat de MEA-regio het kleinste marktaandeel zal verwerven tijdens de prognoseperiode. De regio zal waarschijnlijk achterblijven door een gebrek aan bewustzijn en onderontwikkelde landen. De aanwezigheid van onbenutte mogelijkheden kan de regionale markt in de komende periode echter vergroten.

Nu kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=2632

Belangrijkste spelers:

FMC Corporation. (VS), Blue Bird Foods India Pvt. Ltd. (India), Tata Chemicals Ltd. (India), Solvay S.A. Chemicals Company (Europa), Tosoh Corporation (Japan) en Asahi glass Co. Ltd (Japan) zijn enkele van de belangrijkste spelers op de wereldwijde markt voor natriumbicarbonaat.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt over diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Blader door gerelateerde rapporten:

Bulkzakken MarktOmvang en Aandeel In 2023 Trend zal Nieuwe Groeikansen Genereren (2023 – 2032)

Gevaarlijke goederen logistiek markt – omvang en aandeel in 2023 Trend biedt nieuwe groeikansen (2022 – 2030)

Homogenisatoren: marktomvang en marktaandeel in 2023 zullen nieuwe groeikansen creëren (2021 – 2030)

De markt voor buisverpakkingenGroei en marktaandeel in 2023 zal nieuwe groeikansen creëren (2023 – 2030)

Markt voor Linerless LabelsOmvang en Aandeel In 2023 Trend biedt nieuwe groeikansen (2022 – 2030)

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Sodium Bicarbonate,Sodium Bicarbonate Market,Sodium Bicarbonate Market Size