header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De omvang van de markt voor neurorevalidatieapparatuur zal tegen 2032 1,40 miljard dollar bedragen, met een CAGR van 7,90% – Market Research Future

Oct 5, 2023 3:00 PM ET

Neurorevalidatie-apparaten marktonderzoeksrapport informatie per type (neuro-robotische apparaten, draagbare apparaten, niet-invasieve stimulatoren en Brain-Computer Interfaces), per toepassing (herseninfarct, ziekte van Parkinson, multiple sclerose, ruggenmergletsel, cerebrale parese en schizofrenie), per eindgebruiker (revalidatiecentra, ziekenhuizen, klinieken en thuiszorg) – marktvoorspelling tot 2032.

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor neurorevalidatieapparaten van 2023 tot 2032 naar verwachting een CAGR van 7,90% laten zien en tegen 2032 een waarde van meer dan USD 1,40 miljard vertegenwoordigen.

Neurorevalidatie is een tak van de geneeskunde die zich richt op het verbeteren van het leven van mensen die lijden aan neurologische aandoeningen en verwondingen, zoals beroertes, traumatisch hersenletsel, ruggenmergletsel en multiple sclerose. In de afgelopen decennia hebben belangrijke ontwikkelingen op het gebied van neurorevalidatie een revolutie teweeggebracht in de manier waarop patiënten herstellen en hun onafhankelijkheid herwinnen.

Download gratis een PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2210

Aanzienlijke technologische vooruitgang en de versnelde vergrijzing van de wereldbevolking zullen beide bijdragen aan de groei van de markt tijdens de prognoseperiode. De ziekte van Parkinson en multiple sclerose zijn twee neurologische aandoeningen die naar verwachting steeds vaker zullen voorkomen, waardoor de mobiliteit van patiënten zal afnemen en de marktexpansie zal toenemen.

De toenemende vraag naar neurorevalidatieapparatuur is een van de belangrijkste factoren die de groei van de markt stimuleren. De markt voor hersenrevalidatieapparatuur ontwikkelt zich ook als gevolg van de snel groeiende oudere bevolking en het succes van spelsystemen in neurorevalidatie. In de nabije toekomst zal de sector blijven groeien door een versnelde ontwikkeling.

Segmentatie

De segmentatie van de markt voor neurorevalidatieapparatuur op basis van type omvat neuro-robots, draagbare medische apparaten, niet-invasieve stimulatoren en brein-computer interfaces.

De segmentatie van de markt voor neurorevalidatieapparatuur op basis van toepassing omvat herseninfarcten, de ziekte van Parkinson, multiple sclerose, ruggenmergletsel, hersenverlamming en schizofrenie.

De gegevens over de markt voor neurorevalidatieapparaten zijn onderverdeeld in revalidatiecentra, ziekenhuizen, klinieken en thuiszorg.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn Abbott Laboratories (VS), Ekso Bionics Holdings Inc (VS), Helius Medical Technologies (VS), Hocoma AG (Zwitserland) en Medtronic, Inc (Ierland).

Regionale analyse

De Noord-Amerikaanse markt voor neurorevalidatieapparaten werd gewaardeerd op USD 6,3 miljard en zal tijdens de prognoseperiode naar verwachting groeien met een aanzienlijk CAGR. Dit is toe te schrijven aan de toenemende prevalentie van neurologische aandoeningen, de vergrijzende bevolking en de geavanceerde en goed uitgeruste gezondheidszorginfrastructuur.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (115 pagina’s) over Neurorevalidatie-apparaten:https://www.marketresearchfuture.com/reports/neurorehabilitation-devices-market-2210

Het marktaandeel van de Europese markt voor neurorevalidatieapparatuur zal naar verwachting toenemen tijdens de prognoseperiode, dankzij de aanwezigheid van belangrijke spelers in de regio en de stijgende adoptiegraad van deze diensten. Een grotere patiëntenpopulatie met neurologische aandoeningen zal ook bijdragen aan de regionale expansie. Daarnaast had de Duitse markt voor neurorevalidatie-apparaten het grootste marktaandeel, terwijl de Britse markt voor neurorevalidatie-apparaten de snelst groeiende markt in Europa was.

De markt voor neurorevalidatie-apparaten in Azië-Pacific zal naar verwachting groeien met de hoogste CAGR. De segmentale ontwikkeling van de regio zal worden gestimuleerd door factoren zoals een verbeterde infrastructuur voor gezondheidszorg, een groter bewustzijn van neurorevalidatie-apparaten en de toegenomen expansie van prominente deelnemers. Bovendien had China het grootste marktaandeel voor neurorevalidatie-apparaten, terwijl India de snelst groeiende markt was in de regio Azië-Stille Oceaan.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Omvang, trends en groeivooruitzichten vande markt voor chirurgische apparatuur per producttype (hechtmateriaal, hechtmachines, handinstrumenten, elektrochirurgische apparaten), per toepassing (neurochirurgie, wondsluiting), per eindgebruiker (ziekenhuizen, ambulante chirurgische centra) – wereldwijde prognose tot 2030

Veterinary Imaging Market Research Report Information per producttype (instrumenten, veterinaire beeldvormingsreagentia, veterinaire software), per diersoort (kleine huisdieren, grote dieren en andere), per therapeutisch gebied (orthopedie en traumatologie, cardiologie, neurologie, oncologie en andere), per eindgebruiker (ziekenhuizen, academische instellingen en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Onderzoeksrapport overde markt voor zuurstoftherapieapparatuur Informatie per type (Non-Re-Breather Mask, Incubators, Continuous Positive Airway Pressure, Liquid Oxygen Device, Hyperbaric Oxygen Chamber, Nassal Cannula), per toepassing (hypoxemie, hartaandoeningen, slaapapneu, longaandoeningen en chronische obstructieve longaandoeningen), per eindgebruiker (ziekenhuizen, klinieken en patiënten) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Nierdialyse markt: per type (hemodialyse, peritoneale dialyse, continue nierfunctievervangende therapie), per type apparaat (hemodialyse-dialyseapparaat, peritoneale dialyseapparaat) en per eindgebruiker (laboratoria) – prognose tot 2030

Onderzoeksrapport overde Auto-injector-markt per producttype (wegwerpbaar, herbruikbaar), per therapeutische toepassing (anafylaxie, reumatoïde artritis, multiple sclerose, diabetes, andere), per distributiekanaal (kleinhandelsapotheken, ziekenhuisapotheken, andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Neurorehabilitation Devices Market,Neurorehabilitation Devices Market Size,Neurorehabilitation Devices Market Share,Neurorehabilitation Devices Market Trends