header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De voorspelling is dat de omvang van de markt voor aandrijfsystemen voor auto’s tegen 2032 zal groeien met een aanzienlijke CAGR van bijna 5,70%.

Oct 5, 2023 12:53 PM ET

Automotive Powertrain Systems Industrie Overzicht:

De studiedocumenten van MRFR stellen dat de Automotive Powertrain Systems Market Research Report Information by Engine Type, Component, Vehicle Type, and Region – Forecast Till 2032, de Automotive Powertrain Systems markt naar verwachting aanzienlijk zal groeien tijdens de evaluatieperiode van 2022 tot 2032 met een aanzienlijke CAGR van nauw 5,70%. De onderzoeksdocumenten suggereren projecties met betrekking tot de stijgende inkomsten van de wereldwijde markt, die waarschijnlijk een markt van USD 86,01 miljard zal bereiken tegen het einde van 2032.

Volgens de rapporten was de markt in 2022 geprijsd op bijna 55,2 miljard dollar. De markt voor Automotive Powertrain Systems is recentelijk vooruitgegaan. Het belangrijkste kenmerk dat een stijging van de marktprestaties veroorzaakt, is de groeiende trend van kleinere motoren. Bovendien wordt de toenemende vraag naar automatische transmissies ook beschouwd als een van de vitale parameters die de groei van de wereldwijde markt bevorderen.

Ontvang de gratis PDF-brochure op
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4793

Analyse van de concurrentie

  • Toyota Motor Corporation (Japan)
  • Ford Motor (VS)
  • General Motors Company (V.S.)
  • Delphi Automobile (V.K.)
  • Hyundai Motor Company (Zuid-Korea)
  • Magna Powertrain (VS)
  • Aisin Seiki (Japan)
  • Denso Corporation (Japan)
  • Borgwarner (V.S.)
  • Jtekt Corporation (Japan)
  • GKN PLC (V.K.)
  • ZF Friedrichshafen (Duitsland)

Drijfveren voor de markt

De markt van Automotive Powertrain Systems is recentelijk gegroeid. Het belangrijkste kenmerk dat een stijging van de marktprestaties veroorzaakt, is de groeiende trend van kleinere motoren. Bovendien wordt de stijgende vraag naar automatische transmissies ook beschouwd als een van de vitale parameters die de groei van de wereldwijde markt bevorderen.

Beperkingen van de markt

Daarentegen kunnen verschillende aspecten de groei van de wereldwijde markt voor Automotive Powertrain Systems schaden. Een van de belangrijkste beperkingen die de groei van de markt in de weg staan, zijn de verhoogde grondstofprijzen.

Segmentanalyse

De wereldwijde markt voor aandrijfsystemen voor auto’s is onderverdeeld in verschillende segmenten op basis van eindgebruikers, motortype, componenten en regio.

Op basis van de componenten wordt de wereldwijde markt voor aandrijfsystemen onderverdeeld in aandrijfassen, differentiëlen, transmissie, motoren en overige.

Op basis van motortype wordt de wereldwijde markt voor aandrijfsystemen voor auto’s opgesplitst in diesel en benzine.

Op basis van de eindgebruikers wordt de wereldwijde markt voor aandrijfsystemen voor auto’s onderverdeeld in bedrijfsvoertuigen en passagiersvoertuigen.

Regionale analyse

Het onderzoek biedt marktgegevens per regio voor Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa en de rest van de wereld.

De onderzoeksdocumenten van MRFR brengen met zich mee dat de Noord-Amerikaanse regio in 2022 de eerste plaats inneemt op de markt voor Automotive Powertrain Systems, met een maximaal aandeel van ongeveer USD 25,0056 miljard. De regionale markt zal naar verwachting een aanzienlijke CAGR registreren tijdens de onderzoeksperiode. Het gebied staat bekend om de dynamische ontwikkeling van bijdragers zoals Mexico, Canada en de VS. Het belangrijkste aspect dat de ontwikkeling van de regionale markt voor aandrijfsystemen voor auto’s stimuleert, is de invoering van strenge emissienormen in Noord-Amerikaanse landen.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-powertrain-systems-market-4793

Bovendien wordt de stijgende vraag naar moderne, lichtgewicht aandrijflijnen die het brandstofverbruik verbeteren, de prestaties van voertuigen verhogen en de uitstoot terugdringen, ook beschouwd als een van de vitale parameters die de groei van de regionale markt stimuleren. Daarnaast zullen de inspanningen van de autofabrikanten om de uitlaatemissies van hun voertuigen te verlagen de ontwikkeling van de regionale markt de komende jaren waarschijnlijk ook stimuleren.

De Europese regio zal naar schatting de tweede positie innemen op de markt voor aandrijfsystemen voor auto’s in de beoordelingsperiode. Het gebied staat bekend om de dynamische ontwikkeling van bijdragers zoals Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Het belangrijkste aspect dat de ontwikkeling van de regionale markt voor aandrijfsystemen voor auto’s stimuleert, is de toenemende vraag naar elektrische voertuigen in de regio als gevolg van de regelgeving voor koolstofemissies die is uitgevaardigd door de Europese Unie en de relevante nationale overheden.

Bovendien investeren de belangrijkste autofabrikanten in de regio ook aanzienlijk in onderzoek en ontwikkeling om brandstofefficiënte, koolstofarme en krachtige aandrijflijnen aan te bieden, wat op zijn beurt waarschijnlijk ook een positieve invloed zal hebben op de groei van de regionale markt.

De regio Azië-Pacific zal van 2023 tot 2032 met de snelste CAGR groeien op de markt voor aandrijfsystemen voor de auto-industrie. Het gebied staat bekend om de dynamische ontwikkeling van bijdragers zoals China, India en Indonesië. Het belangrijkste aspect dat de ontwikkeling van de regionale Automotive Powertrain Systems markt stimuleert is de uitbreiding van de personenauto industrie. Bovendien zal de stijgende voertuigproductie in de regio de ontwikkeling van de regionale markt de komende jaren waarschijnlijk stimuleren. De Indiase markt voor aandrijfsystemen voor auto’s wordt bijvoorbeeld gestimuleerd door een groeiend besteedbaar inkomen, een sterk concurrerende markt en meer verstedelijking, waardoor autobezit in het hele land wordt aangemoedigd.

Segmentatie van de markt voor aandrijfsystemen voor auto’s

Vooruitzichten voor aandrijfsystemen voor auto’s

  • Motor
  • Transmissie
  • Differentiëlen
  • Aandrijfassen
  • Overige

Vooruitzichten motortypes aandrijfsystemen

  • Benzine
  • Diesel

Vooruitzichten aandrijfsystemen voor auto’s Voertuigtype

  • Personenauto’s
  • Commerciële voertuigen

Lees meer waardevolle inzichten van MRFR:

ATV Onderdelen & Accessoires Marktonderzoeksrapport – Wereldwijde voorspelling tot 2032

High-Performance Trucks marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2032

Wereldwijd marktonderzoek geavanceerde bestuurdersondersteuningssystemen – Wereldwijde prognose tot 2032

Automotive Battery Management System Market Research Report – Wereldwijde voorspellingen voor 2032

Onderzoeksrapport over de markt voor verkeerslichtregelaars – Wereldwijde prognose tot 2032

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99,

5Th Floor New York,

NY 10013 Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https: //www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Automotive Powertrain Systems Market Size,Automotive Powertrain Systems Market,Automotive Powertrain Systems Market Size Size,Automotive Powertrain Systems Market Size Trends,Automotive Powertrain Systems Market Size Demand