header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Markt voor Suikervrije Dranken: Succesvol door toenemende vraag met veelbelovende CAGR van 7,23% Vooruitzichten| Prognose tot 2030.

Oct 5, 2023 11:00 AM ET

Markt voor suikervrije dranken

Er wordt een hogere CAGR van 7,23% verwacht voor de markt van suikervrije dranken tot 2030. Suikervrije dranken zijn een lekker en gezond alternatief voor dranken met toegevoegde suikers. Deze dranken bevatten ook suiker, maar zijn meestal gezoet met kunstmatige zoetstoffen zoals sucralose, neotaam, sacharine, aspartaam en stevia. De markt van suikervrije dranken heeft de voorkeur van mensen die meer geïnteresseerd zijn in afvallen, omdat deze alternatieven gezonder zijn en mensen helpen over het algemeen minder suiker te consumeren. Omdat de meerderheid van de consumenten zich richt op gezondere eigenschappen, stijgt de vraag naar deze dranken. Door het hunkeren naar suiker te verminderen en tegelijkertijd een gezond dieet te behouden, stijgt de vraag naar deze dranken.

De vraag op de markt van suikervrije dranken wordt beïnvloed door een aantal zaken. De meeste consumenten van deze dranken zijn mensen die proberen af te vallen en gezondheidsbewuster zijn. Er is een wereldwijde markt voor deze dranken omdat obesitas een aanzienlijk deel van de bevolking in vrijwel elke locatie treft. Deze drank bevat kunstmatige zoetstoffen, die in kleine hoeveelheden worden gebruikt en weinig calorieën bevatten, ook al zijn ze 600 keer zoeter dan gewone suiker. Een calorietekortdieet wordt steeds populairder, waardoor de vraag op de markt toeneemt.

de groeiende vraag naar suikervrije dranken op de markt wereldwijd. Door de verminderde calorieconsumptie helpen deze dranken bij gewichtsverlies over een korte periode, wat verschillende groeimogelijkheden creëert. Daarnaast wordt er veel geïnnoveerd om meer smaken in het mandje op te nemen om aan de voorkeuren en smaken van elke consument te voldoen.

Vanwege de hoge kosten van de meeste kunstmatige zoetstoffen in vergelijking met tafelsuiker, wordt de uitbreiding van de markt voor suikervrije dranken beperkt door een aantal problemen. Daarnaast kan het langdurig consumeren van deze dranken leiden tot schadelijke gezondheidsproblemen die de groei afremmen.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3869

Belangrijkste spelers

De belangrijkste spelers op de markt van suikervrije dranken over de hele wereld worden hieronder genoemd:

The Kraft Heinz Company (VS)

PepsiCo (VS)

Coca-Cola Bedrijf (VS)

Unilever (VK)

Nestlé (Europa)

Mars Inc. (VS)

The Hershey Company (VS)

Marktsegmentatie

De suikervrije drankenmarkt is wereldwijd gesegmenteerd op basis van producttype, marketingclaims en distributiemethode.

Op basis van het type product is de suikervrije drankenmarkt wereldwijd onderverdeeld in zuiveldranken, energiedranken, frisdranken, vruchten- en groentesappen en vele andere categorieën.

Op basis van de claims is de suikervrije drankenmarkt wereldwijd onderverdeeld in biologische, lactosevrije, glutenvrije en vele andere categorieën.

Op basis van de fysieke distributiekanalen is de suikervrije drankenmarkt wereldwijd onderverdeeld in fysieke distributiekanalen in winkels en fysieke distributiekanalen zonder winkels.

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/sugar-free-beverage-market-3869

Regionale analyse

De Noord-Amerikaanse regio, de Aziatisch-Pacifische regio, de Europese regio en de regio Midden-Oosten en Afrika zijn de vier regio’s waarin de markt voor suikervrije dranken wereldwijd is onderverdeeld. De Noord-Amerikaanse regio heeft wereldwijd het grootste marktaandeel en is daarom marktleider door de aanwezigheid van landen als de VS, Canada en Mexico. De vraag naar deze producten wordt gestimuleerd door het toegenomen gezondheidsbewustzijn van de inwoners van deze regio.

Gerelateerd rapport

Butter Market Research Report Information per producttype (standaardboter, geklaarde boter, opgeklopte boter en andere), per categorie (gezouten en ongezouten), per vorm (smeersels, vloeistof/olie, blokken en andere), per eindgebruik (voedselverwerking, foodservice en foodretail) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Onderzoeksrapportorganische sojabonenmarkt per toepassing (vermaling, gebruik als voedingsmiddel, gebruik als diervoeder) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Sugar Free Beverage Market,Sugar Free Beverage Industry,Global Sugar Free Beverage Market,Sugar Free Beverage Market Research,Sugar Free Beverage Market Analysis,Sugar Free Beverage Market Size,Sugar Free Beverage Market Share,Sugar Free Beverage Market Trends