header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Vitamine C-markt zal 13,2 miljard dollar overschrijden tegen 2030 met een groei van 2,88% CAGR

Oct 5, 2023 1:44 PM ET

Wereldwijd overzicht Vitamine C-markt:

De vitamine C-markt zal naar verwachting matig groeien in het huidige decennium. De groeiende vraag naar vitamine C-supplementen, dranken en voedingsmiddelen zou de marktgroei versnellen. Volgens Market Research Future (MRFR) zal de wereldwijde Vitamine C-markt naar verwachting groeien van USD 10,9 miljard in 2022 tot USD 13,2 miljard in 2030, met een CAGR van 2,88% tijdens de evaluatieperiode (2023-2030).

Vitamine C is een populair voedseladditief en ingrediënt geworden, met diverse toepassingen in de industrie, waaronder voedingsmiddelen & dranken, farmaceutische & nutraceuticals en persoonlijke verzorging. Door zijn vermogen om schade aan lichaamscellen te herstellen, wordt vitamine C op grote schaal gebruikt in een reeks gezondheidsdrankjes, supplementen en nutraceuticals.

Het wordt ook op grote schaal gebruikt als verrijkingsmiddel in verschillende producten, waaronder sappen, sportdranken, snoepgoed en functionele voeding & dranken. De toenemende vraag naar voedselverrijking en de prominente aanwezigheid van vitamine C in verschillende voedingsmiddelen en dranken versnellen de marktaandelen. Bovendien is de enorme vraag naar vitamine C als conserveringsmiddel een belangrijke groeiaanjager.

Gratis sample rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1938

Vitamin C Market

Wereldwijde Vitamine C Markt – Segmenten:

Het marktrapport is onderverdeeld in type, toepassing en regio. Het type segment is onderverdeeld in natrium ascorbaat, calcium ascorbaat, kalium ascorbaat en magnesium ascorbaat. Het toepassingssegment is onderverdeeld in farmaceutische & nutraceuticals, voedingsmiddelen & dranken, persoonlijke verzorging en andere. Per regio is de vitamine C-markt onderverdeeld in Noord- en Zuid-Amerika, Azië-Pacific, MEA, Europa en de rest van de wereld.

Wereldwijde Vitamine C-markt – Regionale Analyse:

Azië-Pacific domineert de wereldwijde vitamine C-markt door de stijgende vraag van fabrikanten van nutraceutica en supplementen. Daarnaast stimuleert de groeiende focus op preventieve gezondheidszorg in plaats van curatieve oplossingen de omvang van de vitamine C-markt. Met zijn gunstige grondstofvoordeel en kostenconcurrerende logistiek trekt de regio al lang internationale investeerders en industriële spelers aan.

Bovendien creëert de toenemende vraag naar voedingsproducten in deze regio enorme groeikansen voor fabrikanten en leveranciers van vitamine C. APAC-landen zoals India en China zijn aanzienlijk grotere markten voor vitamine C in de regio, getuige de groeiende vraag vanuit de markt voor gezondheidssupplementen.

Wereldwijde Vitamine C Markt – Analyse van de concurrentie:

De zeer competitieve vitamine C-markt lijkt gefragmenteerd door de aanwezigheid van veel grote en kleine spelers. Lage toetredingsdrempels trekken nieuwkomers op de markt aan, waardoor de concurrentie verder toeneemt. Nieuwe en online spelers dagen veel retailers en fabrikanten uit.

Veel toonaangevende producenten en retailers breiden uit door middel van fusies & overnames en samenwerkingsverbanden om een groter marktaandeel te verwerven. De snelle verspreiding van vitamine C-producten, voornamelijk via online platforms, vormt een uitdaging voor deze spelers.

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/vitamin-c-market-1938

Grote spelers:

Toonaangevende spelers op de vitamine C-markt zijn onder andere Abbott Laboratories (VS), Amway (VS), Bayer AG (Duitsland), Nutraceutics Corp. (VS), Koninklijke DSM N.V. (Nederland) en GlaxoSmithKline plc (VK).

Vooruitgang in de industrie/Relateerd nieuws:

18 nov. 2021 – TCP Group, de producent van energiedrankjes Krating Daeng, kondigde een samenwerking aan met DHC, een toonaangevende Japanse producent van voedingssupplementen, om een vitamine C-drankje te lanceren. De bedrijven zullen dit jaar de Thaise markt van 7 miljard baht aan vitamine C aanboren. TCP Group heeft een goed inzicht in de Thaise consument en is sterk vertegenwoordigd op de markt. TCP Group en DHC hebben samen een 200% vitamine C shot drank ontwikkeld, ”Hi! x DHC”.

Gerelateerde rapporten:

Onderzoeksrapport overde markt voor vitaminesupplementen per type (vitamine B, vitamine C, vitamine D, multivitaminen en andere), per vorm (tabletten, capsules & softgels, poeder en andere), per distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030.

Onderzoeksrapport informatie overde vitaminemarkt per type (vitamine B, vitamine C, vitamine E en andere), per bron (synthetisch, natuurlijk), op basis van toepassing (voedingsmiddelen, farmaceutische, diervoeding, persoonlijke verzorging) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030

Natural Antioxidants Market Research Report Information Per Type (Vitamine E, Vitamine C, Carotenoïden en Rozemarijnextract), Per Toepassing (Voedingsmiddelen, Persoonlijke Verzorging, Diervoeder en Andere), Per Vorm (Droog en Vloeibaar), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, En Rest Van De Wereld) -Marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Vitamin C Market,Vitamin C Market Size,Vitamin C Market Share,Vitamin C Market Trends,Vitamin C Market Overview,Vitamin C Market Insights,Vitamin C Market Outlook,Vitamin C Market Growth,Vitamin C Market Analysis,Vitamin C Market Research,Vitamin C Market Report