header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor motorolie voor auto’s heeft een enorm groeipotentieel met een CAGR van 3,80% tegen 2032

Oct 6, 2023 6:00 PM ET

Inzichten van Future Market Research

Volgens de analyse van MRFR zal de markt voor motorolie voor de auto-industrie van 2022 tot 2030 naar verwachting een CAGR van ~ 3,80% registreren en tegen 2030 een waarde van meer dan 35,7 miljard USD vertegenwoordigen. De motoroliemarkt voor auto’s verwijst naar de industrie die zich bezighoudt met de productie, distributie en verkoop van motorolie die specifiek is ontworpen voor gebruik in voertuigen. Motorolie is een smeermiddel dat essentieel is voor de goede werking en het onderhoud van verbrandingsmotoren, waaronder die in auto’s, vrachtwagens, motorfietsen en andere voertuigen.

Download het voorbeeldrapport: https: //www.marketresearchfuture.com/sample_request/8675

Regionale analyse:

Per regio is de wereldwijde markt voor motorolie voor auto’s onderverdeeld in Europa, Noord- en Zuid-Amerika en Azië-Pacific.

De markt in Europa/AME zal naar verwachting de markt voor motorolie voor auto’s domineren. De gevestigde infrastructuur en belangrijke spelers op dit gebied bieden mogelijkheden voor groei in de prognoseperiode voor de Europese/AME-markt. Europa streeft strategisch naar een emissiereductie van 20% tegen 2020. Gezien de stijgende transportsector in Europa heeft de overheid afgesproken om de uitstoot te verminderen en een duurzaamheidscriterium in te stellen voor de regulering van brandstofemissies. De Europese Unie heeft een aantal normen opgesteld voor de uitstoot van CO2 (kooldioxide) en CO (koolmonoxide) die de vraag naar motorolie voor auto’s verbeteren. Daarnaast investeren fabrikanten strategisch in de ontwikkeling van motorolie voor de auto-industrie om de standaard emissiespecificatie te halen. Daarnaast helpen de aanwezigheid van grote autobedrijven, strenge overheidsvoorschriften voor emissiecontrole en verhoogde investeringen in de ontwikkeling van motorolie voor de auto-industrie de regio’s in Europa / AME om hun omzet te verhogen.

Noord- en Zuid-Amerika hadden in 2018 het op een na grootste aandeel in de wereldwijde markt voor motorolie voor de auto-industrie. Het bereik van motorolie voor auto’s zal naar verwachting toenemen in Noord- en Zuid-Amerika, met een toegenomen vraag naar auto’s, voornamelijk in de VS. Dit gebied kent een sterke groei en zal naar verwachting een gestage groei laten zien tijdens de prognoseperiode. Deze landen hebben een relatief hoger aantal premium en luxe passagiersvoertuigen, waardoor de markt voor motorolie voor auto’s toeneemt. De uitbreiding van autoreparatiewerkplaatsen en servicestations draagt bij aan een stijging van de vraag naar zuinige voertuigen, en de toenemende kennis bij klanten over het verversen van olie zal naar verwachting de vraag naar motorolie voor auto’s doen toenemen. Het Petroleum Quality Institute of America werkt samen met fabrikanten van motorolie voor de auto-industrie aan de ontwikkeling, kwaliteit en integriteit van smeermiddelen en aan het verlagen van de productiekosten van geavanceerde smeermiddelen zoals synthetische mengsels voor toepassingen in de auto-industrie.

Groot-China zal naar verwachting een enorme groei doormaken in de motorolie-industrie voor de auto-industrie. De toegenomen vraag naar personenauto’s en commerciële voertuigen, als gevolg van de snelle industrialisatie van het land, draagt bij aan de ontwikkeling van de markt in de regio. De automobielsector, inclusief de olie-industrie, zal naar verwachting snel groeien onder de meest recente economische ontwikkelingsplannen van de overheid, die aandacht vragen voor de nieuwe emissienormen. De afgelopen jaren is het aantal personenauto’s en bedrijfsvoertuigen in China enorm toegenomen, wat heeft bijgedragen aan de bezorgdheid van de overheid om de uitstoot van voertuigen te reguleren. De Chinese overheid heeft C5-emissienormen ingesteld, waardoor fabrikanten meer mogelijkheden hebben om motorolie voor auto’s en verschillende emissietechnologieën te verbeteren om aan de normen te voldoen. De overheid heeft ook verschillende beleidsmaatregelen ingevoerd ten gunste van de fabrikanten van auto’s en motorolie voor auto’s, waaronder regels voor importbeperkingen, exportvereisten en subsidies. De auto-industrie blijft zich ontwikkelen in China door de toename van personen- en bedrijfsvoertuigen en hybride voertuigen. De stijging in de productie van auto’s draagt bij aan een toename in de productie van motorolie voor auto’s. Deze factoren zullen naar verwachting de productie van motorolie voor auto’s stimuleren. Voorspeld wordt dat deze factoren de groei van de markt in Groot-China tijdens de prognoseperiode zullen stimuleren. Naar schatting zal China tijdens de prognoseperiode een CAGR van 7,3% laten zien.

Marktsegmentatie:

De wereldwijde motoroliemarkt voor auto’s is onderverdeeld in Type, Verkoopkanaal en Voertuigtype.

Op basis van producttype is de wereldwijde motoroliemarkt voor auto’s onderverdeeld in conventioneel, synthetisch mengsel, volsynthetisch en hoge kilometrage. Het segment synthetische mengsels had het grootste marktaandeel in 2020. Het synthetische mengsel staat ook bekend als semi-synthetische olie, die in de fabriek wordt gemaakt van conventionele en synthetische olie. Deze olie wordt gefabriceerd om de voordelen van zowel synthetische als conventionele olie te combineren met de nadelen. Het synthetische mengsel biedt veel betere bescherming en prestaties.

Op basis van het verkoopkanaal is de wereldwijde motoroliemarkt voor auto’s onderverdeeld in Quick Lube, onafhankelijke werkplaatsen, onderhouds-/reparatiewerkplaatsen, FWS/OEM-dealerservicestations en truckstops. Het segment Quick Lube had het grootste marktaandeel in 2020. Het quick lube service center biedt snelle, gemakkelijke en betrouwbare diensten aan klanten om hun voertuigen te onderhouden. Het quick lube service center richt zich voornamelijk op het optimaliseren van de servicekwaliteit, het opleiden van werknemers en het betrekken van fabrikanten, handelaren en reparatiebedrijven bij elkaar.

Op basis van het voertuigtype wordt de wereldwijde motoroliemarkt voor auto’s onderverdeeld in personenauto’s (PCMO) en zware bedrijfsvoertuigen (HDMO). Het segment Personenauto’s (PCMO) had het grootste marktaandeel in 2020. De verkoop van personenauto’s neemt snel toe. De stijgende vraag naar personenauto’s wordt voornamelijk gedreven door de opkomende midden- en hogere middeninkomensgroepen. De groei van de economie in ontwikkelingsregio’s, de verwachte wereldwijde stijging van de koopkracht en de focus op het verminderen van het brandstofverbruik, de vervuiling van voertuigen en de totale onderhouds- en gebruikskosten van voertuigen zullen naar verwachting de vraag naar motorolie voor auto’s doen toenemen.

Belangrijkste spelers:

Exxon Mobil Corporation (VS), Royal Dutch Shell PLC (Nederland), Infineum International Limited (VK), Valvoline Inc (VS), Gulf Oil Lubricants India Limited (India), The Lubrizol Corporation (VS), Chevron Corporation (VS), BP PLC (VK), Total (Frankrijk), China Petroleum & Chemical Corporation (China), Petro-Canada Lubricants Inc (Canada), GP Petroleums Ltd (India), Caltex Australia (Australië).

Nu kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=8675

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt over diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Gerelateerde rapporten:

Activated Carbon MarketDe markt wordt geschat op US$ 5,91 miljard in 2022 en zal naar verwachting snel toenemen met een CAGR van 7,61% van 2022 tot 2030.

Fluorelastomeren (FKM) marktDe markt wordt geschat op US$ 1,59 miljard in 2023 en zal naar verwachting snel toenemen met een CAGR van 2,93% van 2023 tot 2030.

Monocalciumfosfaatmarktde markt wordt in 2023 geschat op US$ 1,56 miljard en zal van 2023 tot 2030 naar verwachting snel groeien met een CAGR van 4,79%.

Markt voor industriële filtersDe markt wordt in 2023 geschat op US$ 2,76 miljard en zal van 2023 tot 2032 naar verwachting snel groeien met een CAGR van 6,40%.

MetaalbewerkingsvloeistoffenmarktDe markt wordt in 2023 geschat op 13,16 miljard US$ en zal van 2023 tot 2032 naar verwachting snel groeien met een CAGR van 6,28%.

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Automotive Motor Oil,Automotive Motor Oil Market,Automotive Motor Oil Market Size