header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


FSRU (Floating Storage and Regasification Unit) marktgroei, aandeel, voorspelling tot 2032

Oct 6, 2023 10:31 AM ET

Inzichten FSRU-industrie:

De FSRU (Floating Storage and Regasification Unit) markt zal naar verwachting toenemen van USD 3,8 miljard tegen 2032 met een CAGR van ongeveer 7,90%.

Er wordt verwacht dat de markt voor drijvende opslag- en hervergassingsinstallaties tijdens de voorspellingsperiode in een snel tempo zal groeien. Een van de belangrijkste redenen achter de groei van de wereldwijde markt voor drijvende opslag- en hervergassingsinstallaties is de explosieve groei in de markt voor vloeibaar aardgas. Dit zal waarschijnlijk fungeren als een katalysator voor de economische groei van verschillende landen over de hele wereld, omdat het milieuvriendelijk is voor gebruik en levensvatbaar is voor een kortere periode om de koolstofuitstoot te verminderen. Er worden ook recente ontdekkingen gedaan in offshore-regio’s die zich richten op het voldoen aan de vraag van verschillende industriële eindgebruikerssectoren, zoals energieopwekking, transport, als grondstof voor petrochemische fabrikanten en andere eindgebruikers.

Vraag gratis een rapport aan voor Business Insights @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6158

Belangrijkste bedrijven

  • Excelerate Energie
  • Hoegh LNG
  • Golar LNG
  • BW gas
  • Gazprom FLEX LNG
  • Exmar
  • Maran Gas Maritime Inc.
  • Offshore LNG Toscana SpA
  • Mitsui O.S.K. Lines
  • Bumi Armada
  • Teekay Lng Partners, L.P.

FSRU (Floating Storage and Regasification Unit) Markt Drivers:

Kosteneffectiviteit: Het bouwen van traditionele onshore LNG-terminals kan duur en tijdrovend zijn. FSRU’s bieden een meer kosteneffectieve oplossing voor landen en bedrijven die hun LNG-importcapaciteit snel willen uitbreiden.

Energiezekerheid: FSRU’s verbeteren de energiezekerheid door de bronnen voor de aardgasvoorziening te diversifiëren. Landen die sterk afhankelijk zijn van één pijpleiding of LNG-bron kunnen FSRU’s gebruiken om toegang te krijgen tot meerdere leveranciers, waardoor het risico op onderbrekingen afneemt.

COVID-19 Invloed op de FSRU-markt (Floating Storage and Regasification Unit):

Financieringsuitdagingen: De financiering van FSRU-projecten werd moeilijker tijdens de pandemie, omdat investeerders en kredietverstrekkers risicomijdender werden. Onzekerheid over de toekomstige vraag naar LNG en de dynamiek op de energiemarkt maakten het moeilijker om financiering voor nieuwe FSRU-projecten te krijgen.

Verstoringen in de toeleveringsketen: De FSRU-industrie is afhankelijk van een wereldwijde toeleveringsketen voor uitrusting en materialen. Verstoringen in de toeleveringsketen, waaronder vertragingen in de levering van kritieke onderdelen, belemmerden de bouw en het onderhoud van FSRU’s.

Aanvragen maatwerk @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/6158

Gesegmenteerde analyse van de FSRU-markt

De wereldwijde FSRU-markt is onderverdeeld naar constructie, opslag, toepassing en regio. Op basis van constructie wordt de wereldwijde markt voor drijvende opslag- en hervergassingsinstallaties onderverdeeld in nieuwbouw en verbouw. Verwacht wordt dat de nieuw gebouwde FSRU het grootste aandeel zal hebben in de wereldwijde FSRU-markt tijdens de prognoseperiode. Dit kan worden toegeschreven aan de beperkte opslagcapaciteit van de omgebouwde FSRU.

Op basis van opslag wordt de wereldwijde FSRU-markt onderverdeeld in klein, middelgroot en groot. Van deze segmenten zullen de grote FSRU’s waarschijnlijk een aanzienlijke stijging doormaken en er wordt ook verwacht dat ze tijdens de prognoseperiode snel zullen stijgen.

Op basis van toepassingen wordt de wereldwijde markt voor drijvende opslag- en hervergassingsinstallaties gesegmenteerd in industrie en energieopwekking. Het segment voor energieopwekking zal naar verwachting een dominante positie innemen op de markt.

FSRU markt – Regionale analyse

De wereldwijde FSRU-markt wordt bestudeerd voor de regionale segmenten Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten & Afrika en Latijns-Amerika. Van deze segmenten wordt geschat dat Azië-Pacific de wereldwijde FSRU-markt zal domineren tijdens de evaluatieperiode. Dit is te danken aan de stijgende vraag naar LNG in deze regio. Verder wordt verwacht dat een toenemende behoefte aan gas- en energieomzettingseenheden, vooral in landen in APAC, de groei van de regionale FSRU-markt zal stimuleren.

Praat met analist @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/6158

Hoogtepunten van de industrie

De markt voor drijvende opslag- en hervergassingsinstallaties zal naar verwachting ook helpen om aardgas op tijd te krijgen en gemakkelijk beschikbaar te maken op de lokale markten. Diversificatie in de markt is zeer zichtbaar, omdat wordt voldaan aan de vraag naar vloeibaar aardgas en aardgas op mondiaal niveau, wat naar verwachting op zijn beurt de groei van de FRSU-markt in de prognoseperiode zal bevorderen. Daarnaast maken FRSU-bedrijven ook een exponentiële groei door als gevolg van de groeiende vraag naar groene brandstof over de hele wereld.

De drijvende opslag- en hervergassingsinstallatie ontstond ongeveer 1,5 decennia geleden, aan het begin van de jaren 2000. Momenteel zijn er ongeveer 26 FSRU’s in de wereld, waarvan er 23 worden geëxploiteerd als terminals en drie als LNG-tankers. Er zijn nog 11 FSRU’s in aanbouw. Een van de belangrijkste redenen voor de groei van de wereldwijde markt voor drijvende opslag en hervergassing is de commerciële flexibiliteit, de planning en de lagere kosten. Bovendien trekt het verschillende landen aan die landbeperkingen hebben voor de bouw van stationaire onshore hervergassingsfaciliteiten en duurt het jaren om te bouwen, in bedrijf te stellen en te exploiteren. Daarom is de FSRU klaar om zichzelf te presenteren als de perfecte oplossing vanwege zijn hervergassingsmogelijkheden en het feit dat het overal kan worden ingezet.

Over ons:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace & Defense, Automotive, C & M, Energy & Power, F & B, Healthcare & Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction & Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de eigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de laatste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie te ondernemen op basis van deze aspecten.

Contact: Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  FSRU (Floating Storage and Regasification Unit) Market,FSRU (Floating Storage and Regasification Unit) Market Size,FSRU (Floating Storage and Regasification Unit) Market Share,FSRU (Floating Storage and Regasification Unit) Market Trends,FSRU