header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Portable Power Station marktinzichten, strategieën, prognoses tot 2030

Oct 6, 2023 10:36 AM ET

Inzicht in draagbare energiecentrales:

De omzet vande markt voor draagbare energiecentrales zal USD 735,88 miljoen bedragen, met een CAGR van 8,14% in de periode 2023-2030.

Elektriciteit kan duurzaam worden opgevangen, opgeslagen en geleverd met behulp van draagbare energiecentrales. Het is haalbaar om hernieuwbare energiebronnen op te nemen in mobiele energiecentrales. Draagbare energiecentrales leveren onmiddellijke, plug-and-play elektriciteit. Energie kan worden aangevuld met behulp van draagbare energiecentrales.

De populariteit van hightech gadgets is wereldwijd razendsnel gestegen. Als gevolg daarvan is de behoefte aan mobiele generatoren gestegen. Er is een toename in de vraag naar draagbare krachtcentrales vanwege het groeiende aantal toepassingen die constante elektriciteit nodig hebben. De belangrijkste redenen die naar verwachting kansen zullen creëren voor de markt van draagbare elektriciteitscentrales in de komende periode zijn de snelle uitbreiding van het gebruik van smart grid-diensten, het toenemende gebruik van stroom op afgelegen plaatsen en de tendens naar hernieuwbare energiebronnen.

Gratis voorbeeldrapport aanvragen voor Business Insights @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10079

De markt voor draagbare krachtcentrales heeft geleden onder de COVID-19 pandemie. Wereldwijd gingen de meeste landen op slot. Er waren strenge beperkingen op reizen. Mensen gaven dus veel minder geld uit aan vrijetijdsactiviteiten. De vraag naar draagbare energiecentrales daalde drastisch omdat meer mensen meer tijd thuis doorbrachten. De recente COVID-19 epidemie had een impact op de levering van grondstoffen voor deze industrie. De markt voor draagbare krachtcentrales had te lijden onder problemen zoals tijdelijke fabriekssluitingen, een gebrek aan geschoolde arbeidskrachten en problemen met de toeleveringsketen.

Belangrijkste spelers

  • Goal Zero (VS)
  • Jackery (VS)
  • Lion Energy (VS)
  • Ecoflow (VS)
  • Li Power (Shenzhen) Technologie (China)
  • ChargeTech (VS)
  • Midland (VS)
  • Duracell (VS)
  • Drow Onderneming (China)
  • Scott Electric (VS)
  • Suaoki (Japan)
  • Milwaukee Electric Tool (VS)

Drijfveren voor de markt van draagbare krachtcentrales:

Voorbereid zijn op noodsituaties: Natuurrampen en stroomonderbrekingen komen steeds vaker voor. Draagbare krachtcentrales zijn een waardevol hulpmiddel om voorbereid te zijn op noodsituaties, omdat ze ervoor zorgen dat mensen tijdens een crisis toegang hebben tot elektriciteit voor communicatie, medische apparatuur en essentiële apparaten.

Vooruitgang in batterijtechnologie: Voortdurende vooruitgang in batterijtechnologie heeft geleid tot verbeterde energieopslagcapaciteiten, een langere levensduur van de batterij en snellere oplaadtijden voor draagbare energiecentrales. Deze technologische verbeteringen maken deze apparaten efficiënter en aantrekkelijker voor consumenten.

COVID-19 Impact op de markt van draagbare energiecentrales:

Verstoringen in de toeleveringsketen: De pandemie verstoorde de wereldwijde toeleveringsketens, waardoor vertragingen ontstonden in de productie en distributie van draagbare energiecentrales. Veel fabrikanten ondervonden problemen bij de aankoop van componenten, wat leidde tot producttekorten en hogere prijzen.

Invloed op handel en import: Internationale handelsbeperkingen en lockdowns in verschillende landen beïnvloedden de import en export van draagbare energiecentrales, waardoor de problemen met de toeleveringsketen nog ingewikkelder werden.

Aanvraag voor aangepast rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/10079

Marktsegmentatie:

Wereldwijd is er een enorme markt voor draagbare energiecentrales. Deze wordt onderverdeeld in submarkten die worden bepaald door factoren zoals waar ze worden gebruikt en de industrieën die ze bedienen.

In 2020 hadden draagbare lithium-ion-energiecentrales het grootste marktaandeel en deze categorie zal naar verwachting het snelst groeien tijdens de prognoseperiode. Lithium-ionbatterijen worden steeds algemener beschikbaar en betaalbaar in Europa, Noord-Amerika en Azië-Pacific.

Het segment van verzegelde lood-zuur accu’s zal naar verwachting langzamer groeien dan het lithium-ion segment. Vanwege de langere levensduur en minimale onderhoudsvereisten zullen lithium-ion accu’s de komende jaren steeds meer gevraagd worden vanwege hun wijdverspreide gebruik in draagbare energiecentrales.

Praat met analist @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/10079

Regionale indeling:

Als gevolg van de toenemende vraag naar consumentenelektronica zal Noord-Amerika naar verwachting wereldwijd het grootste marktaandeel hebben in draagbare energiecentrales. De expansie van de openluchtrecreatie-industrie zal naar verwachting ook bijdragen aan de groei van de markt. Bovendien kunnen de veranderende smaak van de consument en de toenemende belangstelling voor geavanceerde producten de expansie van de markt stimuleren.

De toenemende prevalentie van stroomstoringen in opkomende landen heeft Azië-Pacific verheven tot de positie van op één na grootste marktaandeelhouder. Daarnaast heeft de toename van het toerisme geleid tot een behoefte aan meer mobiele stroomopties in het gebied. De toenemende behoefte aan back-upsystemen zal naar verwachting ook bijdragen aan de expansie van de markt.

Industrie Nieuws

Bluetti bracht in april 2021 de EB 70 op de markt, een draagbaar energiestation met een lithiumbatterij van 716 Wh, voor een prijs van 499 USD. De EB 70 heeft 12 stopcontacten die geschikt zijn voor gebruik met elektronische gadgets, keukenapparatuur, kleine ruimteverwarmers en kleine koelkasten. Het kan in verschillende situaties worden gebruikt, zoals op de camping, in de camper, op reis en in crisissituaties binnenshuis.

Duracell’s Power Source 1440 W, een draagbare batterijgenerator die schoon, gasvrij en geurloos poeder afgeeft, werd uitgebracht in januari 2021. Als de stroom uitvalt, schakelt hij naadloos over van wisselstroom naar zijn interne batterij, waardoor hij perfect is voor bedrijfskritische apparatuur.

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace & Defense, Automotive, C & M, Energy & Power, F & B, Healthcare & Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction & Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de eigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de laatste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie te ondernemen op basis van deze aspecten.

Contact: Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Portable Power Station Market,Portable Power Station Market Share,Portable Power Station Market Trends,Portable Power Station Market Scope,Portable Power Station Market Growth