header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Zelfklevende Tapes Marktonderzoeksrapport door Opportunities & Uitdagingen in de nabije toekomst met verschillende segmenten en voorspelling 2022-2030

Oct 6, 2023 6:00 PM ET

Inzichten van Future Market Research

De wereldwijde markt voor plakband heeft een exponentiële groei. Het is een toepassingsgerichte markt die sterk afhankelijk is van het gebruik in sectoren zoals de voedingsmiddelenindustrie, de bouw en de automobielindustrie, wat de vraag op de markt stimuleert. Daarnaast is de groei van de markt te danken aan de wereldwijd toenemende verpakkingsindustrie en gezondheidszorg. Het toenemende gebruik van zelfklevende tapes in alle sectoren, zowel als standaard tapes als tapes voor speciale toepassingen, escaleert de marktgroei.

Volgens Market Research Future (MRFR) zal de wereldwijde markt voor zelfklevende tapes tegen 2030 naar verwachting een waarde van USD 79,9 miljard bereiken, met een CAGR van ongeveer 5,4% tijdens de evaluatieperiode (2022 -2030). Veelzijdige zelfklevende tapes zijn geschikt voor verschillende taken en bieden langdurige, effectieve isolatie. Als gevolg daarvan genieten zelfklevende tapes een enorme bekendheid en is de markt wereldwijd exponentieel gegroeid. Daarnaast stimuleert de robuuste groei in de bouwsector de vraag op de markt.

Verder stimuleren de vooruitgang in lijmtechnieken en de toenemende vraag naar effectieve en geavanceerde lijmtechnologie de marktomvang. De toenemende vraag naar duurzame en milieuvriendelijke zelfklevende tapes als gevolg van milieuregelgeving en consumentenvoorkeur stuwt de marktgroei op grote schaal.

Download het voorbeeldrapport: https: //www.marketresearchfuture.com/sample_request/1718

Regionale analyse:

Azië-Pacific (APAC) is de snelst groeiende markt voor zelfklevende tapes en het aandeel wordt toegeschreven aan de groeiende markt voor gezondheidszorg. Consumenten zijn zich steeds meer bewust van gezondheid en fitness. Dit stimuleert de vraag naar dergelijke tapes in de gezondheidszorg in de regio. Ook de toegenomen investeringen in infrastructuur en bouw ter ondersteuning van de grote bevolking en verstedelijking kunnen de vraag naar zelfklevende tapes in de bouwsector stimuleren.

Noord-Amerika had echter het grootste marktaandeel in 2015 en zal naar verwachting de komende jaren in omvang toenemen. De stijgende productie van voertuigen die rijden op fossiele brandstoffen en alternatieve brandstoffen kan de regionale marktvraag stimuleren. De ontwikkelde regio’s van de VS en Canada en de uitbreiding van de gezondheidszorg en de automobielsector kunnen de behoefte aan zelfklevende tapes vergroten. Het wordt gevolgd door Europa, dat naar verwachting gestaag zal groeien in de voorspelde periode.

De Europese markt voor zelfklevende tapes wordt gedreven door de vraag in elektrische en elektronische sectoren. De economische groei van landen en de stijging van het niveau van het besteedbaar inkomen zijn belangrijke drijfveren voor de regionale markt. Hotmelt- en solventtechnologieën worden veel gebruikt in de regio. De langzame opleving van de vastgoedsector kan gunstig zijn voor de markt om geleidelijk uit te breiden.

Marktsegmentatie:

Het rapport is onderverdeeld in vier dynamieken;

Op materiaal Polypropyleen, Papier, Polyvinylchloride en andere.

Op Technologie Oplosmiddel, Hotmelt en anderen.

Op Toepassing Voedingsmiddelen 1968 Dranken, Gezondheidszorg, Bouw, Auto’s, Consumenten en anderen.

Per regio Europa, Noord-Amerika, APAC en Rest van de Wereld.

Nu kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=1718

Belangrijkste spelers:

Marktleiders op het gebied van zelfklevende tapes zijn onder andere Avery Dennison Corporation, 3M Company, Tesa SE, Lintec Corporation, Nitto Denko Corporation, Henkel AG & Company KGaA, Lintec Corporation, Intertape Polymer Group, Shurtape Technologies LLC, Lohmann GmbH & Co.KG, en Scapa Group Plc.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt over diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Blader door gerelateerde rapporten:

Steel Market – Size and Share In 2023 Trend zal genereren nieuwe groeikansen (2022 – 2030)

Silicazandmarkt – Omvang en Aandeel In 2023 Trend biedt nieuwe groeikansen (2022 – 2030)

Reactieve kleurstoffen – marktomvang en marktaandeel in 2023: trend biedt nieuwe groeikansen (2023 – 2032)

De markt voor actieve koolGroei en marktaandeel in 2023 genereert nieuwe groeikansen (2022 – 2030)

Fluorelastomeren (FKM) MarktOmvang en Aandeel In 2023 Trend biedt nieuwe groeikansen (2023 – 2030)

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Adhesive Tapes,Adhesive Tapes Market,Adhesive Tapes Market Size