header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Zonnepanelen Markt Groeikansen, Zakelijk Inzicht, Toekomst, Voorspelling tot 2030

Oct 6, 2023 10:59 AM ET

Overzicht van de markt voor zonnepanelen:

De wereldwijde markt voor zonnepanelen zal naar schatting 146,02 miljard dollar waard zijn in 2030, met een CAGR van 7,10% tijdens de voorspellingsperiode (2022-2030).

Toekomstig marktonderzoek

De zonnepanelenmarkt is de afgelopen jaren gestaag gegroeid, gedreven door de toenemende toepassing van zonne-energie als hernieuwbare bron van elektriciteit. Zonnepanelen, ook bekend als fotovoltaïsche (PV) panelen, zetten zonlicht om in elektriciteit met behulp van halfgeleidermaterialen.

Zonne-energie is de stralingsenergie die wordt uitgezonden door de zon en die wordt gebruikt door verschillende technologieën zoals fotovoltaïsche cellen, zonneverwarming en andere. Het is een efficiënte vorm van onconventionele energie en een betaalbare hernieuwbare oplossing voor de groeiende uitstoot van broeikasgassen en de opwarming van de aarde. Een zonnepaneel is een op silicium gebaseerde gelaagde halfgeleidermodule die elektriciteit uit zonlicht kan omzetten. Dit fotovoltaïsche effect wordt gecreëerd door de stroom van elektronen binnen de module, die kan worden gemaximaliseerd door de uitgebreide uren van blootstelling aan zonlicht. In de afgelopen jaren hebben zonnepanelen een ondergeschikte rol gespeeld in de markt voor hernieuwbare energie, omdat zonne-energie in staat is om netpariteit te bereiken met conventionele energiebronnen en door de technologische ontwikkeling waarbij zonlicht wordt gebruikt als energiebron om gelijkstroomelektriciteit te produceren via fotovoltaïsche cellen.

Door de toenemende aandacht voor het terugdringen van koolstofemissies en de gevolgen van het opwekken van elektriciteit uit niet-hernieuwbare bronnen, zal de vraag naar hernieuwbare energieoplossingen, waaronder zonnepanelen, naar verwachting toenemen. Daarom wordt verwacht dat de stijgende vraag naar energieopwekking uit hernieuwbare energiebronnen de groei van de wereldwijde markt voor zonnepanelen tijdens de prognoseperiode zal stimuleren.

Download gratis voorbeeldrapport PDF:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3237

Deze markt zal naar verwachting groeien met een verbazingwekkende CAGR tijdens de prognoseperiode. Factoren zoals omvangrijke PV-projecten in aanbouw en in de planningsfase, in combinatie met verschillende steunmaatregelen van de overheid, zullen naar verwachting de cumulatieve geïnstalleerde capaciteit van zonne-energie tijdens de projectieperiode stimuleren.

Belangrijkste spelers

De belangrijkste spelers op de wereldwijde markt voor zonnepanelen zijn:

  • Trina Solar Limited (China)
  • Canadian Solar Inc (Canada)
  • Jinko Solar Holding Co. Ltd. (China)
  • JA Solar Holdings Co. Ltd. Ltd. (China)
  • Hanwha Q CELLS Co. Ltd. (Zuid-Korea)
  • ABROS green GmbH (Duitsland)
  • Yingli Solar (China)
  • SunPower Corporation (V.S.)
  • Abengoa Solar (Spanje)
  • eSolar Inc (V.S.)

Aanvraag voor aangepast rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/3237

Regionale analyse

De wereldwijde markt voor zonnepanelen is onderverdeeld in vijf regio’s: Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten & Afrika.

Azië-Pacific wordt beschouwd als het grootste marktaandeel van 54,18% in termen van inkomsten in 2021; het zal naar verwachting dominant blijven tijdens de projectieperiode. De toenemende vraag naar fotovoltaïsche panelen in de regio Azië-Pacific wordt toegeschreven aan de toenemende installatie van zonne-energieprojecten in China en India. Deze landen zijn de belangrijkste markten voor zonnepanelen, zowel wereldwijd als in Azië-Pacific.

Noord-Amerika fascineerde een aanzienlijk marktaandeel in 2021. In Noord-Amerika is de stroomopwekking uit zonnecellen voor de industriële sector in de loop der jaren toegenomen doordat er efficiëntere zonnecellen op de markt zijn. Daarnaast zijn de groeiende koopkracht, de verbeterde toegang tot digitale technologieën, de toegenomen penetratie van het internet en de toegenomen toepassing van slimme apparaten enkele van de belangrijke factoren die de groei van de Noord-Amerikaanse zonne-energiemarkt hebben gestimuleerd.

Koop Premium Onderzoeksrapport Zonnepanelen Markt:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=3237

Markt Segmentatie

De wereldwijde markt voor zonnepanelen is onderverdeeld in de volgende typen;

Technologie

  • Zon-PV
  • Geconcentreerde zonne-energie

Op moduletype

  • Dunne film
  • Kristallijn

Op netconnectiviteit

  • Op net
  • Buiten het net

Per toepassing

  • Particulier
  • Commercieel
  • Industrieel

Lees de details van het rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/solar-panels-market-3237

Toonaangevende rapporten:

Flow Batterijmarkt

Solid-state batterijmarkt

Kunstmatige liftmarkt

Hydraulische brekingsmarkt

Boorpijpmarkt

Ongeveer:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace & Defense, Automotive, C & M, Energy & Power, F & B, Healthcare & Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction & Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de eigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de laatste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie te ondernemen op basis van deze aspecten.

Contact: Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Solar Panels Market,Solar Panels Market Size,Solar Panels Market Scope,Solar Panels Market Share,Solar Panels Market Demand