header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Augmented Reality-markt staat aan de vooravond van een grote doorbraak nu consumenten AR-technologie omarmen | MRFR

Oct 9, 2023 9:00 PM ET
Augmented Reality-markt: Transformeert de manier waarop we omgaan met de digitale wereld
Augmented Reality (AR) verandert in hoog tempo de manier waarop we de digitale wereld waarnemen en ermee omgaan. Virtuele inhoud wordt over de echte wereld gelegd, waardoor onze zintuigen worden versterkt en meeslepende ervaringen worden gecreëerd. De Augmented Reality-markt is in de loop der jaren aanzienlijk gegroeid, met belangrijke spelers die innovatie stimuleren en grenzen verleggen. In dit artikel verkennen we het marktoverzicht, de belangrijkste bedrijven, marktsegmentatie, regionale inzichten en het laatste nieuws in de augmented reality-industrie.

De augmented reality-markt heeft de afgelopen jaren een exponentiële groei doorgemaakt en zal naar verwachting zijn opwaartse trend voortzetten. Volgens de analyse van MRFR werd de wereldwijde Augmented reality-markt in 2021 gewaardeerd op USD 25,1 miljard en zal deze tegen 2032 naar verwachting USD 570,7969 miljard bedragen, met een groei van 41,50% van 2023 tot 2032. De stijgende vraag kan worden toegeschreven aan de toenemende toepassing van AR in gaming, entertainment, gezondheidszorg, onderwijs en de detailhandel.

Download het onderzoeksvoorbeeld met industrie-inzichten:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1143

Augmented Reality belangrijkste spelers in de industrie:

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

  • Blippar
  • Google Inc.
  • Microsoft Corporation
  • PTC
  • Wikitude GmbH
  • Samsung Electronics Co. Ltd.
  • Zugara
  • DAQRI

Augmented Reality Markt Segmentatie:

De augmented reality markt kan worden gesegmenteerd op basis van technologie, toepassing en regio.

Naar technologie: a. Op marker gebaseerde AR: Deze technologie vertrouwt op markers of triggers om virtuele inhoud op de echte wereld te leggen. b. Markerloze AR: Deze technologie gebruikt computer vision algoritmes om objecten in de echte wereld te detecteren en te volgen voor AR-ervaringen. c. Op projectie gebaseerde AR: Deze technologie projecteert virtuele beelden op echte oppervlakken en creëert zo interactieve ervaringen.

Naar toepassing: a. Gaming en amusement: AR heeft een revolutie teweeggebracht in de game-industrie en biedt meeslepende spelervaringen en interactieve verhalen. b. Gezondheidszorg: AR wordt gebruikt voor chirurgische planning, medische training en patiëntenonderwijs, waardoor medische professionals meer mogelijkheden krijgen. c. Detailhandel en e-commerce: Met AR kunnen klanten producten virtueel uitproberen, meubels in hun huis visualiseren en de algehele winkelervaring verbeteren.

Koop nu het Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht

Regionaal inzicht:

De Augmented Reality-markt is getuige van een aanzienlijke groei in verschillende regio’s. Noord-Amerika leidt de markt, voornamelijk door de aanwezigheid van belangrijke technologiereuzen en de vroege adoptie van AR-technologie. Europa maakt ook een aanzienlijke groei door, met toenemende investeringen in AR-startups en samenwerkingsverbanden tussen bedrijven en onderzoeksinstellingen. Azië-Pacific zal naar verwachting een snelle groei doormaken, voornamelijk door de wijdverspreide toepassing van smartphones en de toenemende vraag naar AR in gaming en entertainment.

Laatste nieuws uit de sector:

De AR-industrie evolueert voortdurend en nieuwe ontwikkelingen en innovaties halen de krantenkoppen. Hier zijn enkele van de hoogtepunten uit het laatste nieuws:

  1. Facebook onthult Project Aria: Facebook’s Project Aria is gericht op het ontwikkelen van AR-brillen die in staat zijn om informatie weer te geven en naadloos te interageren met de echte wereld. Het project is een belangrijke stap in de richting van mainstream AR-gebruik.

  2. Snapchat introduceert AR-navigatie: De AR-navigatiefunctie van Snapchat legt augmented reality-aanwijzingen over de echte wereld, zodat gebruikers gemakkelijker kunnen navigeren en hun omgeving kunnen verkennen.

  3. Volkswagen gebruikt AR voor voertuigontwerp: Volkswagen gebruikt AR-technologie om het voertuigontwerpproces te stroomlijnen. Met AR kunnen ingenieurs virtuele automodellen visualiseren en manipuleren, waardoor de efficiëntie toeneemt en de kosten dalen.

Volledige rapportgegevens:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/augmented-reality-market-1143

Conclusie:

De augmented reality-markt ondergaat een snelle transformatie, met innovatieve technologieën en toepassingen die een revolutie teweegbrengen in verschillende industrieën. Omdat de belangrijkste spelers blijven investeren in de ontwikkeling van AR, zal de markt de komende jaren naar verwachting exponentieel groeien. Met het potentieel om ons dagelijks leven te verbeteren en mens-computer interacties te herdefiniëren, is augmented reality klaar om de toekomst van technologie vorm te geven.

Toonaangevende rapporten:

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  AR Market,Augmented Reality Market,Augmented Reality Industry,Augmented Reality Business,AR Industry,Augmented Reality Market Growth,augmented reality marketing,augmented reality marketing companies,augmented reality marketplace,AR Solutions