header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor coatingapparatuur zal tegen 2030 een CAGR van 5,5% bereiken

Oct 9, 2023 5:31 PM ET

Marktoverzicht coatingapparatuur

De nieuwe gedetailleerde studie van Market Research Future (MRFR) onthult dat de wereldwijde markt voor coatingapparatuur in 2022 een waarde van ongeveer USD 30 miljard kan bereiken tegen het einde van 2025. De markt zal tussen 2022 en 2030 met 5,5% groeien.

Coatingapparatuur verwijst naar een breed scala aan machines en apparaten die in verschillende industrieën worden gebruikt om coatings, films of beschermende lagen aan te brengen op oppervlakken van verschillende materialen. Coatings kunnen verschillende doelen dienen, zoals het verbeteren van de esthetiek, het bieden van corrosiebestendigheid, het verbeteren van de duurzaamheid, het toevoegen van functionaliteit en het bevorderen van de hechting.

De vraag vanuit de energie-, luchtvaart-, defensie- en olie-industrie & zal naar verwachting de ontwikkeling van de coatingapparatuurindustrie ondersteunen. De stijgende vraag naar industriële coatingapparatuur zal naar verwachting leiden tot een aanzienlijke ontwikkeling van de markt voor coatingapparatuur in de nabije toekomst. De toenemende vraag naar vervanging van de huidige coatingsystemen zal de markt voor coatingapparatuur in de nabije toekomst waarschijnlijk motiveren.

Belangrijkste spelers

De belangrijkste spelers op de markt voor coatingapparatuur zijn

  • ASAHI SUNAC CORPORATION (Japan)
  • Anest Iwata (Japan)
  • Nordson Corporation (VS)
  • Graco Inc. (VS)
  • C. Oerlikon (Zwitserland)
  • Carlisle Bedrijven (V.S.)
  • IHI Ionbond AG (Zwitserland)
  • Wagner GmbH (Duitsland)
  • SATA GmbH & Co. K.G. (Duitsland)
  • C. Oerlikon Management AG (Zwitserland)


Download gratis een voorbeeld van de PDF-brochure:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2124

Drivers van de markt:

Verstedelijking neemt toe, wat een van de belangrijkste drijvende krachten achter de groei is. De ontwikkeling van zware industrieën en de auto-industrie is ook essentieel voor de groei van de wereldmarkt voor coatingapparatuur. De vraag op de markt wordt ook gestimuleerd door de essentiële behoefte aan coating in verschillende aanverwante industrieën, waaronder de luchtvaart, de medische sector, de lucht- en ruimtevaart en de bouw.

Verwacht wordt dat de toepassing van geavanceerde coatingtechnologie de groei van de markt zal aanwakkeren. De manier waarop verf wordt gecoat evolueert door het gebruik van nanotechnologie, AI, IoT en andere in coatingapparatuur. Moderne, efficiënte technologieën garanderen correct gebruik, minimaliseren afval en zijn betrouwbaarder. Bovendien wordt de marktbehoefte in stand gehouden door de voortdurende behoefte om het huidige coatingsysteem te vervangen door een nieuw.

Regeringen over de hele wereld nemen maatregelen om de verfindustrie duurzaam en milieuvriendelijk te maken. Daarom zijn de vooruitzichten voor de toekomstige markt verbeterd door groeiend onderzoek en toenemende investeringen in milieuvriendelijke coatings.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport over de markt voor coatingapparatuur:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/coating-equipment-market-2124

Analyse per segment

  • De segmentevaluatie van de markt voor coatingapparatuur wordt uitgevoerd op basis van industriële verticalen, types en regio’s. Op basis van het type is de markt voor coatingapparatuur onderverdeeld in poeder-, vloeibare en speciale coatingapparatuur.
  • Op basis van de regio’s is de markt voor coatingapparatuur onderverdeeld in Azië-Stille Oceaan, Noord-Amerika, Europa en de rest van de regio’s.
  • Op basis van de industriële sectoren is de markt voor coatingapparatuur onderverdeeld in lucht- en ruimtevaart, industrie, auto-industrie, bouw en overige.


Vraag naar maatwerk:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/2124

Regionale analyse:

De grootste regionale markt voor coatingapparatuur ligt in Azië-Pacific. De snelle economische en stedelijke ontwikkeling van de regio stimuleert de expansie van de markt. De grootste regionale markt en het land met de hoogste verwachte CAGR is China. De toegenomen vraag naar consumentenproducten en andere industriële apparatuur is de oorzaak van deze groei. De hoge industriële groei in Indonesië en India is een ander aspect dat de groei stimuleert. De op een na grootste markt is te vinden in Noord-Amerika. De groeiende lucht- en ruimtevaart- en defensie-industrie is goed voor een aanzienlijk deel van de marktinkomsten in dit gebied. Bovendien wordt verwacht dat technologische ontwikkelingen in coatingapparatuur de marktexpansie zullen versnellen.

Gerelateerde rapporten:

Onderzoeksrapport overde industriële lasermarkt per type, per vermogen, per toepassing en per regio – marktvoorspelling tot 2032

Asfaltmenginstallaties marktonderzoeksrapport informatie per producttype, per toepassing, per productiecapaciteit, per eindgebruiker en per regio – marktvoorspelling tot 2032

OnderzoeksrapportMassageapparatuur Marktinformatie per type, per product, per eindgebruiker, per distributiekanaal en per regio – Marktvoorspelling tot 2032

Marktonderzoeksrapport over onafhankelijke ademhalingsapparatuur Informatie per type, per eindgebruiker en per regio – marktvoorspelling tot 2032

Onderzoeksrapportmelktankkoelsysteem marktinformatie per type, per configuratie, per reiniging, per industriesector en per regio – marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99,

5Th Floor New York,

NY 10013 Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https: //www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Coating Equipment Market trends,Coating Equipment Market scope,Coating Equipment Market growth,Coating Equipment Market forecast,Coating Equipment Market analysis,Coating Equipment Market research,Coating Equipment Market overview,Coating Equipment Market insights