header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Drijvende Zonnepanelen Marktgrootte & Aandeel Onderzoeksrapport Prognose tot 2030

Oct 9, 2023 11:37 PM ET

Overzicht van de drijvende zonnepanelenindustrie:

De studiedocumenten van MRFR stellen dat de Floating Solar Panels Market Research Report Information by Location, Product, and Region – Forecast Till 2030, de markt voor Floating Solar Panels naar verwachting aanzienlijk zal groeien tijdens het evaluatietijdperk van 2022 tot 2030 met een aanzienlijke CAGR van nauwgezet 24,40%. De onderzoeksdocumenten suggereren projecties met betrekking tot de wereldwijde markt van de montage-inkomsten, die waarschijnlijk een markt van USD 4,3 miljard zal bereiken tegen het einde van 2032.

Volgens de rapporten was de markt in 2022 geprijsd op bijna USD 0,8 miljard. De markt voor drijvende zonnepanelen is recentelijk gegroeid. Het belangrijkste kenmerk dat een stijging van de marktprestaties veroorzaakt, is de groeiende vraag naar schone en hernieuwbare energie over de hele wereld. Bovendien wenden verschillende landen zich tot schone energiebronnen. Vanwege het aanzienlijke onaangeboorde potentieel wordt drijvende zonne-energie steeds populairder onder de beschikbare bronnen, met de beschikbaarheid van stimuleringsmaatregelen van de overheid en belastingrestituties over de inzet van fotovoltaïsche technologie.

Download Onderzoeksvoorbeeld met Industrie-inzichten:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6564

Analyse van de concurrentie

  • GEITS
  • Kyocera Corporation
  • Wuxi Suntech Power Ltd.
  • Japan Mega Solar Power Co.
  • Yingli Solar
  • Suntech Power Holdings Co. Ltd.
  • SPG Solar
  • Solaris Synergy
  • Ciel & Terre
  • Sharp Corporation
  • Trina Solar Limited

Drijfveren voor de markt

De markt voor drijvende zonnepanelen is recentelijk gegroeid. Het belangrijkste kenmerk dat een stijging van de marktprestaties veroorzaakt, is de groeiende vraag naar schone en hernieuwbare energie over de hele wereld. Bovendien wenden verschillende landen zich tot schone energiebronnen. Vanwege het aanzienlijke onaangeboorde potentieel wordt drijvende zonne-energie steeds populairder onder de beschikbare bronnen, met de beschikbaarheid van stimuleringsmaatregelen van de overheid en belastingrestituties over de inzet van fotovoltaïsche technologie.

Beperkingen in de markt

Daarentegen kunnen verschillende aspecten de uitbreiding van de wereldwijde markt voor drijvende zonnepanelen schaden. Een van de belangrijkste beperkingen die de groei van de markt in de weg staan, zijn de hoge grondstofprijzen.

Segmentanalyse

De wereldwijde markt voor drijvende zonnepanelen is onderverdeeld in verschillende segmenten op basis van locatie, product en regio.

Op basis van het product is de wereldwijde markt voor drijvende zonnepanelen onderverdeeld in drijvende zonnepanelen voor tracking en drijvende zonnepanelen voor stationair gebruik.

Op basis van de locatie wordt de wereldwijde markt voor drijvende zonnepanelen onderverdeeld in offshore en onshore.

Koop nu Premium Onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=6564

Regionale analyse

Het onderzoek biedt marktgegevens per regio voor Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa en de rest van de wereld.

De onderzoeksdocumenten van MRFR brengen met zich mee dat de regio Azië-Pacific in 2022 de eerste plaats inneemt op de markt voor drijvende zonnepanelen, met de grootste bijdrage van bijna USD 0,3 miljard. De regionale markt zal naar verwachting aanzienlijk groeien tijdens de beoordelingsperiode met een gezond groeipercentage van ongeveer 42,80%. Het gebied staat bekend om de dynamische ontwikkeling van bijdragers zoals China, India en Indonesië. Het belangrijkste aspect dat de ontwikkeling van de regionale markt voor drijvende zonnepanelen stimuleert, is de afwezigheid van geschikt land en een constante aanvoer van fossiele brandstoffen. Om aan de stijgende vraag naar elektriciteit te voldoen en tegelijkertijd de schade aan het milieu te minimaliseren, heeft de overheid een grote verscheidenheid aan ontwerpen en constructies voor drijvende zonnepanelen goedgekeurd.

De Noord-Amerikaanse regio zal naar schatting het snelst groeien in de markt voor drijvende zonnepanelen in de beoordelingsperiode. Het gebied wordt erkend voor dynamische ontwikkeling bijdragers zoals Mexico, Canada en de VS. Het belangrijkste aspect dat de ontwikkeling van de regionale markt voor drijvende zonnepanelen stimuleert, is de capaciteit van drijvende zonne-energietechnologie om verdamping en beschikbaarheid van land te verminderen. In regio’s met hoge temperaturen, zoals de centrale regio’s van de Verenigde Staten, vermindert de inzet van drijvende zonneparken de verdampingssnelheid, wat helpt bij het verminderen van de kans op droogte.

Blader door de volledige rapportgegevens:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/floating-solar-panels-market-6564

De Europese regio zal van 2023 tot 2032 een aanzienlijke groei doormaken op de markt voor Drijvende Zonnepanelen. Het gebied wordt erkend voor dynamische ontwikkeling bijdragers zoals Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Het belangrijkste aspect dat de ontwikkeling van de regionale markt van drijvende zonnepanelen stimuleert, zijn de wetten die het gebruik van zonne-energie voor het opwekken van elektriciteit bevorderen. Bovendien wordt verwacht dat de beschikbaarheid van land en het vermogen van zonnetechnologie om te drijven om de impact van verdamping te verminderen, de vraag naar het product zullen doen toenemen.

Meer toonaangevende rapporten:

Duurzame vliegtuigbrandstof markt

DC-Markt

Markt voor aanvullende diensten

Batterijplatenmarkt

Markt voor bio-energie

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contactgegevens: Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact Information:
Contact: Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 United States of America +1 628 258 0071 (US) +44 2035 002 764 (UK) Email: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Floating Solar Panels,Floating Solar Panels Market,Floating Solar Panels Market Share,Floating Solar Panels Market Size,Floating Solar Panels Market Growth,Floating Solar Panels Market Trends