header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Electronic Data Interchange (EDI) Software Markt ter waarde van USD 5,07 miljard, groeit met een 10,30% CAGR tegen 2032 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Oct 9, 2023 10:00 PM ET

Market Research Future Insights:

De Electronic Data Interchange (EDI) Software Markt zal naar verwachting groeien van USD 2,31 miljard in 2023 tot USD 5,07 miljard in 2032, met een CAGR van 10,30% tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2032).

Analyse van de concurrentie:

De belangrijkste spelers op de markt zijn:

  • Cleo
  • Comarch SA
  • Crossinx GmbH
  • Data Masons Software LLC
  • EDICOM
  • IBM Corporation
  • InterTrade Systems Inc
  • Mulesoft, LLC
  • SPS Commerce Inc.
  • De Descartes Systems Group Inc.
  • TrueCommerce Inc.

Klik hier voor een Premium-voorbeeldrapport

Scope van het rapport – Electronic Data Interchange (EDI) Software Market:

Rapportcijfers

Details

Marktomvang in 2032

USD 5,07 miljard

CAGR tijdens 2023-2032

10.30%

Basisjaar

2022

Prognose

2023-2032

Markt Segmentatie:

Gebaseerd op componenten, de Electronic Data Interchange (EDI) Software marktsegmentatie omvat oplossingen en diensten.

Gebaseerd op type omvat de Electronic Data Interchange (EDI) Software marktsegmentatie Direct EDI, EDI via AS2, EDI via VAN, Mobile EDI, Web EDI, EDI Outsourcing en anderen.

Gebaseerd op industrie, de Electronic Data Interchange (EDI) Software Markt segmentatie omvat Retail en Consumentengoederen, BFSI, Gezondheidszorg, IT en Telecommunicatie, Vervoer en Logistiek, en anderen.

Koop nu het Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Markt Dynamiek:

Bedrijven in het tijdperk van digitale transformatie steken geld in oplossingen voor elektronische gegevensuitwisseling om de uitdagingen van de gegevensstroom het hoofd te bieden. Het is nu essentieel voor managers om EDI te gebruiken in organisaties waar werknemers een verscheidenheid aan streaming apparaten en software gebruiken.

Als gevolg hiervan creëren leveranciers van EDI-oplossingen software die geschikt is voor AI en IoT. De behoefte aan wendbare en uitbreidbare hedendaagse EDI-systemen neemt toe. Dit helpt bedrijven zich aan te passen aan de veranderende behoeften van hun klanten en te profiteren van opkomende technologie. Er is een aanzienlijke markt voor EDI-software die wordt gebruikt voor het beheer van handelspartners en het in kaart brengen van gegevens. Er worden software gateways gemaakt om de geavanceerde verwerking van EDI-berichten te automatiseren, wat een groeiende behoefte is in de industrie voor oplossingen voor elektronische gegevensuitwisseling. Als gevolg hiervan zal de CAGR markt naar verwachting stijgen in de komende jaren naarmate meer en meer taken worden geautomatiseerd.

De behoefte aan EDI-platforms neemt toe naarmate meer organisaties EDI-oplossingen gaan gebruiken. EDI-systemen kunnen worden gebruikt in verschillende contexten, waaronder transport en distributie, voorraad- en logistiekbeheer, kantooradministratie en financieel beheer. Deze tools helpen organisaties te besparen op administratieve taken, transcriptiefouten, de tijd die nodig is om aan de vraag van klanten en leveranciers te voldoen, voorraaduitval en achterstallige betalingen.

Daarnaast hebben verschillende nationale regelgevende instanties een voorkeur getoond voor EDI-systemen. De behoefte aan EDI-oplossingen wordt ook gestimuleerd door het feit dat marktspelers steeds meer gebruik maken van geavanceerde technologie. Moderne technologieën zoals blockchain, machine learning en kunstmatige intelligentie worden tegenwoordig door verschillende bedrijven gebruikt. Er zijn verschillende opties beschikbaar op het EDI-platform om gegevens snel en veilig te verzenden. Als gevolg hiervan stimuleren deze elementen de groei in de Electronic Data Interchange (EDI) Software-industrie.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (128 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) Electronic Data Interchange (EDI) Software Market- https://www.marketresearchfuture.com/reports/electronic-data-interchange-edi-software-market-11537

Regionale analyse:

In 2022 zal de markt voor EDI-software worden gedomineerd door de Noord-Amerikaanse regio. De stijgende behoefte aan oplossingen voor gegevensuitwisseling wordt gestimuleerd door de groeiende industrie, detailhandel, gezondheidszorg en automobielsector in de regio. De Verenigde Staten zullen naar verwachting de leidende positie in de industrie innemen vanwege de toename in digitale B2B-transacties.

De EDI-softwaremarkt in Europa staat op de tweede plaats na die van de Verenigde Staten. Europa zal zich naar verwachting met een grote CAGR ontwikkelen vanwege de overvloed aan gegevensuitwisselingsoplossingen en instrumentmakers in de regio. Om E-DI activiteiten verder te standaardiseren en te controleren, hebben de Europese Verenigde Naties de ISO 9735 standaard voor elektronische datatransmissie goedgekeurd.

Van 2023 tot 2032 zal de markt voor EDI-software in Azië naar verwachting groeien met het hoogste samengestelde jaarlijkse groeipercentage (CAGR). Het gebruik van oplossingen voor elektronische gegevensuitwisseling (EDI) zal naar verwachting worden gestimuleerd door de stijgende investeringen en het wijdverbreide gebruik van gedigitaliseerde technologieën in verschillende industrieën. Groei in de economieën van de regio en de IT-sector zullen naar verwachting ook de vraag in Azië en de Pacific aanwakkeren.

Gerelateerde rapporten:

Extended Detection and Response Market – De Extended Detection and Response-markt zal naar verwachting 31,3 miljard USD bereiken tegen 2032 met een CAGR van 39,20% tijdens de voorspellingsperiode 2023-2032.

Synthetische gegevensgeneratiemarkt – De markt voor synthetische gegevensgeneratie zal tegen 2032 naar verwachting USD 7,67 miljard bereiken met 46,30% CAGR tijdens de voorspellingsperiode 2023-2032

Telecommarkt op groothandelsniveau – De Telecommarkt op groothandelsniveau zal naar verwachting 913,6 miljard USD bereiken tegen 2032 met een CAGR van 9,3% tijdens de prognoseperiode 2023-2032

Over Market Research Future:
Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.
Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.
Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak datagestuurde beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Keywords:  Electronic Data Interchange (EDI) Software Market,Electronic Data Interchange (EDI) Software Market Share,Electronic Data Interchange (EDI) Software Market Insights,Electronic Data Interchange (EDI) Software Market Growth,Electronic Data Interchange (EDI) Software Market Trends,Electronic Data Interchange (EDI) Software Market Research,Electronic Data Interchange (EDI) Software Market Forecast,Electronic Data Interchange (EDI) Software Market Report