header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Wereldwijde Quantum Dots marktanalyse, trends en industriële omvang zal groeien met een CAGR van 26,45% tegen 2032

Oct 9, 2023 2:56 PM ET

De wereldwijde Quantum Dots-markt zal waarschijnlijk aanzienlijke tractie oogsten. De toenemende implementatie van kwantumdisplays in computers en apparaten voor machinaal leren zou de groei van de markt ondersteunen. Market Research Future (MRFR) bevestigt dat de wereldwijde markt voor kwantumdots tegen 2032 28,93 miljard USD zal bedragen, met een groei van maar liefst 26,45% CAGR tijdens de beoordelingsperiode (2023-2032).

De toenemende toepassing van quantum dots technologie in verschillende toepassingen voor zijn levendige displays met een laag energieverbruik zou de omvang van de markt doen toenemen. Bovendien is de groeiende vraag naar kwantumdots bij de productie van beeldschermen vanwege hun energie-efficiëntie een drijvende kracht achter de markt voor beeldschermen met kwantumdots. Ook de toenemende investeringen in onderzoek en ontwikkeling doen de waarde van de markt voor kwantumdots stijgen.

Het toenemende bewustzijn over de voordelen van de quantum dots-technologie verhoogt de vraag op de markt. Ook de toenemende toepassing van quantum dots technologie in de consumentenelektronica, telecom, commerciële, gezondheidszorg en defensie sectoren versnelt de marktaandelen van de regio. Daarnaast fungeren overheidsinitiatieven en steun voor de ontwikkeling van kwantumdotstechnologie als een belangrijke drijvende kracht.

Grote spelers:

Toonaangevende kwantumdots marktspelers zijn

  • Nanosys (VS)
  • Samsung Electronics (Zuid-Korea)
  • Nanoco Group (Verenigd Koninkrijk)
  • QD Laser (Japan)
  • Crystal US Corporation (VS)
  • Merck Groep (Duitsland)
  • OSRAM Licht (Duitsland)
  • NanoPhotonica (VS)
  • Crystallex Corporation (VS)
  • DuPont (VS)
  • LG Electronics (Zuid-Korea)

Download een PDF-voorbeeld: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8708

Wereldwijde markt voor Quantum Dots – Segmenten

Het rapport is onderverdeeld in producten, materialen, sectoren en regio’s. Het productsegment is onderverdeeld in displays, zonnecellen, fotodetectoren, lasers, LED’s, transistors en andere. Het materiaalsegment is onderverdeeld in cadmiumsulfide, cadmiumselenide, cadmiumtelluride, zinksulfide, indium, silicium en andere.

Het verticale segment is onderverdeeld in consumenten, telecommunicatie, commercieel, gezondheidszorg, defensie en andere. Per regio is de markt voor kwantumdots onderverdeeld in Azië-Pacific, Noord- en Zuid-Amerika, Europa, MEA en de rest van de wereld.

Wereldwijde markt voor kwantumdots – Geografische analyse

Noord-Amerika leidt de wereldwijde markt voor kwantumdots vanwege het grote bewustzijn van gezondheid en fitness. Bovendien stimuleren de vroege toepassing van kwantumdotstechnologie en de grote vraag naar QLED’s het marktaandeel van de regio. De VS heeft het grootste marktaandeel in deze regio.

Bovendien wordt de marktgroei beïnvloed door de aanwezigheid van technologieleveranciers en groeiende investeringen door overheidsinstanties en lucht- en ruimtevaart & defensie voor onderzoek en ontwikkeling van machine learning-technologie. De Noord-Amerikaanse markt voor kwantumdots zal gedurende de geschatte periode domineren.

Wereldwijde markt voor kwantumdots – Analyse van de concurrentie

De zeer competitieve markt voor kwantumdots lijkt gefragmenteerd door talrijke gevestigde spelers. Deze spelers richten zich steeds meer op productontwikkeling en hanteren strategische benaderingen, zoals samenwerking, fusies & overnames, uitbreidingen en productlanceringen, om een groter marktaandeel te verwerven. Multinationals en opkomende startups doen aanzienlijke investeringen in onderzoek en ontwikkeling. De hoge groeivooruitzichten trekken verschillende nieuwkomers op de markt aan, waardoor de concurrentie op de markt verder zal toenemen.

Koop nu een eersteklas onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=8708

Industrie/innovatie/gerelateerd nieuws:

11 september 2023 — Shoei Chemical Inc, een toonaangevende fabrikant van geavanceerde materialen, kondigde de voltooiing aan van de overname van alle activa in verband met de Nanosys quantum dot-activiteiten door haar Noord-Amerikaanse dochteronderneming Shoei Electronic Materials. Het bedrijf verwerft de verkoop- en marketingteams van Nanosys, het R&D-team voor quantumdots en de laboratoria in Silicon Valley. Shoei blijft leverancier van quantum dot-materialen aan Nanosys.

Gerelateerde rapporten:

Markt voor Luchtbeheersystemen

Markt voor 5K Beeldschermresolutie

Markt voor slimme spiegels

Oogvolgmarkt

Markt voor optische lenzen

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt van diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact: Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Quantum Dots Market,Quantum Dots Market Size,Quantum Dots Market Share,Quantum Dots Market Trends,Quantum Dots Market Demand