header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


2D streepjescodelezer markt voor toekomstige behoeften 2032

Oct 10, 2023 5:00 PM ET

Overzicht van de markt voor 2D-barcodelezers:

De markt voor 2D-barcodescanners werd in 2022 geschat op USD 7,5 miljard. De markt voor 2D-barcodescanners zal naar verwachting groeien van USD 8,2 miljard in 2023 tot USD 16,0 miljard in 2032, met een CAGR van 8,80% tijdens de voorspellingsperiode van 2022. (2023-2032). De wereldwijde expansie van e-commerce, veranderende trends in de sector van opslag en logistiek en het toenemende gebruik van 2D-barcodes in verschillende industrieën zijn de belangrijkste drijvende factoren voor de groei van de markt.

PDF-voorbeeld van het rapport aanvragen: (inclusief volledig TOC, lijst met tabellen, & afbeeldingen, grafieken) @
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11793

Belangrijkste spelers:

De belangrijkste bedrijven op de markt voor 2D-barcodelezers zijn,

  • Casio Computer Co.
  • Cognex Corp.
  • Datalogic SpA
  • Denso Wave Inc.
  • General Data Company, Inc.
  • Honeywell International, Inc.
  • JADAK – een Novanta bedrijf
  • Juniper Systems Inc.
  • Keyence Corp.
  • Marson Technology Co.
  • Omron Microscan Systems, Inc.
  • Sato Holdings Corp.
  • ScanditSick AG
  • Unitech Electronics Co.
  • Wasp Barcode Technologieën
  • Zebex Industries Inc.
  • Zebra Technologies Corp.

Om de snelle expansie van e-commerce te ondersteunen, is het bijhouden van verkoopgegevens, het garanderen van een nauwkeurige tijd en het in realtime volgen van producten in supply chain-netwerken uiterst belangrijk. Real-time producttracering is een essentiële vereiste geworden voor online retailers. 2D-barcodescanners spelen momenteel een cruciale rol in verkoopgegevens en voorraadbeheer. Barcodes kunnen helpen bij het minimaliseren van gegevensinvoerfouten die duur en moeilijk te corrigeren kunnen zijn.

Koop nu Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Het scannen van streepjescodes kan de nauwkeurigheid en productiviteit verbeteren door de kans op menselijke fouten te verkleinen. Vergeleken met handmatige toegang is dit een snellere en efficiëntere manier gebleken om gegevens te verzamelen. Barcodes maken snellere scanopties mogelijk, snellere kassa’s in winkels, snellere producttracering en -verwerking in de logistiek en snellere verwerking van patiënten. Barcodes worden gebruikt om goederen te volgen terwijl ze door de toeleveringsketen bewegen, waardoor bedrijven meer flexibiliteit en controle krijgen. Dit kan de efficiëntie van de toeleveringsketen verbeteren door de kans op productdiefstal of -verlies te verkleinen.

Marktsegmentatie:

Per producttype omvat de marktsegmentatie van 2D-barcodescanners draagbare en vaste apparaten. Het aandeel in de omzet van het draagbare segment was het grootst in 2022.

De segmentatie van de markt voor 2D-barcodescanners op basis van toepassing omvat opslag, logistiek, e-commerce en fabrieksautomatisering. In 2022 domineerde het segment opslag de markt voor 2D-barcodescanners.

Het onderzoek biedt een regionaal marktoverzicht van Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. In 2022 werd deze markt gedomineerd door de Noord-Amerikaanse markt voor 2D-barcodescanners (45,80%). Dankzij de groeiende populariteit van sociale mediaplatforms en de ontwikkeling van e-commerce kunnen klanten nu artikelen kopen en retourneren op het moment dat het hen het beste uitkomt, vooral in ontwikkelde landen zoals de Verenigde Staten, de markt voor 2D-barcodescanners. De Verenigde Staten waren het grootst. De Canadese markt voor 2D-barcodescanners was de snelst groeiende markt in de Noord-Amerikaanse regio. De markt voor 2D-barcodescanners in Azië-Pacific zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken in de periode 2023-2032. De uitbreiding van de e-commerce, logistiek en opslagsector in de regionale markt Azië-Pacific is de reden voor de toename van de vraag naar 2D-barcodescanners.

Download een PDF-voorbeeld van dit rapport om de structuur van het volledige rapport te begrijpen (inclusief volledig TOC, tabel & cijfers) @
https://www.marketresearchfuture.com/reports/2d-barcode-reader-market-11793

De introductie van 5G, de toegenomen activiteit van de overheid om industrieën te automatiseren en te digitaliseren naar Industrie 4.0 en de uitbreiding van digitalisering zullen de vraag naar 2D-barcodescanners doen toenemen. Bovendien had de Chinese markt voor 2D-barcodescanners het grootste marktaandeel en was de Indiase markt voor 2D-barcodescanners de snelst groeiende markt in Azië-Pacific.

Gerelateerde artikelen:

Healthcare Edge Computing-markt – Wereldwijde prognose tot 2032

Toegepaste AI in de landbouw markt – Wereldwijde prognose tot 2032

ToegepasteAI in autonome voertuigen – Wereldwijde prognose tot 2032

Toegepaste AI inCybersecurity-markt – Wereldwijde prognose tot 2032

Toegepaste AI inde onderwijsmarkt – Wereldwijde prognose tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en neem data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Neem contact op met Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  2d barcode reader market,what is 2d barcode scanner,define a barcode reader,benefits of a barcode reader,2d barcode reader marketing,2d barcode reader marketing strategy,2d barcode reader marketplace,2D Barcode Reader market share,2D Barcode Reader marketing,2D Barcode Reader marketplace,2D Barcode Reader market cap,2D Barcode Reader marketing software,2D Barcode Reader market,2D Barcode Reader market today,2D Barcode Reader marketwatch,2D Barcode Reader market mood,2D Barcode Reader market pulse,2d barcode reader markets,2d barcode reader market share,online 2d barcode reader,retail 2d barcode reader,industrial 2d barcode reader,android 2d barcode reader,how to read a 2d barcode,wireless 2d barcode reader,retail 2d barcode scanner,what is 2d barcode