header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


5G System Integration Market – Trends & Toonaangevende spelers tegen 2032

Oct 10, 2023 6:00 PM ET

5G marktoverzicht systeemintegratie:

In 2022 zal de markt voor 5G-systeemintegratie naar verwachting USD 7,9 miljard waard zijn. Er wordt een samengestelde jaarlijkse groei (CAGR) van 27,70% verwacht voor de 5G-systeemintegratiemarkt, die naar verwachting zal stijgen van USD 10,1 miljard in 2023 tot USD 71,3 miljard in 2032. De belangrijkste factoren die de expansie van de markt stimuleren, zijn onder andere het toenemende gebruik door bedrijven van Network Function Visualisation (NFV) en Software-Defined Networking (SDN), evenals de stijgende behoefte aan hogesnelheidsbandbreedtecapaciteit.

PDF-voorbeeldversie van het rapport aanvragen: (inclusief volledig TOC, lijst met tabellen, & afbeeldingen, grafieken) @
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11744

Belangrijkste spelers:

De belangrijkste bedrijven in de 5G-systeemintegratiemarkt zijn,

  • Accenture Inc.
  • Huawei Technologies Co.
  • Cisco Systems, Inc.
  • Infosys Limited
  • Tata Consultancy Services Limited
  • Wipro Limited
  • Radisys Corporation
  • IBM Corporation
  • HPE
  • Oracle
  • HCL Technologies Limited
  • ALTRAN
  • AMDOCS
  • CA-technologieën
  • Samsung Electronics Co.
  • Ericsson
  • Keysight Technologies
  • Hansen

5G systeemintegratie is het proces van het integreren van nieuwe, geüpgradede systemen of apps met zowel virtuele als fysieke componenten van een bedrijf, zodat ze kunnen werken via het baanbrekende 5G netwerk.

Dankzij de stijgende behoefte aan snelle bandbreedtecapaciteit kunnen bedrijven nu een geüpdatete netwerkinfrastructuur implementeren om de algehele operationele efficiëntie te verhogen en de algehele proceskosten te verlagen. Daarom wordt verwacht dat de agressieve invoering van bijgewerkte netwerkinfrastructuur in bedrijven om hun klanten meer diensten te kunnen bieden, de behoefte aan 5G-systeemintegratiediensten zal aanwakkeren. Grote internationale producenten proberen geavanceerde digitale technologieën te gebruiken om de vierde industriële revolutie (Industrie 4.0) vooruit te helpen. Industriële draadloze camera’s, collaboratieve robotica en big data analytics stellen productiefaciliteiten in staat om aanzienlijke vooruitgang te boeken in de richting van slimme, datagestuurde, flexibele activiteiten.

Koop nu het Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Markt Segmentatie:

De segmentatie van de 5G-systeemintegratiemarkt op basis van diensten omvat infrastructuurintegratie, consulting en applicatie-integratie. Het segment infrastructuurintegratie domineerde de wereldwijde markt voor 5G-systeemintegratie in 2022.

De segmentatie van de 5G-systeemintegratiemarkt op basis van Vertical omvat energie & nutsbedrijven, productie, IT & telecom, media & entertainment, BFSI, transport & logistiek, detailhandel, gezondheidszorg en andere. Het IT- en telecomsegment had in 2022 het grootste aandeel in de wereldwijde markt voor 5G-systeemintegratie.

De segmentatie van de 5G-systeemintegratiemarkt op basis van toepassing omvat samenwerkende robots/cloudrobots, smart city, logistiek & voorraadbewaking, industriële sensoren, drones, draadloze industriecamera’s, vehicle-to-everything (V2X), breedband voor thuis en kantoor, diagnosebeheer op afstand van patiënten &, gaming en mobiele media, p2p-overdrachten/mcommerce, intelligente stroomdistributiesystemen en andere. Het segment breedband voor thuis en kantoor domineerde de wereldwijde markt voor 5G-systeemintegratie in 2022.

De analyse biedt marktinzichten voor Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld, per regio. In 2022 werd deze markt aangevoerd door de Noord-Amerikaanse 5G-systeemintegratiemarkt (45,80%). De aanwezigheid van belangrijke IT- en telecombedrijven zoals Cisco Systems, Inc., IBM Corporation en Microsoft Corporation houdt hiermee verband. Groeiende investeringen in de uitrol van 5G-infrastructuur door belangrijke marktspelers zoals AT & T Inc. en Verizon Communications Inc. zullen naar verwachting ook resulteren in een aanzienlijke behoefte aan integratie van de algemene infrastructuur en toepassingen in tal van verticale sectoren, waaronder IT en telecom, energie en nutsvoorzieningen, en gezondheidszorg.

Download een PDF-voorbeeld van dit rapport om de structuur van het volledige rapport te begrijpen (inclusief volledig TOC, tabel met & cijfers) @
https://www.marketresearchfuture.com/reports/5g-system-integration-market-11744

Deze factor zal naar verwachting de algehele groei van de lokale markt versnellen. Daarnaast had de Noord-Amerikaanse 5G-systeemintegratiemarkt in de Verenigde Staten het grootste marktaandeel, terwijl de markt in Canada het snelst groeide.

Gerelateerde artikelen:

Markt voor muziekstreaming – Wereldwijde prognose tot 2032

Pay-per-click (PPC) softwaremarkt – Wereldwijde prognose tot 2032

Markt voor videoconferenties – Wereldwijde prognose tot 2032

Federal Edge Computing-markt – Wereldwijde prognose tot 2032

Randcomputermarkt voor de detailhandel – Wereldwijde prognose tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en neem data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Neem contact op met Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  5g system integration market,5g integration jobs,what is 5g system,5g system integration marketing,5g system integration marketforce,5g system integration market size,5g system integration market trends,implementation of 5g technology,status of 5g implementation,overview of 5g technology,how system integrators support 5g,growth of 5g infrastructure,what is 5g infrastructure,future of 5g technology,future of 5g wireless systems,companies in the 5g market,5g equipment market share,5g system integration market analysis 2023,5g system integration market analysis,5g system integration market analysis pdf,5g system integration market forecast,5g system integration market growth rate,5g system integration market leader,5g system integration market research,5g system integration market report,5g system integration market research report,5g system integration market report 2023,5g system integration market share,5g system integration market trends 2023,5g system integration market update 2023,5g system integration market value,5g system integration market vendors