header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Analyse van de waterstof energieopslag marktgroei en remmende factoren 2023-2031

Oct 10, 2023 3:00 PM ET

InsightAce Analytic Pvt. Ltd. kondigt de publicatie aan van een marktbeoordelingsrapport over de “Wereldwijde markt voor de opslag van waterstofenergie-(per materiestaat (vloeistof, gas, vast), per technologietype (compressie, vloeibaarmaking, materiaalgebaseerd), per eindgebruiker (industrieel gebruik, commercieel gebruik, nutsbedrijven)), trends, industriële concurrentieanalyse, inkomsten en prognose tot 2031.”

Volgens het nieuwste onderzoek van InsightAce Analytic wordt de wereldwijde markt voor waterstofenergieopslag gewaardeerd op US$ 13,76 miljard in 2022 en zal deze naar verwachting US$ 572,56 miljard bereiken in 2031, met een CAGR van 51,5% tijdens een voorspellingsperiode van 2023-2031.

Verzoek om voorbeeldpagina’s: https ://www.insightaceanalytic.com/request-sample/2088

Waterstofenergieopslag houdt in dat waterstof uit hernieuwbare bronnen wordt geproduceerd en opgeslagen voor later gebruik. Deze veelzijdige energiedrager kan worden gebruikt voor netbalancering, transport en industriële processen.

De groei van de markt wordt voornamelijk aangedreven door de snelle industrialisatie van ontwikkelingslanden en de groeiende acceptatie van alternatieve energiebronnen. Er wordt met name verwacht dat de markt in de nabije toekomst aanzienlijk zal groeien door lopend onderzoek, ontwikkeling en de bouw van uitgebreide opslagprojecten in het land. Een belangrijke doelstelling van de overheid is het creëren van kosteneffectieve, energie-efficiënte waterstofstations in het hele land, wat de groei van de markt bevordert.

Bovendien zal de marktgroei naar verwachting worden gestimuleerd door het toenemende gebruik van waterstof in verschillende industrieën. Industriële spelers zijn nauw betrokken bij het productieproces. Aangezien de vraag naar opgeslagen waterstof stijgt in diverse toepassingen zoals brandstofcelvoertuigen, netwerkdiensten en telecommunicatie, stemmen marktspelers hun faciliteiten af op deze eindgebruiksectoren, wat een positieve invloed heeft op de groei van de markt.

Lijst van prominente spelers op de markt voor opslag van waterstofenergie:

Cummins Inc.

Steelhead Composites – Oplossingen voor waterstofopslag

Marktdynamiek:

Drivers-

De sterke expansie van waterstofenergieopslag wereldwijd wordt in belangrijke mate toegeschreven aan de snel toenemende behoefte aan waterstof in industriële sectoren zoals metaalraffinage, olieraffinaderijen en brandstofcellen. Deze stijging van de vraag is een belangrijke drijvende kracht achter de groei. Bovendien kent de markt voor waterstofenergieopslag een voorspoedig verloop door de toegenomen inspanningen van de overheid om energie-efficiënte waterstofstations op te zetten in verschillende landen. Deze trend stimuleert de groei van de markt in een aantrekkelijk tempo. Daarnaast geven de lopende onderzoeks- en ontwikkelingsinspanningen om meer industriële en commerciële toepassingen voor de opslag van waterstofenergie te ontdekken een extra impuls aan het momentum van de markt.

Uitdagingen:

Strenge overheidsvoorschriften met betrekking tot de productie van waterstof belemmeren de robuuste groei van de wereldwijde markt voor de opslag van energie uit waterstof via elektrolyse. Deze voorschriften, die in bepaalde regio’s van kracht zijn, verbieden zowel de productie als de toepassing van waterstof vanwege mogelijke risico’s voor de veiligheid van fabrieksarbeiders. Bovendien is voor de productie van waterstof een aanzienlijke hoeveelheid grondstoffen nodig. Onvoldoende beheer van de toeleveringsketen kan leiden tot verstoringen van het waterstofproductieproces. De hoge productiekosten van waterstof vormen ook een belemmering en beperken de expansie van de markt.

Regionale trends:

De Noord-Amerikaanse markt voor opslag van waterstofenergie zal naar verwachting een groot marktaandeel innemen, voornamelijk dankzij een toenemende behoefte aan waterstof in chemische bedrijven en olieraffinaderijen. De aanzienlijke groei is te danken aan de strenge regelgeving op het gebied van vervuiling, het gebruik van milieuvriendelijkere brandstoffen en de toenemende integratie van brandstofceltechnologie. Daarnaast had Azië-Pacific een aanzienlijk aandeel in de markt. Factoren zoals de toegenomen vraag naar industriële waterstof, strenge overheidsvoorschriften en een stijgend verlangen naar duurzame energiebronnen stimuleren de expansie van de markt voor opslag van waterstofenergie in deze regio.

Benieuwd naar deze laatste versie van het rapport? @ https://www.insightaceanalytic.com/report/hydrogen-energy-storage-market/2088

Recente ontwikkelingen:

  • In februari 2023 heeft GenH2 onlangs een samenwerkingsovereenkomst gesloten met HYDS, een bedrijf gevestigd in Noorwegen, om de productie van Groene Vloeibare Waterstof in Noorwegen en andere regio’s van de Scandinavische markt mogelijk te maken. De oplossingen zullen toegankelijk worden gemaakt en commercieel worden gedistribueerd via Liquiline, dat gebruik maakt van GenH2’s geïntegreerde technologie voor het vloeibaar maken en opslaan van waterstof.

  • In juni 2020 ondertekende Cummins Inc. een samenwerkingsovereenkomst met NPROXX voor de oprichting van een gezamenlijke onderneming met een specifieke focus op waterstofopslagtanks, die gehandhaafd is onder de naam NPROXX. Het primaire doel van deze samenwerking was om opslagoplossingen te bieden voor waterstof en gecomprimeerd aardgas, specifiek ontworpen voor weg- en spoorwegtoepassingen, om aan de eisen van klanten te voldoen.

Segmentatie van de markt voor opslag van waterstofenergie-

Naar materietoestand-

– Vloeistof

– gas

– Vast

Per technologietype

– Compressie

– Vloeibaar maken

– Materiaal gebaseerd

Per eindgebruiker

– Industrieel gebruik

– Commercieel gebruik

– Nutsvoorzieningen

Per regio-

Noord-Amerika

– De VS

– Canada

– Mexico

Europa-

– Duitsland

– Verenigd Koninkrijk

– Frankrijk

– Italië

– Spanje

– Rest van Europa

Azië-Stille Oceaan-

– China

– Japan

– India

– Zuid-Korea

– Zuidoost-Azië

– Rest van Azië-Pacific

Latijns-Amerika-

– Brazilië

– Argentinië

– Rest van Latijns-Amerika

Midden-Oosten & Afrika-

– GCC-landen

– Zuid-Afrika

– Rest van het Midden-Oosten en Afrika

Voor meer maatwerk @ https://www.insightaceanalytic.com/customisation/2088

Over ons:

InsightAce Analytic is een marktonderzoeks- en adviesbureau dat klanten in staat stelt strategische beslissingen te nemen. Onze kwalitatieve en kwantitatieve marktonderzoeksoplossingen informeren over de behoefte aan markt- en concurrentie-informatie om bedrijven uit te breiden. Wij helpen klanten een concurrentievoordeel te behalen door onaangeboorde markten te identificeren, nieuwe en concurrerende technologieën te onderzoeken, potentiële markten te segmenteren en producten te herpositioneren. Onze expertise ligt in het leveren van gesyndiceerde en op maat gemaakte marktonderzoeksrapporten met een diepgaande analyse van belangrijke marktinzichten op een tijdige en kosteneffectieve manier.

Neem contact met ons op: InsightAce Analytic Pvt. Ltd. Tel.: 1 551 226 6109 Email: [email protected] Site Visit: www.insightaceanalytic.com Volg ons op LinkedIn @ bit.ly/2tBXsgS Volg ons op Facebook @ bit.ly/2H9jnDZ


Keywords:  Hydrogen Energy Storage Market