header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


CNC gereedschap- en freesmachines groeien met een CAGR van 4,52% in 2032

Oct 10, 2023 5:52 PM ET

Overzicht van de CNC Gereedschaps- en Freesslijpmachinemarkt:

Bovendien zal de markt voor Gereedschaps- en Freesslijpmachines naar verwachting stijgen met een CAGR van 4,52%, met een waarde van USD .1 miljard tegen 2032 in het geschatte voorspellingsjaar 2022-2032.

De CNC gereedschaps- en freesslijpmachine is een apparaat voor het slijpen en reconditioneren van frezen, gereedschapsbits en andere snijgereedschappen. Deze machines worden gebruikt in metaalwerkplaatsen om werkstukken de gewenste oppervlakteafwerking te geven. CNC staat voor computergestuurde numerieke besturing, wat betekent dat computergestuurde ontwerpsoftware (CAD) en computergestuurde fabricagesoftware (CAM) worden gebruikt om slijpbewerkingen uit te voeren. Daarom bestaat dit apparaat uit verschillende mechanische en elektronische componenten. De CNC gereedschaps- en freesslijpmachine wordt vooral gebruikt als er strenge eisen worden gesteld aan de dimensionale en geometrische nauwkeurigheid.

Aangezien snijden een geïntegreerd onderdeel is van de bewerkingsmachines in de uiteindelijke bewerking, vraagt de groei van de markt voor bewerkingsmachines om meer gereedschappen. Over het algemeen worden HSS snijgereedschappen bevestigd op CNC-bewerkingsmachines om complexe producten en vormen te ontwikkelen. China is de wereldleider op de markt voor werktuigmachines. Wereldwijd vertegenwoordigt de sector voor het snijden van gereedschapsmachines een groot deel van het productievolume in vergelijking met vormtechnologie.

De Covid-19 pandemie had een grote invloed op de wereldwijde markt voor CNC-gereedschaps- en -freesslijpmachines. De slechte prestaties van de auto-industrie en andere productiesectoren leidden tot een daling van de vraag naar deze machines. Het stilleggen van de activiteiten van de verwerkende industrie om de verspreiding van de covidepandemie tegen te gaan, verlaagde de groeisnelheid. Bovendien hadden reis- en vervoersbeperkingen invloed op de toeleveringsketen, wat de productie en levering van de machines belemmerde.

Belangrijkste spelers

De belangrijkste bedrijven in de CNC Gereedschaps- en Freesslijpmachinemarkt zijn onder andere

  • Vollmer
  • Makino Milling Machine Co, Ltd.
  • J Schneeberger Maschinen AG
  • Haas Automation, Inc.
  • ANCA Pty Ltd.
  • DANOBAT Groep
  • ISOG Technology GmbH
  • JTEKT Corp
  • Korber AG
  • Amada Gereedschapswerktuigen Co.
  • SAACKE GmbH & Co. KG
  • WIDMA Gereedschapsmachines
  • Rollomatic SA
  • Alfred H. Schütte GmbH & Co. KG
  • Gleason Corporation
  • JUNKER Groep


Gratis voorbeeld van PDF-brochure:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6163

CNC gereedschap- en freesslijpmachine markt Drivers:

De behoefte aan meer automatisering in productieprocessen heeft geleid tot de toepassing van CNC (Computer Numerical Control) technologie. CNC gereedschap- en freesslijpmachines bieden een hoge mate van automatisering, wat de arbeidskosten verlaagt en de efficiëntie verbetert.

De luchtvaart- en defensiesectoren vereisen ingewikkelde en zeer nauwkeurige componenten. CNC gereedschap- en freesslijpmachines zijn essentieel voor het produceren van deze componenten, zoals turbineschoepen, motoronderdelen en meer. Naarmate deze industrieën blijven groeien, neemt de vraag naar deze machines toe.

Vooruitgang in snijgereedschaptechnologie: Constante innovaties in snijgereedschapstechnologie hebben geresulteerd in een breder scala aan gereedschapsmaterialen en geometrieën. CNC gereedschap- en freesslijpmachines zijn nodig om de verscheidenheid aan snijgereedschappen aan te kunnen, waaronder boren, frezen en wisselplaten en de toenemende vraag naar maatwerk.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport over CNC gereedschap- en freesslijpmachines:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/cnc-tool-cutter-grinding-machine-market-6163

Markt Segmentatie:

Volgens het meest recente rapport over de CNC gereedschap- en freesslijpmachine markt, is de markt onderverdeeld in drie secties: type, toepassing en regionale analyse.

  • Bij het type is de gehele markt onderverdeeld in gereedschap- en freesslijpmachines, universele slijpmachines en lege en cilindrische slijpmachines.
  • Op basis van de toepassing is de CNC gereedschap- en freesslijpmachinemarkt onderverdeeld in drie secties: elektrische en elektronische productie, lucht- en ruimtevaart en defensie en automobiel.
  • Op regionale basis is de markt onderverdeeld in vijf sectoren: Azië-Pacific, Europa, Zuid-Amerika, Noord-Amerika en Midden-Oosten & Afrika.


Vraag naar maatwerk:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/6163

Regionale analyse:

Volgens de analyse zal Azië-Pacific naar schatting het grootste marktaandeel in CNC gereedschap- en freesslijpmachines hebben in de huidige bestudeerde markt. China zal naar verwachting het belangrijkste land in de regio zijn vanwege de enorme productiesector. Hoewel de wereld het tijdperk van gecementeerde hardmetalen gereedschappen is binnengetreden, hebben gereedschappen van snelstaal in China nog steeds een vrij groot aandeel. Het Chinese hogesnelheidsgereedschap bestaat echter nog steeds voornamelijk uit gewoon hogesnelheidsstaal, en de kwaliteit van het hogesnelheidsstaal moet worden verbeterd. In de ontwikkelde landen is het aandeel van hoogwaardig hogesnelheidsstaal groter dan in China. Volgens bronnen in de industrie vormt de toenemende toepassing van gecementeerde carbiden een bedreiging voor de huidige marktstudie. Er is ruimte voor grote ontwikkelingen. Bovendien is de auto-industrie een van de pijlers van het land en blijft het de grootste voertuigenmarkt ter wereld.

Gerelateerde rapporten:

OnderzoeksrapportLuchtfilters Markt informatie per Type, per Eindgebruiker en per Regio – Marktvoorspelling tot 2032

Onderzoeksrapport overde markt voor industriële afdichtingen per type, per eindgebruiker en per regio – marktvoorspelling tot 2032

Onderzoeksrapport overde markt voor verkoopautomaten Informatie per type, per betalingsmethode, per toepassing en per regio- marktvoorspelling tot 2032

OnderzoeksrapportKoeltorens Marktinformatie per type, per toepassing en per regio- marktvoorspelling tot 2032

Marktonderzoeksrapport over industriële onderhoudsdiensten Informatie per dienst, per locatie, per eindgebruiker en per regio – Marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99,

5Th Floor New York,

NY 10013 Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https: //www.marketresearchfuture.com


Keywords:  CNC tool and Cutter Grinding Machine Market trends,CNC tool and Cutter Grinding Machine Market scope,CNC tool and Cutter Grinding Machine Market growth,CNC tool and Cutter Grinding Machine Market analysis,CNC tool and Cutter Grinding Machine Market forecast,CNC tool and Cutter Grinding Machine Market demands,CNC tool and Cutter Grinding Machine Market insights,CNC tool and Cutter Grinding Machine Market overview