header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor algoritmische handel zal naar verwachting tegen 2030 een CAGR van 13,10% bereiken – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Oct 10, 2023 11:00 AM ET

Marktoverzicht

De markt zal een CAGR van 13,0% bereiken, volgens een rapport van Market Research Future (MRFR) met de titel “Algorithmic Trading Market Information By Type Of Traders, Enterprises, Components, Type, Deployment And Region – Forecast Till 2032”.

Algoritmische handel is een methode om koop- en verkooporders te plaatsen om vaker en sneller winst te maken met behulp van een computer die geprogrammeerd is om een bepaalde set instructies te volgen. Bij geautomatiseerde handel, ook wel algoritmische handel genoemd, wordt een softwareprogramma gebruikt voor het uitvoeren van een gespecificeerde set instructies of richtlijnen, zoals het kopen of verkopen van een actief, rekening houdend met veranderende marktgegevens. De gespecificeerde regels of normen zijn gebaseerd op timing, aantal, kosten of een ander wiskundig model. Deze apps worden veel gebruikt door online handelaren die verschillende transacties snel en succesvol willen afronden.

Ontvang gratis voorbeeld PDF-brochure –
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10847

Concurrentielandschap van de markt:

  • MetaQuotes Software (Cyprus),
  • iRageCapital (India),
  • Automated Trading SoftTech (India),
  • Tethys (VS),
  • Thomson Reuters (VS),
  • 63 manen (India),
  • Virtu Financial (VS),
  • Software AG (Duitsland),
  • Trading Technologies (VS),
  • uTrade (India),
  • Vela (VS),
  • AlgoTrader (Zwitserland)

Koop nu Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Door koop- of verkooporders af te geven op basis van criteria zoals volume en prijsschommelingen, stellen algoritmische handelaren beleggers in staat om verschillende markten te verhandelen en te profiteren van prijsbewegingen op korte termijn. Het voert bijvoorbeeld transacties uit tegen de beste prijzen, automatiseert tegelijkertijd controles van verschillende marktsituaties, voert deals uit op de juiste tijdstippen en onmiddellijk, en verlaagt transactiekosten omdat er geen menselijke deelname nodig is. Andere namen hiervoor zijn automated trading, algo trading en black-box trading. Deze algoritmes helpen bij het formuleren van orders, het kopen en het automatisch versturen van de markt via het brokerplatform. Algoritmische handel wordt steeds populairder bij grote makelaarskantoren en institutionele beleggers om handelskosten te besparen.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (100 pagina’s, grafieken, tabellen, cijfers) over algoritmische handelsmarkt –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/algorithmic-trading-market-10847

Omdat algoritmische handel een snellere en eenvoudigere uitvoering van orders mogelijk maakt, voelen beurzen zich aangetrokken tot algoritmische handel, wat de groeiende populariteit ervan verklaart. Bovendien kunnen beleggers en handelaren zo snel geld verdienen aan kleine prijsbewegingen. Als gevolg hiervan groeit de markt voor algoritmische handel omdat het gebruikers in staat stelt om snel transacties uit te voeren als reactie op de toenemende vraag naar succesvolle handel. Aan de andere kant heeft de Securities and Exchange Board of India (SEBI), door het aanbieden van handelsdiensten voor beleggers via ongereguleerde platforms, verschillende opties geopend voor aandelenmakelaars. Deze ongereguleerde platforms doen een bod op belanghebbenden die geautomatiseerde handelsdiensten willen. Uitstekende beleggingsrendementen zijn “claims” die worden gemaakt bij de marketing van deze methoden en diensten.

Marktsegmentatie

De markt voor algoritmische handel is verdeeld in twee groepen op basis van inzet: cloud en on-premise. De markt voor algoritmische handel is onderverdeeld in oplossingen en diensten op basis van componenten. De markt voor algoritmische handel is onderverdeeld in institutionele beleggers, kortetermijnhandelaren, langetermijnhandelaren en particuliere beleggers op basis van het type handelaren dat ze in dienst hebben. Kleine, middelgrote en grote ondernemingen zijn de categorieën waarin de wereldwijde markt voor algoritmische handel is onderverdeeld. De wereldwijde markt voor algoritmische handel omvat op de beurs verhandelde fondsen (ETF), obligaties, cryptocurrencies, aandelenmarkten en forex.

Vraag om aanpassing – Ontvang een aangepaste versie van het rapport door een aanpassingsverzoek in te dienen.

Regionaal inzicht

Als gevolg van verschillende variabelen, waaronder aanzienlijke investeringen in handelstechnologieën en overheidssteun voor internationale handel, domineert Noord-Amerika momenteel de algoritmische handelssector. De dichte absorptie in de regio van verkopers die algoritmische handel aanbieden, draagt ook bij aan de expansie van de markt. Als gevolg van aanzienlijke investeringen van de publieke en private sector in de ontwikkeling van hun handelstechnologieën, die de interesse van consumenten in algoritmische handelsdiensten om handelsprocedures te automatiseren aanwakkeren, zal Azië-Pacific naar verwachting echter de snelste groei doormaken tijdens de verwachte periode.

Gerelateerde rapporten

Secure Access Services Edge (SASE) Markt
De markt voor Secure Access Services Edge (SASE) zal naar verwachting groeien van USD 7.119,5 miljoen in 2023 tot USD 42.862,4 miljoen in 2032.

Missie kritische communicatie (MCX) markt
De MCX-industrie (Mission Critical Communication) zal naar verwachting groeien van 22,7 miljard USD in 2023 tot 70,63 miljard USD in 2032.

Immersieve technologiemarkt – De Immersieve technologiemarkt zal naar verwachting groeien van 27,2 miljard dollar in 2023 tot 144,5 miljard dollar in 2032.

Beurshandel – De beurshandel zal naar verwachting groeien van 43,9 miljard dollar in 2023 tot 103,5 miljard dollar in 2032.

Neobankingmarkt – De neobankingmarkt zal naar verwachting groeien van USD 100,7 miljard in 2023 tot USD 3009,90 miljard in 2032.

Markt voor serverbesturingssystemen
De markt voor serverbesturingssystemen zal naar verwachting groeien van USD 17,3 miljard in 2023 tot USD 43,6 miljard in 2032.

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak datagestuurde beslissingen met Wantstats.

Contacteer ons: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Algorithmic Trading Market,Algorithmic Trading Market Size,Algorithmic Trading Market Share,Algorithmic Trading Market Growth,US Algorithmic Trading,China's Algorithmic Trading,Japan's Algorithmic Trading Market,UK Algorithmic Trading