header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor bio-energie zal naar verwachting 212 miljard dollar bereiken in 2030, met een CAGR van 7,5% tussen 2023 en 2030

Oct 10, 2023 6:48 PM ET

Marktoverzicht

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), Bioenergy Market Information by Type, By Application, and Region – Forecast till 2032″, zal de bio-energiemarkt naar verwachting groeien van 127,8 miljard USD in 2023 tot 212 miljard USD in 2030, met een snelheid van 7,5% van 2023 tot 2030.

Biologische hernieuwbare bronnen zoals biomassa, biogas, biobrandstof en ander biologisch afval zijn voorbeelden van wat “bio-energie” of “bio-energieproductie” wordt genoemd. Bio-energie is een veelbelovende bron van hernieuwbare energie om te voldoen aan bredere milieu-, sociale en duurzaamheidsdoelen en aan de wereldwijde klimaatveranderingsdoelen. Voor de productie van bio-energie worden verschillende grondstoffen gebruikt, waaronder vast afval, vloeibare biobrandstoffen en landbouwafval. Minder afval storten, meer energiezekerheid en -betrouwbaarheid, geld besparen, biologisch afbreekbaar zijn en de luchtkwaliteit verbeteren zijn slechts enkele van de vele grote voordelen.

Ontvang een gratis voorbeeld van een PDF-brochure @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11632

Concurrentielandschap van de markt:

  • BP PLC.
  • Shell PLC
  • Renewable Energy Group Inc.
  • Neste Corporation
  • Chevron Corporation
  • POET LLC
  • Total S.A.

Gedekte markt USP:

Marktdrivers:

Bio-energie wordt gemaakt uit een reeks bronnen, waaronder biomassa, biobrandstof, organisch afval en biogas. Deze afvalstoffen zijn gemakkelijk toegankelijk op de markt. Daarom worden deze bioafval meestal gebruikt bij de productie van bio-energie. Als gevolg van de stijgende behoefte aan schone en milieuvriendelijke energie groeit de wereldwijde markt voor bio-energie.

De invoering van gunstige en strenge overheidsvoorschriften en -richtlijnen is een van de elementen die bijdragen aan de ontwikkeling van de wereldwijde bio-energie-industrie. Door de groeiende vraag naar alternatieve energiebronnen is er ook vraag naar bio-energie op de internationale markt. Het is ook aangetoond dat het gebruik van bio-energie de prijzen en kosten verlaagt die gepaard gaan met de productie van elektriciteit. Dit heeft positieve gevolgen voor de bio-energie-industrie.

De markt speelt in op de toenemende bezorgdheid over het milieu en de energiezekerheid. Om het milieu te beschermen tegen de negatieve gevolgen van de opwarming van de aarde, pleiten overheidsorganisaties voortdurend voor een toename van het gebruik van bio-energie op wereldwijde schaal. Veel landen zijn op zoek naar alternatieven omdat er maar een beperkt aantal fossiele brandstoffen is dat kan worden gebruikt om energie te produceren. Als gevolg hiervan wordt bio-energie op grote schaal gebruikt in alle industriële sectoren.

Bio-energie stijgt snel naar de top van de lijst van favoriete alternatieven voor traditionele energiebronnen vanwege haar vermogen om de brandstof- en energiemix te diversifiëren en de afhankelijkheid van aardoliebedrijven en -sectoren in de wereld te verminderen. Omdat bio-energie goedkoper is dan conventionele energiebronnen zoals fossiele brandstoffen, wordt het op grote schaal gebruikt door overheden en bedrijven.

Koop nu Premium Onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=11632

Beperkingen van de markt:

De ecologie kan te lijden hebben onder grootschalige uitbreidingen van bio-energie- en bosplantages, zoals afnemende bodemvruchtbaarheid, toegenomen watergebruik en bodemerosie. In veel landen wordt water een steeds waardevollere hulpbron, waardoor intensieve landbouw zich richt op watergebruik en dit ook doet toenemen. Dit kan op lange termijn een belangrijke marktbelemmering vormen.

Marktsegmentatie

Afhankelijk van het type is de markt onderverdeeld in de segmenten biogas, bio-ethanol en biodiesel. In 2019 had bio-ethanol nog steeds het grootste marktaandeel dankzij zijn vraagstuwende rol als transportbrandstof. Het wordt vaak gebruikt bij de productie van brandstof voor auto’s en elektrische voertuigen omdat het een schoner en krachtiger type energie geeft. Er wordt verwacht dat de markt voor bio-ethanol in de komende jaren zal groeien als gevolg van het toegenomen verbruik van transportbrandstoffen en de noodzaak om de uitstoot te verminderen.

De belangrijkste toepassingen van bio-energie zijn verwarming en koeling, elektriciteitsopwekking en transport.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/bioenergy-market-11632

Regionaal inzicht

Europa is marktleider als het gaat om de productie van warmte uit biomassa in energiecentrales. Omdat de lidstaten van de Europese Unie (EU) begrijpen dat bio-energie de komende tien jaar van cruciaal belang zal blijven om de doelstellingen voor hernieuwbare energie in 2030 te halen, hebben ze de optie bio-energie opgenomen in hun Nationale Actieplannen voor Hernieuwbare Energie (NREAP’s). Biomassa is een essentiële hernieuwbare energiebron voor het behalen van de Europese klimaatdoelstellingen voor 2020 en 2030, die vereisen dat 32% van het energieverbruik in de EU afkomstig is uit hernieuwbare bronnen. In Europa vertegenwoordigde de productie van bio-energie ongeveer 6% van alle hernieuwbare energie in 2020. In Duitsland werd 7,5% van de totale elektriciteitsbehoefte in 2020 gedekt door biomassa of biobrandstoffen.

Meer trending rapporten:

Markt voor gaszuiveringsinstallaties

Cryogene kleppenmarkt

Markt voor industriële filtratie

Warmtemeter markt

CNG-dispensermarkt

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contactgegevens: Neem contact op met Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact Information:
Contact Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 United States of America +1 628 258 0071 (US) +44 2035 002 764 (UK) Email: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Bioenergy,Bioenergy Market,Bioenergy Market Share,Bioenergy Market Size,Bioenergy Market Growth,Bioenergy Market Trends