header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor buitenverlichting zal naar verwachting 51,62 miljard dollar bereiken tegen 2032, met een CAGR van 8,20% tijdens de prognoseperiode 2023-2032.

Oct 10, 2023 5:00 PM ET

De markt voor buitenverlichting zal waarschijnlijk snel groeien over de hele wereld. Toenemende activiteiten om straatverlichting en conventionele straatverlichtingssystemen te upgraden zouden de marktgroei stimuleren. Market Research Future (MRFR) bevestigt dat de wereldwijde markt voor buitenverlichting zal escaleren van USD 25,4 miljard in 2022 tot USD 51,62 miljard in 2032, met een groei van 8,20% CAGR tijdens de evaluatieperiode (2023-2032).

Grote spelers

Toonaangevende spelers op de wereldwijde markt voor buitenverlichting zijn onder andere

  • General Electric Company (VS)
  • Philips Lighting Holding BV (Nederland)
  • Osram Licht AG (Duitsland)
  • Eaton Corporation PLC (Ierland)
  • Cree, Inc. (VS)
  • Hubbell Incorporated (VS)
  • Zumtobel Group AG (Oostenrijk)
  • Dialight PLC (VS)
  • Syska (India)
  • Evluma (VS)
  • Virtual Extension (Israël)
  • Masco Corporation (VS)
  • Halco Lighting Technologies (VS), onder andere.

Vraag een gratis proefexemplaar aan via https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8340

Daarnaast stimuleren de toenemende toepassing van slimme straatverlichting en het groeiende aantal smart city-projecten wereldwijd de omvang van de markt voor buitenverlichting. Het toenemende gebruik van aangesloten LED-armaturen en IoT-verlichtingssystemen versnelt de marktaandelen van buitenverlichting. Overheidsinitiatieven om conventionele verlichtingssystemen te vervangen door energie-efficiënte LED-technologie escaleren de marktomzet.

De groeiende toepassing van energiezuinige verlichtingssystemen, toenemende overheidsinitiatieven voor energie-efficiëntie en toenemende infrastructurele ontwikkelingen zijn de belangrijkste marktstuwers die de marktgroei bevorderen. Financiële, logistieke, technische en informatieve ondersteuning van overheden voor steden die hun straatverlichtingssystemen willen upgraden, stimuleren de vraag op de markt.

Markt voor buitenverlichting – Segmentatie

Het rapport is onderverdeeld in verlichtingstypes, distributiekanalen, toepassingen en regio’s. Het verlichtingstype segment is onderverdeeld in LED, plasma, hoge intensiteit ontlading (HID) en fluorescerend licht. Het segment distributiekanaal is onderverdeeld in retail en commercieel. Het toepassingssegment is onderverdeeld in straatverlichting, snelwegen, stadions, parkeerplaatsen, tunnelverlichting, parken en andere. Per regio is de markt voor buitenverlichting onderverdeeld in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, APAC, MEA en de rest van de wereld.

Koop nu het eersteklas onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=8340

Markt voor buitenverlichting – Regionale analyse

Europa domineert de wereldwijde markt voor buitenverlichting. Factoren zoals toenemende overheidsinitiatieven om straatverlichtingssystemen te upgraden en een groeiend aantal smart city-projecten stimuleren de groei van de markt. Daarnaast ondersteunen de snelle technologische ontwikkelingen en de toenemende toepassing van aangesloten verlichtingssystemen voor straatverlichting de marktinkomsten.

De oplevende economie stimuleert ook de regionale marktgroei, waardoor het marktaandeel toeneemt. Het Verenigd Koninkrijk, Noorwegen, Duitsland en Frankrijk zijn de marktleiders. Bovendien stimuleert de uitgebreide toepassing van buitenverlichting in industriële sectoren de marktontwikkeling.

Wereldwijde markt voor buitenverlichting – Concurrentieanalyse

Zeer concurrerend, de buitenverlichting markt lijkt gefragmenteerd als gevolg van de grote aanwezigheid van gevestigde spelers. Industrie spelers initiëren strategieën zoals fusies & overnames, samenwerkingen, expansie en product / technologie introducties om een groter concurrerend aandeel te krijgen.

Industrie/ innovatie/ gerelateerd nieuws

07 september 2023 — US LED, een toonaangevende leverancier van LED-verlichting met een zeer lange levensduur, lanceerde de nieuwe Right Choice-serie LED-gebieds- en locatieverlichting voor buiten. Het bedrijf biedt ook andere oplossingen voor operationele efficiëntie. De nieuwe Right Choice-serie LED-armaturen voor buiten helpt gebruikers om hun terreinverlichting naar een nieuw niveau van onderscheid en prestaties te tillen en tegelijkertijd een immense waarde te bieden.

01 sep, 2023 – Crompton Greaves Consumer Electricals Ltd. kondigde zijn intrede aan in het segment buitenverlichting. Het bedrijf lanceerde ook zijn nieuwe Solarion-gamma van tuin- en poortlampen. De reeks Solarion Garden Lights is ontworpen om tegemoet te komen aan de groeiende belangstelling voor buitenverlichting. Het biedt waterdichte, weerbestendige en roestbestendige verlichtingsarmaturen, met een IP65-certificering voor waterbestendigheid en roestbestendige eigenschappen om een lange levensduur te garanderen.

Bekijk korting @

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/-8340

Gerelateerde rapporten:

Cold Chain Monitoring Marktonderzoeksrapport Voorspelling tot 2027

Onderzoeksrapportindustriële besturingssystemen (ICS) – prognose 2030

Touchless Sensing marktonderzoeksrapport voorspeld tot 2027

Onderzoeksrapport overcapacitieve sensormarkt – Wereldwijde prognose 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Neem contact met ons op: Market Research Future®, 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika Telefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Outdoor Lighting Market,Outdoor Lighting Market Analysis