header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor hardwareversnelling zal naar verwachting 78,472 miljard dollar bereiken tegen 2032, met een CAGR van 51,20% tijdens de voorspellingsperiode 2023-2032.

Oct 10, 2023 4:00 PM ET

De markt voor hardwareversnelling groeit snel, voornamelijk als gevolg van de brede digitalisering en automatisering die de behoefte aan gegevensverwerking enorm doet toenemen. Andere belangrijke trends in de markt voor hardwareversnelling zijn ontwikkelingen op het gebied van energiezuinige multi-core halfgeleiderplatforms en intellectueel eigendom (IP) voor AI, verwerking van spraaksensoren en ingebedde FPGA IP (eFPGA).

Grote spelers

De belangrijkste spelers op de markt zijn

  • Intel Corporation (VS)
  • NVIDIA Corporation (VS)
  • Advanced Micro Devices, Inc (VS)
  • Oracle Corporation (VS)
  • Achronix Semiconductor (VS)
  • Xilinx, Inc. (VS)
  • Hewlett Packard Enterprise Company (VS)
  • IBM Corporation (VS)
  • Dell (VS)
  • Cisco Systems, Inc. (VS)
  • Fujitsu Ltd (Japan)
  • VMware, Inc. (VS)
  • HAX (VS)
  • (Frankrijk)
  • Lenovo Group Limited (China)
  • HWTrek (Taiwan)
  • AlphaLab Gear (VS)
  • Wazer (China)
  • Teradici (Canada)
  • Revvx (India).

Vraag een gratis proefexemplaar aan via https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8249

Meer financiering en steun van publieke en private organisaties en durfkapitalisten hebben een positieve invloed op de groei van de markt. Volgens Market Research Future (MRFR) zal de wereldwijde markt voor hardwareversnelling naar verwachting escaleren van USD 1,9 miljard in 2022 tot USD 78,472 miljard in 2032, met een groei van 51,20% CAGR tijdens de evaluatieperiode (2023-2032).

De datavolumes groeien voortdurend door de toename van datatoepassingen in het afgelopen decennium. Bovendien vormen moderne dataplatformen zoals data lakes, warehouses en lake houses uitdagingen. Het ontstaan van COVID-19 heeft de hardwareversnellingsindustrie aanzienlijk beïnvloed. De stijgende behoefte aan snelle gegevensverwerking en -analyse in verschillende sectoren als gevolg van werken op afstand creëerde een aanzienlijke vraag op de markt.

Bovendien bood de toenemende integratie van kunstmatige intelligentie en machine learning verschillende kansen voor de marktspelers. Er wordt verwacht dat de markt tijdens de beoordelingsperiode de inkomsten zal doen toenemen. De groeiende toepassing van effectieve hardwareversnelling in verschillende industriële technologieën, zoals automotive, gezondheidszorg en lucht- en ruimtevaart & defensie, zou de omvang van de markt in de komende jaren stimuleren.

Koop nu het eersteklas onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=8249

Markt voor hardwareversnelling – Segmenten

Het marktonderzoeksrapport is onderverdeeld in typen, toepassingen, eindgebruikers en regio’s. Het type segment is onderverdeeld in grafische verwerkingseenheid, videoverwerkingseenheid, AI-accelerator, reguliere uitdrukkingsaccelerator, cryptografische accelerator en andere.

Het toepassingssegment is onderverdeeld in deep learning training, inferentie in de publieke cloud, inferentie in ondernemingen en andere. Het segment eindgebruikers is onderverdeeld in informatietechnologie en telecommunicatie, BFSI, detailhandel, horeca, logistiek, auto-industrie, gezondheidszorg, energie en andere.

Markt voor hardwareversnelling – Regionale analyse

Noord-Amerika domineert de wereldwijde markt voor hardwareversnelling. De sterke aanwezigheid van belangrijke spelers, zoals Xilinx, Intel en NVIDIA, in de regio heeft een positieve invloed op de omvang van de markt voor hardwareversnelling. Daarnaast wordt het marktaandeel van hardwareversnelling in de regio gestimuleerd door factoren zoals de toenemende vraag naar geavanceerde data-analyseplatforms en hoogwaardige video & beeldverwerking.

Hardwareversnellingsmarkt – Analyse van de concurrentie

De hardwareversnellingsmarkt zal naar schatting getuige zijn van verschillende strategische partnerschappen naast andere strategische initiatieven zoals expansie, samenwerking, fusies & overnames en productlanceringen & technologie. Toonaangevende spelers in de sector investeren aanzienlijk om onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten en uitbreidingsplannen te stimuleren.

Industrie/ innovatie/ gerelateerd nieuws

14 sep, 2023 — NeuroBlade, een leider op het gebied van data-analyseversnelling, kondigt een samenwerking aan met Velox om de prestaties van data-analyse te verbeteren. De bedrijven zullen samenwerken aan open source hardwareversnelling voor Presto en Velox. De integratie van NeuroBlade’s SQL Processing Unit (SPU) technologie in Velox zal bijdragen aan ongekende prestatieverbeteringen en een nieuw tijdperk van data-analyse inluiden.

Bekijk korting @

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/-8249

Gerelateerde rapporten:

Cold Chain Monitoring Marktonderzoeksrapport Voorspelling tot 2027

Onderzoeksrapportindustriële besturingssystemen (ICS) – prognose 2030

Touchless Sensing marktonderzoeksrapport voorspeld tot 2027

Onderzoeksrapport overcapacitieve sensormarkt – Wereldwijde prognose 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Neem contact met ons op: Market Research Future®, 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika Telefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Hardware Acceleration Market,Hardware Acceleration Market Scope,Hardware Acceleration Market Analysis