header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor interactieve schermen zal tegen 2032 16,97 miljard dollar bereiken met een CAGR van 6,66%.

Oct 10, 2023 7:00 PM ET

Marktanalyse van interactieve beeldschermen

Volgens het recente rapport van Market Research Future zal de wereldwijde markt voor interactieve schermen tegen 2032 16,97 miljard USD bereiken met een CAGR van 6,66%.

Drivers

Toenemende toepassing in de gezondheidszorg zal de marktgroei stimuleren

De toenemende toepassing van interactieve schermen in de gezondheidszorg zal de marktgroei in de prognoseperiode stimuleren. De gezondheidszorg gebruikt interactieve schermen om de educatie van patiënten te verbeteren, medische training te vergemakkelijken en de effectiviteit van zorgverleners te vergroten. Met interactieve schermen kunnen artsen medische aandoeningen visueel uitleggen, patiënten betrekken bij de behandelplannen en real-time informatie aanbieden. De behoefte aan interactieve schermen in medische opleidingsfaciliteiten, klinieken en ziekenhuizen neemt toe, aangewakkerd door de behoefte aan patiëntenbetrokkenheid en betere communicatie.

Belangrijkste spelers

Prominente spelers uit de industrie die in het rapport over de wereldmarkt voor interactieve schermen worden geprofileerd, zijn onder andere.

  • LG Electronics. (Zuid-Korea),
  • Sharp Business Systems (India) Private Limited (India),
  • Leyard (China),
  • SAMSUNG (Zuid-Korea),
  • NEC Display Solutions (Japan),
  • Panasonic Corporation of North America (VS),
  • Elo Touch Solutions, Inc. (VS), en
  • Crystal Display Systems Ltd (VK).

Download de volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8042

Mogelijkheden

Groeiende vraag in onderwijssector biedt robuuste kansen

De groeiende behoefte aan interactieve whiteboards, met name in universiteiten, instellingen en scholen over de hele wereld, zal lucratieve mogelijkheden bieden voor de markt van interactieve schermen tijdens de prognoseperiode. Dergelijke schermen zijn gunstig voor onderwijzen en leren. Interactieve schermen bieden tal van voordelen, zoals een grotere betrokkenheid tussen docenten en studenten, stellen studenten in staat om beter te leren met verschillende handicaps, bieden flexibiliteit bij het leren, stellen studenten in staat om lessen op te slaan voor een latere herziening of het leren, en bespaart ook tijd. Bovendien stelt interactieve schermen docenten in staat om eenvoudig tekst-, video-, scherm- en audiobestanden te delen met studenten.

Beperkingen en uitdagingen

Hoge initiële kosten blijven de markt beperken

De hoge initiële kosten en privacykwesties kunnen tijdens de prognoseperiode als marktrestricties fungeren.

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt van interactieve schermen is onderverdeeld op basis van eindgebruiker, paneelgrootte en product.

Per product zal kiosk de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode.

Per paneelgrootte zullen 32″ tot 65″ de markt domineren tijdens de prognoseperiode.

Per eindgebruiker zal de detailhandel de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode.

Koop eersteklas onderzoeksrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=8042

COVID-19 Analyse

De COVID-19 epidemie heeft een opmerkelijk effect op de markt voor interactieve schermen. Na de verschuiving in virtuele vergaderingen, leren op afstand en werken op afstand, is de behoefte aan dergelijke schermen gestegen omdat deze een aantrekkelijke en meeslepende manier bieden om samen te werken en te communiceren op afstand. De epidemie heeft ook geleid tot een toename in de behoefte aan interactieve schermen in de gezondheidszorg. Omdat verschillende klinieken en ziekenhuizen overspoeld werden door de toename van COVID-19 patiënten, schakelden zorgverleners over op patiëntenbewaking op afstand en telegeneeskunde om persoonlijk contact tot een minimum te beperken en het infectiegevaar te verkleinen.

Regionale analyse

Noord-Amerika: markt voor interactieve beeldschermen

Noord-Amerika zal de markt voor interactieve beeldschermen beheersen tijdens de prognoseperiode vanwege de toename in onderzoek en innovaties in technologische ontwikkelingen. De belangrijkste spelers hier investeren in nieuwe materialen voor het maken van duurzamere en flexibelere beeldschermen die de marktgroei stimuleren. De Amerikaanse markt voor interactieve beeldschermen heeft het grootste marktaandeel, terwijl de Canadese markt het snelst groeit in deze regio.

Lees meer artikelen-

Middengolffrarood MWIR-sensoren markt

Markt voor Head Mounted Display

Markt voor radarsensoren voor slimme stadstoepassingen

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  Interactive Display Market,Interactive Display Market Size,Interactive Display Market Share,Interactive Display Market Growth