header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor thermo-elektrische modules zal tegen 2030 groeien met een CAGR van 8,31%.

Oct 10, 2023 6:00 PM ET

Inzicht in de markt voor thermo-elektrische modules

In 2022 werd de omvang van de markt voor thermo-elektrische modules geschat op USD 0,69 miljard. Tijdens de projectieperiode (2023 – 2030) zal de markt voor thermo-elektrische modules naar verwachting groeien van USD 0,76 miljard in 2023 tot USD 1,30 miljard, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 8,31%. Thermo-elektrische modules verbeteren de thermische isolatie van essentiële onderdelen om een optimale werking te behouden en tegelijkertijd warmteproblemen in head-up displays (HUD’s) en infotainmentsystemen van voertuigen aan te pakken. De werking van de recent ontwikkelde intelligente autonome systemen wordt steeds complexer en tegelijkertijd steeds kleiner en lichter, waardoor de warmtestroomdichtheid en thermische problemen met autonome elektronica toenemen. Met thermo-elektrische technologie kan elk delicaat apparaat effectiever en binnen zijn bedrijfstemperatuurbereik werken.

De vraag naar thermo-elektrische modules kan profiteren van de expansie van de luxe auto-industrie. Het interieur van auto’s kan worden verwarmd en gekoeld met behulp van thermo-elektrische modules, naast andere toepassingen. Aangezien veel luxewagens uitgerust zijn met ultramoderne klimaatregelingssystemen, kan een stijging van de vraag naar luxewagens leiden tot een stijging van de vraag naar thermo-elektrische modules. De precieze kenmerken van de voertuigen die worden geproduceerd, de soorten thermo-elektrische modules die worden gebruikt en de algemene gezondheid van de autosector zullen allemaal een invloed hebben op deze relatie.

Download de volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8503

De belangrijkste bedrijven op de markt van thermo-elektrische modules zijn

  • TEC Microsysteem
  • Fononische Apparaten
  • Ferrotec Corporation
  • Laird Thermische Systemen
  • KELK Ltd
  • Kristal Ltd
  • Guangdong Fuxin Technologie
  • Kryotherm
  • Coherent
  • TE Technologie Inc

Deel Inzicht

Volgens het model zijn er twee soorten marktsegmentatie: enkeltraps en meertraps. In 2022 zal de categorie eentraps het grootste deel van de markt innemen.

Thermo-elektrische modules in bulk, microthermoelektrische modules en dunnefilm thermo-elektrische modules zijn allemaal opgenomen in de marktsegmentatie op basis van type. De groeiende behoefte aan hoge prestaties en efficiëntie in een groot aantal industrieën is verantwoordelijk voor de dominantie van de markt voor bulk thermo-elektrische modules.

Lucht- en ruimtevaart en defensie, de auto-industrie, consumentenelektronica, gezondheidszorg, voeding en dranken, energie en nutsvoorzieningen en andere zijn enkele van de marktsegmenten op basis van toepassing. Tijdens de verwachte periode 2023-2030 zal het segment consumentenelektronica het grootste marktaandeel in handen hebben.

De analyse biedt inzicht in de markt voor elke regio afzonderlijk, waaronder Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. De regio met het grootste marktaandeel voor thermo-elektrische modules zal naar verwachting Azië-Pacific zijn.

De automobiel-, consumentenelektronica-, olie-, gaswinning- en industriële sectoren zijn de belangrijkste eindgebruikers van thermo-elektrische modules in dit gebied. de groeiende markten voor consumentengoederen en medische bewakingsapparatuur.

Koop eersteklas onderzoeksrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=8503

Door de hoge concentratie van marktdeelnemers in de regio, de gemakkelijke toegankelijkheid van competente technische ervaring en de groeiende markt voor high-end kleine consumentenelektronica is Noord-Amerika de op één na grootste markt voor thermo-elektrische modules. De wijdverspreide toepassing van thermo-elektrische modules in Noord-Amerika wordt ook gestimuleerd door overheidsvoorschriften in de Verenigde Staten die het gebruik van effectieve en milieuvriendelijke technologie ondersteunen.

Grote marktbedrijven investeren een aanzienlijk bedrag in onderzoek en ontwikkeling om hun productportfolio’s uit te breiden, wat een verdere marktexpansie zal stimuleren. Om te groeien en te overleven in een meer moordend en concurrerend marktklimaat moeten concurrenten van thermo-elektrische modules betaalbare producten leveren.

Lees meer artikelen-

AMI-markt (geavanceerde meetinfrastructuur)

Markt voor digitale badges

Markt voor internet van dingen (IoT) cloudplatforms

3D-printmarkt

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]


Keywords:  Thermoelectric Module Market,Thermoelectric Module Market Size,Thermoelectric Module Market Share,Thermoelectric Module Market Growth