header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor Zelf-Supervised Leren zal naar verwachting 108,6 miljard dollar bereiken, met een CAGR van 33,80% tegen 2032 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Oct 10, 2023 4:00 PM ET

Marktoverzicht:

De markt voor Zelf-Supervised Leren zal naar verwachting groeien van USD 10,6 miljard in 2023 tot USD 108,6 miljard in 2032, met een CAGR van 33,80% tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2032).

Analyse van de concurrentie:

De belangrijkste spelers op de markt zijn,

  • IBM
  • Alphabet Inc. (Google LLC)
  • Microsof
  • Amazon Web Services
  • SAS Instituut Inc
  • Dataiku
  • The MathWorks
  • Meta
  • Databricks
  • DataRobot
  • Apple Inc.
  • Tesla
  • Baidu

Marktsegmentatie:

De marktsegmentatie voor Zelf-Supervised Leren, gebaseerd op technologie, omvat Natuurlijke Taalverwerking (NLP), Computer Vision en Spraakverwerking.

De marktsegmentatie voor Zelf-Supervised Leren, gebaseerd op Eindgebruik, omvat Gezondheidszorg, BFSI, Auto’s, Transport, Softwareontwikkeling (IT), Reclame, Media en Andere.

Ontvang de gratis voorbeeldbrochure in PDF-formaat –
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11917

Omvang van het rapport Markt voor zelfondersteund leren

Rapportgegevens

Details

Marktomvang tegen 2032

108,6 miljard dollar

CAGR tijdens 2023-2032

33.80%

Basisjaar

2022

Prognose

2023-2032

Koop dit eersteklas rapport:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=11917

Dynamiek van de markt:

De behoefte aan toepassingen voor zelfondersteund leren groeit naarmate technologieën zoals gezichtsherkenning en spraakherkenning steeds breder worden toegepast en naarmate bedrijven hun activiteiten proberen te vereenvoudigen. De toenemende afhankelijkheid van de maatschappij van technologie zal naar verwachting ook bijdragen aan de expansie van de sector. Zelf-ondersteund leren is een vorm van machinaal leren (ML) die zijn nut heeft bewezen in NLP, linguïstiek en andere gebieden van AI. Kleurbepaling, gezichtsherkenning en tekstcategorisatie zijn allemaal voorbeelden van toepassingen van zelfondersteund leren. Het wordt ook gebruikt in de financiële en verzekeringssector (BFSI), de gezondheidszorg, de transportsector, de software-industrie en de media- en reclame-industrie.

Er wordt voorspeld dat de groei van de markt voor zelfondersteund leren zal worden belemmerd door een tekort aan gekwalificeerd personeel. Amerikaanse bedrijven zoals Apple Inc. en Microsoft verhogen hun investeringen in O&O-initiatieven. Daarnaast investeren deze organisaties in baanbrekend onderzoek naar AI en ML. Bedrijven zoals de Amerikaanse startup Meta investeren tijd en middelen in het bestuderen van en experimenteren met zelfondersteund leren vanwege de veelbelovende toekomst ervan.

Met het gebruik van ML-technologie kunnen verschillende problemen in de gezondheidszorg snel worden opgelost. De belangrijkste toepassingen van deze technologie in de gezondheidszorg zijn de diagnose en bewaking van zeldzame of anderszins uitdagende aandoeningen. Self-supervised learning wordt steeds gebruikelijker naarmate diensten als sociale media en cloud computing op grotere schaal worden gebruikt. Alle hedendaagse bedrijven maken gebruik van cloud computing omdat het massale gegevensopslag mogelijk maakt. In de bedrijfswereld is nauwkeurigheid bij machinaal leren en grote gegevens van cruciaal belang. Als het algoritme ook maar één fout maakt, kan het eindproduct defect raken. Dit stimuleert de groei van de markt voor Self-supervised Learning.

Ga naar het volledige rapport:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/self-supervised-learning-market-11917

Regionale analyse:

In 2022 was 45,80 procent van alle inkomsten in de wereldwijde markt voor zelfondersteund leren afkomstig van de Noord-Amerikaanse markt. De aanwezigheid van grote marktspelers zoals Microsoft, Google en Meta in de Verenigde Staten, evenals experts en een robuuste technologische infrastructuur, zal naar verwachting de expansie van de industrie in het gebied stimuleren. F

In 2022 had de Europese markt voor zelfondersteund leren een aanzienlijk aandeel. Dit is te danken aan Europa’s welvarende bevolking, grote industriële basis en verschillende overheidsprogramma’s om innovatie aan te moedigen. Europa is het snelst groeiende gebied. Om kosten te besparen, uit te breiden naar nieuwe markten en de productiviteit te verhogen, implementeren gebruikers van big data-toepassingen vaak printmanagementsystemen.

Tussen 2023 en 2032 zal de markt voor ongesuperviseerd leren in Azië-Pacific naar verwachting groeien met een gezonde snelheid. De toenemende populariteit van toepassingen voor zelfgestuurd leren en de toenemende investeringen van de overheid in AI-oplossingen stimuleren de groei van de industrie in de regio.

Gerelateerde artikelen:

Voice Assistant-marktonderzoeksrapport – Wereldwijdevoorspelling tot 2030

Onderzoeksrapport over de markt voor persoonlijke leningen – Wereldwijde prognose tot 2032

Multi Cloud Computing-marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2032

Cloud Computing in gezondheidszorg markt onderzoeksrapport – voorspellingen tot 2032

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Self-supervised Learning Market,Global Self-supervised Learning Market,Self-supervised Learning Market Share,Self-supervised Learning Market Demand,Self-supervised Learning Market Analysis,Self-supervised Learning Market Scope