header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor zorgpersoneel zal tegen 2032 naar verwachting USD 70,13 miljard bereiken met een CAGR van 7,30% – Market Research Future

Oct 10, 2023 1:00 PM ET

Onderzoeksrapport over de markt voor zorgpersoneel: Informatie per type dienst (verplegend personeel op reis, verplegend personeel per dag, tijdelijk personeel, zorgpersoneel en anderen), per eindgebruiker (ziekenhuizen, klinieken, ambulante voorzieningen en anderen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor Healthcare Staffing van 2023 tot 2032 naar verwachting een CAGR van 7,30% laten zien en tegen 2032 een waarde van meer dan USD 70,13 miljard vertegenwoordigen.

De gezondheidszorg is een hoeksteen van de moderne samenleving en levert essentiële diensten die van invloed zijn op het welzijn van elk individu. Personeel voor de gezondheidszorg is het levensbloed van deze sector en zorgt ervoor dat ziekenhuizen, klinieken en andere zorginstellingen de gekwalificeerde professionals hebben die ze nodig hebben om kwaliteitszorg te leveren. De personeelsmarkt in de gezondheidszorg heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei en transformatie doorgemaakt, gedreven door een aantal factoren, waaronder demografische verschuivingen, technologische vooruitgang en de voortdurende uitdagingen als gevolg van wereldwijde gezondheidscrises.

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12278

Door het groeiende tekort aan personeel in de gezondheidszorg zal de personeelsindustrie in de gezondheidszorg naar verwachting groeien. Zorgverleners in de eerste lijn, andere zorgverleners die niet direct met patiënten te maken hebben, medische studenten die klinische stages lopen en anderen die in de gezondheidszorg of sociale zorg werken, worden allemaal beschouwd als zorgpersoneel. Personeel voor de gezondheidszorg biedt een breed scala aan diensten, zoals het vinden van gekwalificeerde mensen, het gebruik van technologie om de referenties van kandidaten en werknemers te verifiëren, het valideren van vaardigheden, het controleren van licenties en certificeringen en het uitvoeren van andere screeningprocedures.

Segmentatie

De segmentatie van de markt voor personeel voor de gezondheidszorg omvat verpleegkundig personeel per dag, verpleegkundig personeel op reis, locum tenens personeel, personeel voor de gespecialiseerde gezondheidszorg en andere soorten diensten. Ziekenhuizen, klinieken, ambulante voorzieningen en andere zijn opgenomen in de segmentatie van de markt voor personeel in de gezondheidszorg op basis van eindgebruik.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn Envision Healthcare Corporation; AMN Healthcare; CHG Management, Inc; Maxim Healthcare Group; Cross Country Healthcare, Inc; Aya Healthcare; Trustaff; TeamHealth; Adecco Group; LocumTenens.com

Regionale analyse

De Noord-Amerikaanse regio heeft het grootste aandeel, met factoren zoals de lokale aanwezigheid van grote marktspelers, een toename van de geriatrische bevolking en een toename van de vraag naar medisch personeel door ziekenhuizen vanwege de financiële problemen die gepaard gaan met het werven van vast personeel. De expansie van de markt in Noord-Amerika zal naar verwachting worden gedreven door het groeiende aantal senioren, een verbeterde infrastructuur voor de gezondheidszorg, efficiënte regelgeving van de overheid en een grote behoefte aan medisch personeel.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (130 pagina’s) over zorgpersoneel:https://www.marketresearchfuture.com/reports/healthcare-staffing-market-12278

Het op één na grootste marktaandeel behoort toe aan de uitzendsector in de gezondheidszorg in Europa. De behoefte aan zorgpersoneel stijgt omdat het gebied niet beschikt over goede medische faciliteiten. Verbetering van de gezondheidszorginfrastructuur in de regio en voortdurende O&O-activiteiten zijn andere factoren die de groei in de Europese regio stimuleren. Het feit dat contractwerk niet dezelfde verplichtingen met zich meebrengt als een vast dienstverband, kan de vraag doen toenemen. Bovendien wordt de aanwerving sneller afgerond omdat recruiters toegang hebben tot een bredere talentenpool.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorg door Market Research Future:

Artificial Coma/Medically Induced Coma Market Research Report: Informatie per type (propofol en barbituraat), per toepassing (status epilepticus, beroerte, traumatisch hersenletsel, herseninfecties, medicijnoverdosis en andere), per distributiekanaal (ziekenhuisapotheken en drogisterijen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

OnderzoeksrapportDermatoscopen Markt: Informatie per product (contactdermatoscoop, hybride dermatoscoop en contactloze dermatoscoop), technologie (LED, xenon, halogeen en ultraviolet), modaliteit (handheld, op trolley en hoofdband), eindgebruik (dermatologische klinieken en ziekenhuizen) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Point Of Care Glucose Testen Marktonderzoeksrapport: Informatie per producttype (prikapparaten en -strips en bloedglucosemeter), per toepassing (type-1-diabetes en type-2-diabetes), per eindgebruiker (ziekenhuizen en klinieken, thuiszorginstellingen en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Onderzoeksrapportanti-androgenen markt: Informatie per type (steroïdaal en niet-steroïdaal), per ziekte-indicatie (prostaatkanker, goedaardige prostaathyperplasie, hirsutisme, hyperandrogenisme en andere), per distributiekanaal (ziekenhuisapotheken, kleinhandelsapotheken en online apotheken) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

OnderzoeksrapportLevergezondheidssupplementen Markt: Informatie per product (vitamine & mineralen, kruidensupplementen en andere), per doseringsvorm (capsules, tabletten, poeder en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Healthcare Staffing Market,Healthcare Staffing Market Size,Healthcare Staffing Market Share,Healthcare Staffing Market Trends,Healthcare Staffing Market Analysis