header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De omvang van de microverzekeringsmarkt zal 147,6 miljard dollar bereiken, met een CAGR van 6,20% in 2032 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Oct 10, 2023 3:00 PM ET

Marktoverzicht:

Het rapport van Market Research Future (MRFR) belicht Microinsurance Market Information By Type, Age, Product, Term And Region – Forecast till 2032 de markt zal in 2032 USD 147,6 miljard bereiken met een CAGR van 6,20%.

Erkende organisaties en tussenpersonen kunnen microverzekeringen beheren via verschillende modellen, zoals het one-stop verzekeringsmodel, het partner-agent model, een full-service benadering en een community-based model. Microverzekeringen zijn de bescherming die geboden wordt aan individuen en gezinnen met beperkte toegang tot geld en bezittingen van lage waarde. De komst van nieuwe en inventieve manieren om microverzekeringen op de markt te brengen en te verkopen, stimuleert de expansie van de markt. Nu de verzekeringssector een digitale transformatie ondergaat, kunnen verzekeraars samenwerken met insurtech-bedrijven en microverzekeringsproducten effectiever op de markt brengen en verkopen. De opkomst van nieuwe en creatieve marketing- en verkoopkanalen voor microverzekeringen is de factor die de groei van de markt stimuleert. Verzekeraars kunnen samenwerken met insurtech-bedrijven om met meer succes reclame te maken voor microverzekeringsproducten en deze op de markt te brengen nu de verzekeringssector een digitale transformatie ondergaat.

Gratis voorbeeld PDF brochure –
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11789

Concurrentielandschap van de markt:

  • SAC Banco do Nordeste
  • MetLife Diensten en Oplossingen, LLC
  • Bandhan Bank
  • HDFC Ergo Algemene Verzekeringsmaatschappij Limited
  • Standard Chartered Bank
  • Wells Fargo
  • Hollard
  • MicroEnsure Holdings Limited
  • Nationale Verzekeringscommissie
  • ICICI Bank
  • Tata AIA Leven

Reikwijdte van het rapport – Microverzekeringsmarkt

Rapportcijfers

Details

Marktomvang in 2032

147,6 miljard dollar

CAGR tijdens 2023-2032

6.20%

Basisjaar

2022

Prognose

2023-2032


Koop dit hoogwaardige rapport:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=11789

Marktsegmentatie:

Minderjarigen, volwassenen en senioren zijn opgenomen in de op leeftijd gebaseerde segmentatie van de microverzekeringsmarkt. Onroerendgoedverzekeringen, indexverzekeringen, ongevallenverzekeringen bij overlijden en invaliditeit, ziektekostenverzekeringen, levensverzekeringen en andere zijn opgenomen in de productgebaseerde segmentatie van de microverzekeringsmarkt. Microverzekeringen en microverzekeringen met steun van de overheid vallen onder de segmentatie van de microverzekeringsmarkt op basis van aanbieder. Directe verkoop, e-commerce, ziekenhuizen, klinieken en financiële instellingen vallen allemaal onder de segmentatie van de microverzekeringsmarkt, afhankelijk van het distributiekanaal. Termijnverzekeringen en levenslange dekking zijn opgenomen in de type-indeling van de microverzekeringsmarkt.

Online platforms die tijdelijke werknemers inhuren of overboekingsplatforms voor migrerende werknemers vormen een digitaal ecosysteem dat digitaal verzekeringen kan produceren en leveren aan gemeenschappen met lage inkomens. Er wordt ook voorspeld dat de sector zal groeien naarmate meer start-ups met innovatieve microverzekeringsproducten de markt betreden. Een digitaal ecosysteem dat digitaal verzekeringen kan maken en leveren aan mensen met een laag inkomen wordt ook gevormd door digitale platforms die tijdelijke werknemers inhuren of overboekingssystemen voor migranten. Bovendien wordt verwacht dat de sector zich zal ontwikkelen naarmate meer microverzekeringsstart-ups de markt betreden met creatieve microverzekeringsproducten. Mensen die het financieel minder goed hebben, worden geholpen door een op maat gemaakt plan te ontwikkelen met redelijke premies en uitkeringen voor verwondingen, ziekten, invaliditeit en overlijden. Daarnaast dekt het verschillende bedreigingen van eigendom door gewassen, brand en dieren. Het consolideert ook meerdere kleine financiële entiteiten in grotere, wat zekerheid biedt tegen onvoorziene verliezen en de hoge rentetarieven van ongeorganiseerde geldbeleggers.

Diepgaand marktonderzoeksrapport (128 pagina’s) over de microverzekeringsmarkt –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/microinsurance-market-11789

Regionaal inzicht:

Het aanbieden van microverzekeringsoplossingen aan klanten is eenvoudiger en toegankelijker geworden door de groei van internetgebaseerde en mobiele technologie. Als gevolg hiervan zijn er meer bedrijven op de markt, waaronder ondernemers in de insurtech-sector die zich met technologie richten op bevolkingsgroepen die niet verzekerd zijn. De gestructureerde regelgeving voor verzekeringsproducten in Noord-Amerika biedt een solide omgeving voor microverzekeringsmaatschappijen. De vastgelegde regelgeving voor verzekeringsproducten in Noord-Amerika biedt een stabiele omgeving voor microverzekeringsaanbieders. Daarnaast had de Noord-Amerikaanse microverzekeringsmarkt in de Verenigde Staten het grootste marktaandeel, terwijl de markt in Canada het snelst groeide. Door de stijgende bevolking met lage inkomens, de sterker wordende nationale economieën en de regionale wet- en regelgeving domineert de regio Azië-Pacific de microverzekeringsmarkt.

Gerelateerde rapporten:

Zakelijke softwaredienstenmarkt – De zakelijke softwaredienstenmarkt zal naar verwachting groeien van 530,7 miljard dollar in 2023 tot 1361,8 miljard dollar in 2032, met een CAGR van 12,50% in 2032.

Generatieve AI in Data Analytics-markt- De generatieve AI in Data Analytics-markt zal naar verwachting groeien van USD 3,23 miljoen in 2023 tot USD 211,94 miljoen in 2032, met een CAGR van 59,2% in 2032.

Generatieve AI in de Fintech-markt- De generatieve AI in de fintech-markt zal naar verwachting groeien van USD 1.111,0 miljoen in 2023 tot USD 7.984,6 miljoen in 2032, met een CAGR van 24,5% in 2032.

Generatieve AI in Media en Entertainment-markt- De Generatieve AI in Media en Entertainment-markt zal naar verwachting groeien van USD 1.463,91 miljoen in 2023 tot USD 14.779,10 miljoen in 2032, met een CAGR van 29,3% in 2032.

Markt voor Blockchain Interoperabiliteit- De markt voor Blockchain Interoperabiliteit zal naar verwachting groeien van USD 0,51 miljard in 2023 tot USD 3,77 miljard in 2032, met een CAGR van 28,30% in 2032.

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Microinsurance Market,Global Microinsurance Market,Microinsurance Market Size,Microinsurance Market Share,Microinsurance Market Demand,Microinsurance Market Analysis,Microinsurance,Microinsurance Share,Microinsurance Demand