header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De PMOLED-markt zal tegen 2032 naar verwachting USD 10,594 miljard bereiken, met een CAGR van 19,70% tijdens de voorspellingsperiode 2023-2032.

Oct 10, 2023 5:00 PM ET

De wereldwijde PMOLED-markt zal waarschijnlijk aanzienlijk groeien. De toenemende toepassing van PMOLED-technologie in industriële toepassingen zal de marktgroei stimuleren. Market Research Future (MRFR) bevestigt dat de waarde van de wereldwijde PMOLED-markt zal escaleren van USD 2,1 miljard in 2022 tot USD 10,59 miljard in 2032, met een CAGR van 19,70% tijdens de prognoseperiode (2023-2032).

Marktspelers

Toonaangevende PMOLED-marktspelers zijn

  • Visionox (China)
  • Sony Corporation (Japan)
  • US Micro Products (VS)
  • Samsung Electronics (Zuid-Korea)
  • Apple Inc. (VS)
  • Panasonic Corporation. (Japan)
  • Raystar Optronics Inc. (Taiwan)
  • Japan Display (Japan)
  • Accelopment AG (Zwitserland)
  • LG Display (Zuid-Korea)
  • WiseChip Halfgeleider Inc. (Taiwan)
  • Sharp Corporation (Japan).

Vraag een gratis proefexemplaar aan via https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8387

Daarnaast draagt de groeiende populariteit van PMOLED-schermen vanwege hun contrastrijke kleuren en hoge resolutie bij aan de omvang van de markt. De belangrijkste drijvende krachten achter de markt zijn de toegenomen vooruitgang en groeiende investeringen in de ontwikkeling van PMOLED-technologie. Omgekeerd zal een lage marktacceptatie van PMOLED-technologie de marktgroei waarschijnlijk belemmeren.

De toenemende toepassingsgebieden en het gebruik van AR/VR-headsets zouden de marktgroei in de komende jaren echter ondersteunen, wat kansen biedt voor de PMOLED-markt. Ook de groeiende vraag naar energiezuinige schermen voor kleine apparaten zoals smartphones en andere elektronische apparaten versnelt de marktgroei.

Wereldwijde PMOLED markt – segmenten

Het marktrapport is onderverdeeld in type, eindgebruiker, toepassing en regio. Het type segment is onderverdeeld in transparante en flexibele PMOLED. Het eindgebruikerssegment is onderverdeeld in residentieel, commercieel en industrieel. Het toepassingssegment is onderverdeeld in beeldschermen (televisie, smartphone, tablets & laptops, autodisplays, overige) en verlichting. Per regio is de PMOLED-markt onderverdeeld in Noord- en Zuid-Amerika, Azië-Pacific, MEA, Europa en de rest van de wereld.

Koop nu het eersteklas onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=8387

Wereldwijde PMOLED-markt – Regionale analyse

De regio Azië-Pacific domineert de wereldwijde PMOLED-markt. De markt wordt gedreven door de aanwezigheid van grote spelers zoals Sony Corporation, Panasonic Corporation en WiseChip Semiconductor Inc. Daarnaast is de toenemende toepassing van PMOLED-technologieën in beeldscherm- en verlichtingstoepassingen de drijvende kracht achter de regionale marktgroei.

Bovendien stimuleren de groeiende economie en de toepassing van draagbare technologieën de groei van de regionale markt. Ook de opmerkelijke investeringen van grote marktleveranciers in onderzoek & naar de ontwikkeling van technologieën stimuleren de groei van de markt in de regio.

Wereldwijde PMOLED markt – Analyse van de concurrentie

De PMOLED markt is zeer competitief en lijkt gefragmenteerd door de aanwezigheid van verschillende gevestigde spelers. Fusies & overnames, innovatie en merkversterking blijven belangrijke trends voor de toonaangevende spelers omdat deze strategieën hun groei- en uitbreidingsplannen ondersteunen. Ze leveren betrouwbare, toonaangevende producten en diensten. Hiervoor investeren ze aanzienlijk in O&O om geavanceerde technologieën en producten te ontwikkelen.

Innovatie/industrie/gerelateerd nieuws:

03 mrt 2023 — Wisechip heeft een nieuw miniatuur PMOLED-gebaseerd near-eye display gelanceerd. De module is gebaseerd op een klein PMOLED-scherm en biedt kosteneffectieve functies met een hoog contrast en een laag stroomverbruik. Het nieuwe display kan worden gebruikt voor snelle ontwikkeling en toepassingen die alleen een eenvoudige informatieweergave vereisen. Deze module combineert een 0,19″ monochroom/wit PMOLED-scherm met een klein optisch systeem. Een lithiumbatterij van 70 mAh voorziet de module van stroom, waardoor hij tot 20 uur kan werken.

Bekijk korting @

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/-8387

Gerelateerde rapporten:

Cold Chain Monitoring Marktonderzoeksrapport Voorspelling tot 2027

Onderzoeksrapportindustriële besturingssystemen (ICS) – prognose 2030

Touchless Sensing marktonderzoeksrapport voorspeld tot 2027

Onderzoeksrapport overcapacitieve sensormarkt – Wereldwijde prognose 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Neem contact met ons op: Market Research Future®, 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika Telefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  PMOLED market,PMOLED market Demands