header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De vraag naar industriële stofafscheiders neemt toe; MRFR maakt de prognose bekend

Oct 10, 2023 5:53 PM ET

Overzicht industriële stofafscheiders

De markt voor industriële stofafscheiders heeft een CAGR van 5% met een aanzienlijke waarde in de voorspelde periode van 2030. Industrieën introduceren een nieuwe generatie industriële stofafscheiders met abrasieve recyclagefiltersystemen. Deze innovatieve systemen creëren incrementele kansen voor fabrikanten op de markt voor industriële stofafscheiders. Eindgebruikers plukken de vruchten van de voortdurende productontwikkeling in het marktlandschap. De technologie van straalmiddelrecyclingfiltersystemen is gunstig voor belanghebbenden in de zandstraalindustrie.

Deze innovatieve systemen creëren incrementele kansen voor fabrikanten in de markt voor industriële stofafscheiders. Eindgebruikers plukken de vruchten van de voortdurende productontwikkeling in het marktlandschap. De technologie van recyclagefiltersystemen voor straalmiddelen biedt voordelen voor belanghebbenden in de zandstraalindustrie. De flexibiliteit van systemen speelt een belangrijke rol in het landschap van industriële stofvangers. Nieuw geïntroduceerde systemen op de markt zijn standalone apparaten die kunnen worden geïntegreerd in elke zijde van een straalcabine of straalruimte. De toegenomen industriële productie en de ontwikkeling van de infrastructuur resulteerden in de groei van de economische activiteit over de hele wereld. Ook de groei van de steenkoolcapaciteit, vooral in de regio Azië-Pacific, is te danken aan de betrouwbaarheid ervan tijdens pieken in de vraag naar elektriciteit. De stofafscheiders helpen bij het verwijderen van verontreinigingen voor een hygiënische omgeving, wat verplicht is voor de farmaceutische industrie. Als gevolg hiervan nam de farmaceutische industrie het grootste deel voor haar rekening in 2016, vanwege de noodzaak om een hoog niveau van kwaliteitscontrole te handhaven in de industriële gebouwen. De toepassing van stofafscheiders in de voedingsmiddelenindustrie neemt toe vanwege de groeiende bezorgdheid van consumenten over hun gezondheid.

Belangrijke spelers op de markt voor industriële stofafscheiders:

Marktleiders op de wereldwijde markt voor industriële stofafscheiders zijn onder andere

  • HE & M Inc.
  • Stofafscheider KASTO
  • Cosen Zagen
  • MetlSaw zaagoplossingen
  • DoAll zaagproducten
  • Behringer
  • Marvel
  • Amada
  • Hyd-Mech


Gratis voorbeeld PDF-brochure:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4226

Belangrijkste versterkers en belangrijkste barrières

Stof wordt beschouwd als een belangrijke drager voor COVID-19, omdat het de overdracht via de lucht vergemakkelijkt. Sinds de uitbraak van COVID-19 hebben de farmaceutische fabrieken onophoudelijk gewerkt aan nieuwe medicijnen en geneesmiddelen, maar dit heeft ook geleid tot een hogere productie van giftig afval en stof die de werknemers in gevaar kunnen brengen. Deze situatie heeft het gebruik van industriële stofvangers gestimuleerd. Sinds de pandemie en de daaropvolgende lockdown worden stofafscheiders steeds vaker gebruikt in industrieën om verontreinigingen te verwijderen en een hygiënische omgeving te creëren. De groeiende behoefte van industrieën om de hoogste kwaliteit in hun gebouwen te handhaven en met gezondheidsinstellingen en ziekenhuizen die hygiëneprotocollen proberen te volgen na de SARS-CoV-2, wordt verwacht dat de markt voor industriële stofafscheiders sneller dan ooit tevoren zal groeien.

Verder is opgemerkt dat na het nieuwe coronavirus en de toename van het aantal gevallen wereldwijd, het gezondheidsbewustzijn onder mensen enorm is toegenomen. Dit heeft geleid tot een enorme vraag naar industriële stofafscheiders voor het malen van mineralen, de productie van schurende media, de carbon black-industrie, het verzamelen van producten, het transporteren van plastic pallets en de master batch-industrie. Bovendien is bekend dat stof de longcapaciteit vermindert, waardoor de kans op verdere gezondheidsproblemen zoals SARS-CoV-2 toeneemt. Daarom zijn industriële stofafscheiders een van de beste oplossingen voor mensen die gevoelig zijn voor longinfecties, wat de wereldwijde markt ten goede komt.

Een andere belangrijke industrie waar het gebruik van stofafscheiders buitengewoon lijkt te groeien, is die van de & levensmiddelen, gezien de toenemende bezorgdheid over de gezondheid. Consumenten geven nu de voorkeur aan verpakt voedsel dat niet is aangetast door stof of verontreinigingen, waardoor industriële stofafscheiders een grote hit zijn in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie. Omdat de toonaangevende fabrikanten van industriële stofafscheiders voortdurend met nieuwe en geavanceerde producten komen met betere en aantrekkelijkere eigenschappen, zal de markt het de komende jaren zeker zeer goed doen. In april 2020 lanceerde Finegear bijvoorbeeld een geavanceerde stofafscheider met een aantal aantrekkelijke kenmerken. Hij kan experimentele en vintage effecten genereren en zowel agressieve als warme tonen produceren.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport over industriële stofafscheiders:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/industrial-dust-collector-market-4226

Segmentatie van de industriële stofafscheider markt

Het rapport is onderverdeeld in vijf dynamieken;

  • Per component: Blower, stoffilter, filterreiniging en andere.
  • Op Zak Type: Geweven, Niet-geweven, Geplisseerde Zakken, en anderen.
  • Op mediatype: Geweven en Niet-geweven.
  • Op eindgebruiker: farmaceutisch, chemisch, energie, voedsel, drank, textiel, bouw en andere industrieën.
  • Per Regio: Europa, Noord-Amerika, APAC en Rest-van-de-Wereld.


Vraag naar maatwerk:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/4226

Regionale analyse

De markt voor industriële stofafscheiders wordt bestudeerd in Azië-Pacific, Noord-Amerika, Europa en andere delen van de wereld op basis van geografie. Noord-Amerika zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben als gevolg van de preventieve maatregelen van de overheid met betrekking tot emissiebeheersing. De overheid in de regio is bezig met het invoeren van schone lucht en verschillende technologieën die de stofuitstoot in de regio zullen beperken. Verschillende organisaties in Europa ontwikkelen nieuwere technologieën om de uitstoot te verminderen, waardoor de markt zal groeien. Azië-Pacific zal in de prognoseperiode een groot marktaandeel hebben door de snelle industrialisatie en groeiende economie in de regio. De verschuiving naar duurzame praktijken zal in de toekomst ook veel groei opleveren. In India zal de productiesector groeien als gevolg van de infrastructuurprojecten die zullen leiden tot de transport- en industriële brandstofsector en de markt voor industriële stofafscheiders een impuls zullen geven.

Gerelateerde rapporten:

Plastic Extrusion Machine Market Research Report Informatie per machinetype, per procestype, per oplossing, per toepassing en per regio – marktvoorspelling tot 2032

Onderzoeksrapportwasmachines marktinformatie per eindgebruiker, per type en per regio – marktvoorspelling tot 2032

Additive Manufacturing Machine Marktonderzoeksrapport Informatie per technologie, per toepassing, per eindgebruik en per regio -Marktvoorspelling tot 2032

Marktonderzoeksrapport omgekeerde verkoopautomaat Informatie per producttype, per capaciteit, per toepassing en per regio – marktvoorspelling tot 2032

OnderzoeksrapportVast Afvalbeheer Markt informatie per Type Afval, per Behandelingsmethode en per Regio – Marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99,

5Th Floor New York,

NY 10013 Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https: //www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Industrial Dust Collector Market trends,Industrial Dust Collector Market scope,Industrial Dust Collector Market growth,Industrial Dust Collector Market analysis,Industrial Dust Collector Market forecast,Industrial Dust Collector Market research,Industrial Dust Collector Market overview,Industrial Dust Collector Market demands,Industrial Dust Collector Market insights