header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Het marktaandeel van point-of-care glucosetests zal naar verwachting tegen 2032 een waarde van USD 5 miljard overschrijden en groeien met een CAGR van 5,10%.

Oct 10, 2023 4:16 PM ET

Point Of Care Glucose Testen Marktonderzoeksrapport: Informatie per producttype (prikapparaten en -strips en bloedglucosemeter), per toepassing (type-1-diabetes en type-2-diabetes), per eindgebruiker (ziekenhuizen en klinieken, thuiszorginstellingen en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

De omvang van de point-of-care glucosetestmarkt werd in 2022 gewaardeerd op USD 3,2 miljard en zal naar verwachting groeien van USD 3,36 miljard in 2023 tot USD 5 miljard in 2032, met een CAGR van 5,10% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

Markttrends

Point-of-care glucosetests zijn een groeiende business, grotendeels als gevolg van de toenemende prevalentie van diabetes. Medische professionals hechten veel waarde aan diabetescontrole omdat dit levens kan redden. De grootste wereldwijde prevalentie van diabetes is waargenomen in Aziatische landen, dus het is logisch dat de behoefte aan point-of-care glucosetestapparatuur daar zal toenemen. Dit is een kans om de gezondheidszorg te verbeteren zonder de kosten voor patiënten te verhogen.

Download gratis een PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12264

Naarmate de gezondheidszorg zich meer richt op ambulante behandeling, kortere ziekenhuisverblijven en betere acute zorg, neemt de vraag naar snelle turn-around tests (STAT) toe. POC managementtechnologieën maken het voor patiënten en zorgverleners gemakkelijk om specimens te verzamelen, te distribueren en op te slaan in overeenstemming met de wettelijke vereisten.

Technologische vooruitgang heeft geleid tot de ontwikkeling van handheld, lichtgewicht, draagbare apparaten met verbeterde en uitgebreide communicatiemogelijkheden. Point-of-care glucosecontroletechnologie is de gouden standaard geworden voor glucosecontroles bij patiënten in ziekenhuizen en klinieken over de hele wereld. In plaats van bloedglucose te testen met plasma, gebruiken point-of-care bloedglucosemeters volbloed. De inkomsten uit point-of-care glucosetests worden gedreven door deze trend.

Analyse van de concurrentie

De belangrijkste spelers op de markt zijn Abbott Laboratories, Nova Biomedical Corporation, Nipro, ACON Laboratories, Inc., Trividia Health, Inc., Platinum Equity Advisors LLC, Ascensia Diabetes Care Holdings AG, Prodigy Diabetes Care LLC, F. Hoffmann-La Roche Ltd., EKF Diagnostics Holdings plc.

Markt Segmentatie

Op basis van producttype omvat de segmentatie van de Point Of Care Glucosetestmarkt prikapparaten en -strips en bloedglucosemeters.

Op basis van toepassing omvat de marktsegmentatie Point Of Care Glucosetests diabetes type 1 en diabetes type 2.

Op basis van eindgebruiker, de Point Of Care Glucose Testen marktsegmentatie omvat ziekenhuizen en klinieken, thuiszorginstellingen en anderen.

Regionale analyse

De marktgroei voor point-of-care glucosecontroleapparaten zal naar verwachting worden gedomineerd door de Noord-Amerikaanse regio als gevolg van het vaker voorkomen van levensstijlziekten, een toename in productgoedkeuringen en een toename in overheidsinitiatieven. Het bestaan van belangrijke spelers, vooruitgang in de gezondheidszorginfrastructuur en een stijgende voorkeur voor thuiszorg zijn allemaal factoren die naar verwachting de ontwikkeling van de marktinkomsten zullen stimuleren.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (132 pagina’s) over Point Of Care Glucose Testing: https://www.marketresearchfuture.com/reports/point-of-care-glucose-testing-market-12264

Point-of-care glucosetesten staan op de tweede plaats in Europa. Glucosemeters beginnen gemeengoed te worden. Bovendien was de markt voor Point-of-Care glucosetesten in Duitsland de grootste in Europa, terwijl de markt in het Verenigd Koninkrijk het snelst groeide.

Toepassingen van Point of Care Glucose Testen zullen naar verwachting met de snelste CAGR groeien van 2023 tot 2032 in de regio Azië-Pacific. Als gevolg van de toenemende prevalentie van diabetes in APAC-landen, de stijgende investeringen in de Rinxdeepl68 D-sector en de snelle groei van de medische infrastructuur in de regio, zijn point-of-care glucosetests steeds gebruikelijker geworden voor zowel persoonlijk als professioneel gebruik.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Omega 3 Prescription Drugs Market Research Report: Informatie per geneesmiddel (Vascepa, Lovaza en andere), per toepassingstype (hypertriglyceridemie en andere), per distributiekanaal (ziekenhuisapotheek, kleinhandelapotheek en online apotheek) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

Pharmacy Market Research Report Information per Product Type (Recept en OTC), per Apotheek Type (Retail en E-apotheek), per Toepassing (Ziekenhuis-Grade en Persoonlijk Gebruik) en per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld) -Marktvoorspelling tot 2032

Personal Hygiene Market Research Report Information Per Product (Zeep, Handdesinfecterende middelen, Bad- en Doucheproducten, Gezichtsverzorgingsproducten en Andere Producten), Per Geslacht (Unisex, Man en Vrouw), Per Distributiekanaal (Apotheken, Ziekenhuisapotheken, Supermarkten en E-commerce) en Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de Rest van de Wereld) -Marktvoorspelling tot 2032

Anatomische modellering marktonderzoek informatie per type (product, software en diensten), per eindgebruiker (ziekenhuizen, dierenklinieken, academische instellingen en anderen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld – marktvoorspelling tot 2032

Artificial Tears Market Research Report Information per type (polyethyleenglycol, propyleenglycol, cellulose, glycerine en andere) per toedieningswijze (oogdruppels, zalven en sprays) per toepassing (droge-ogensyndroom, allergieën en infecties en andere), per distributiekanaal (ziekenhuisapotheken, drogisterijen, kleinhandelsapotheken en online apotheken) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – voorspelling voor de komende 2032.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Point Of Care Glucose Testing Market,Point Of Care Glucose Testing Market Size,Point Of Care Glucose Testing Market Share,Point Of Care Glucose Testing Market Report,Point Of Care Glucose Testing Market Research,Point Of Care Glucose Testing Market Insights,Point Of Care Glucose Testing Market Outlook,Point Of Care Glucose Testing Market Overview,Point Of Care Glucose Testing Market Trends,Point Of Care Glucose Testing Market Growth