header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Insulinespuiten markthoogtepunten, analyse van sleutelfactoren, wereldwijde trend en groeiende vraag tot 2032

Oct 10, 2023 1:00 PM ET

Insulinespuiten marktonderzoeksrapport: Informatie per spuitgrootte (3/10 CC-spuit (0,3ml), 1/2 CC-spuit (0,5ml), 1CC-spuit (1ml), andere), per ziekte (Type 1 Diabetes en Type 2 Diabetes), per eindgebruik (ziekenhuizen, klinieken, thuiszorginstellingen, andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Markt Overzicht

De markt voor insulinespuiten zal naar verwachting groeien van USD 1,77 miljard in 2023 tot USD 2,46 miljard in 2032, met een CAGR van 4,20% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

Analyse van de concurrentie

De belangrijkste spelers op de markt zijn Novo Nordisk A/S, Biocon Ltd, Abbott Laboratories, Terumo Corporation, Cardinal Health Inc., Beckton and Dickinson Company, Eli Lilly and Company, Nipro Medical Corporation, Medline Industries en Hindustan syringe and medical device Ltd. (Hindustan spuiten en medische hulpmiddelen Ltd.).

Marktdynamiek

De wereldwijde markt voor hulpmiddelen voor insulinetoediening, waaronder pennen, spuiten, pompen en injectoren, groeit door de toenemende prevalentie van diabetes wereldwijd. De toename in de prevalentie van diabetes op wereldwijde schaal kan worden toegeschreven aan verschillende belangrijke factoren, waaronder de escalerende percentages van obesitas, ongezonde voedingsgewoonten, sedentaire levensstijl en de groeiende populatie van oudere mensen.

Ontvang gratis PDF-brochurevoorbeelden @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12070

Het commerciële potentieel voor insulinepennen, -spuiten, -pompen en -injectoren wordt beperkt door de weerstand van patiënten tegen zelf injecteren. Bepaalde patiënten kunnen angstig zijn vanwege hun fobie voor naalden, wat leidt tot vertraging bij het krijgen van insuline-injecties en vervolgens tot onregelmatige insulineabsorptie.

Daarnaast wordt de marktexpansie gestimuleerd door vele factoren, waaronder gunstige overheidsvoorschriften met betrekking tot insulinespuiten. Bovendien dragen de toename van obesitas en ongezonde levensstijlen bij aan de groei van de markt. Bovendien fungeert de toenemende incidentie van verschillende chronische aandoeningen, waaronder type 1- en type 2-diabetes, als een belangrijke katalysator voor de expansie van de markt.

Marktsegmentatie

De segmentatie van de markt voor insulinespuiten is gebaseerd op 3/10 CC-spuiten (0,3 ml), 1/2 CC-spuiten (0,5 ml), 1CC-spuiten (1 ml) en andere.

De segmentatie van de insulinespuitenmarkt op basis van ziekte omvat Type 1 Diabetes en Type 2 Diabetes.

De segmentatie van de insulinespuitenmarkt op basis van eindgebruik omvat ziekenhuizen, klinieken, thuiszorginstellingen en andere.

Regionale analyse

In 2022 werd 45,80% van de wereldwijde markt voor insulinespuiten gegenereerd in Noord-Amerika. Dit is te wijten aan factoren zoals de grote vraag naar benodigdheden voor diabetische zorg, de complexe aard van het gezondheidszorgsysteem en de wijdverspreide incidentie van diabetes. Vanwege de geavanceerde gezondheidszorginfrastructuur en de grote populatie diabetespatiënten biedt het gebied een robuuste markt voor insulinespuiten en andere benodigdheden voor diabetesbehandeling.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (128 pagina’s) over insulinespuiten: https://www.marketresearchfuture.com/reports/insulin-syringes-market-12070

De markt voor insulinespuiten in Europa komt na Azië. Europa is een extra belangrijke markt voor insulinespuiten. Zelfs in landen met een geavanceerde gezondheidszorg, zoals Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk, komen veel mensen met diabetes voor. De nadruk in de regio op medische vooruitgang, verzekeringswetten en patiënteneducatie beïnvloedt de markt voor diabetesmanagementapparatuur, met name insulinespuiten.

Tijdens de prognoseperiode zal de markt voor insulinespuiten naar verwachting het snelst groeien in Azië. Voorspeld wordt dat de markt voor insulinespuiten in Azië en het Stille-Oceaangebied aanzienlijk zal groeien als gevolg van de toenemende incidentie van diabetes, met name in China en India. Snelle verstedelijking, veranderende levensstijlen en een vergrijzende bevolking zijn waarschijnlijk allemaal factoren die bijdragen aan de stijgende prevalentie van diabetes. Naarmate de gezondheidszorg en het onderwijs in de regio zich uitbreiden, voorspellen experts een toename in de vraag naar insulinespuiten en andere benodigdheden voor diabetescontrole.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

OnderzoeksrapportPupillometer Markt: Informatie per mobiliteit (tafelmodel, handmodel), per type (video en digitaal), per eindgebruik (ziekenhuizen, oogklinieken, andere), per toepassing (oogheelkunde, neurologie, oncologie, andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Insulinespuiten marktonderzoeksrapport: Informatie per spuitgrootte (3/10 CC-spuit (0,3ml), 1/2 CC-spuit (0,5ml), 1CC-spuit (1ml), andere), per ziekte (Type 1 Diabetes en Type 2 Diabetes), per eindgebruik (ziekenhuizen, klinieken, thuiszorginstellingen, andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

Onderzoeksrapport overde markt voor de behandeling van erytromelalgie: Informatie per type (Primaire erytromelalgie, Secundaire erytromelalgie), Behandeling (Medicatie, Chirurgie), Geneesmiddelen (Lidocaïne, Capsaïcine, Diclofenac, Brimonidine, Misoprostol en anderen), Toedieningsweg (Oraal, Plaatselijk), eindgebruikers (ziekenhuizen, thuiszorg, gespecialiseerde klinieken en andere), distributiekanaal (ziekenhuisapotheken, kleinhandelsapotheken en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Insulin Syringes Market,Insulin Syringes Industry,Insulin Syringes Market Size,Insulin Syringes Market Share,Insulin Syringes Market Trend,Insulin Syringes Market Growth,Insulin Syringes Market Analysis