header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


MRFR voorspelt dat de markt voor e-commerce platforms tegen 2032 zal groeien met een CAGR van 13,50%.

Oct 10, 2023 7:00 PM ET

Marktoverzicht:

De omvang van de markt voor e-commerce platforms werd in 2022 geschat op 5,8 miljard USD. De markt voor e-commerce platforms zal naar verwachting stijgen van 6,58 miljard USD in 2023 tot 18,12 miljard USD in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 13,50% in de loop van de voorspellingsperiode (2023-2032). De belangrijkste factoren die de groei van de markt versnellen, zijn de steeds snellere ontwikkeling van big data analytics en de voortdurende technologische vooruitgang.

Gegevens worden niet langer gezien als een bijproduct van een bedrijf, maar eerder als een cruciaal bedrijfsmiddel dat inzicht biedt in consumentengedrag met betrekking tot koopgewoonten, frequentie en voorkeur. Het is een essentiële maatstaf voor bedrijfsprestaties die kan worden gebruikt om inkomsten en activiteiten te stimuleren. E-commerce softwarebedrijven integreren AI en data analytics in hun software en platform om de complexiteit van Big Data analytics te verminderen. Door het toegenomen consumentenverkeer als gevolg van deze integratie wordt er meer geld verdiend en worden er meer goederen verkocht. Bovendien geven e-commerceplatforms en -software retailers toegang tot evaluaties van consumententevredenheid, die ze kunnen gebruiken om naar nieuwe kansen te kijken en hun inkomsten te verhogen. De behoefte aan e-commercesoftware en -platforms is aanzienlijk toegenomen door de integratie van Big Data analytics met e-commerce, wat de markt gedurende de prognoseperiode heeft gestimuleerd.

Ontvang de gratis PDF-brochure –
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11670

De belangrijkste bedrijven op de markt van e-commerce platforms zijn

Shopify Inc.

BigCommerce Pty. Ltd

MagentoYo! Kart

VTEX

WooCommerce

Oracle

Miva Inc.

SAP SE

Digital River Inc.

commercetools GmbH

Omvang van het rapport – E-commerce Platform Market:

Rapport metriek

Details

Marktomvang in 2032

USD 18,12 miljard

CAGR tijdens 2023-2032

13.50%

Basisjaar

2022

Prognose

2023-2032

Koop dit eersteklas rapport:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=11670

Segmentatie

Cloud en On-premise zijn twee segmentatietypes voor de E-Commerce Platform Markt. Met 55% tot 65% van de marktinkomsten uit deze categorie, beheerst deze de markt.

De wereldwijde e-commerce platformen markt is gesegmenteerd op basis van toepassing in voedsel & drank, elektrische & elektronica, mode & kleding, gezondheid & schoonheid, en anderen. Het meeste geld werd verdiend op het gebied van mode en kleding.

De analyse biedt marktinformatie voor Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld, georganiseerd per regio. Deze markt zal worden gedomineerd door de Noord-Amerikaanse E-Commerce Platform markt. Dit is het resultaat van bekende marktspelers zoals Oracle Corporation, Shopify en Salesforce.com, Inc. Bovendien wakkeren de groeiende e-commerce verkopen in de VS het verlangen van handelaren naar e-commerce software aan. Om een concurrentievoordeel te behalen in hun individuele branches, omarmen retailers nieuwe initiatieven en investeren ze fors in e-commerce technologieën.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (128 pagina’s) over de E-Commerce Platform Markt –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/e-commerce-platform-market-11670

Spelers benadrukken het gebruik van cloud-gebaseerde platforms zoals SaaS als een effectief implementatiemodel voor e-commerce software en platforms om klanten aan zich te binden. De goedkeuring van een innovatieve strategie die kan helpen bij het toetreden tot een bredere markt om het klantenbestand uit te breiden, heeft er ook toe geleid dat verkopers van e-commercesoftware en -platforms zich richten op het leveren van platforms op maat, afhankelijk van de essentiële eisen van klanten. Hierdoor heeft SaaS-implementatie van e-commerce platforms en software de laatste tijd veel aan populariteit gewonnen en dit zal de komende jaren naar verwachting zo blijven. Als gevolg hiervan stimuleren deze factoren de groei van de E-Commerce Platform markt.

Van 2023 tot 2032 zal de Azië-Pacific E-Commerce Platform Markt naar verwachting de snelste groei in CAGR doormaken. Deze stijging kan worden toegeschreven aan de inspanningen van China en India om digitalisering in hun respectievelijke landen te bevorderen. Als gevolg hiervan zijn er nu meer mensen die het internet gebruiken. Daarnaast was de Indiase e-commerce platform industrie de snelst groeiende markt in de regio Azië-Stille Oceaan en had de Chinese e-commerce platform markt het grootste marktaandeel.

Gerelateerde artikelen:

Visueel Positioneersysteem Marktonderzoeksrapport – Wereldwijdevoorspelling tot 2032

Virtual Engineering-marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2032

Video on Demand marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2032

Marktonderzoeksrapport over kaartloze geldautomaten – Wereldwijde prognose tot 2032

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  E-commerce platform market,Global E-commerce platform market,E-commerce platform market size,E-commerce platform market share,E-commerce platform market demand,E-commerce platform market scope,E-commerce platform market analysis,E-commerce platform devlopment