header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


NLP in de onderwijsmarkt zal 18,5 miljard dollar bereiken, met een CAGR van 6,10% in 2032 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Oct 10, 2023 4:00 PM ET

Groeiende behoefte aan efficiënt taalonderwijs zal de groei van de markt voor NLP in het onderwijs stimuleren

Volgens het onderzoeksrapport gepubliceerd door Market Research Future (MRFR), “NLP in Education Market Information Deployment Mode By Type, By Application And By Region – Market Forecast Till 2032″. De NLP in Education Market zou tussen 2023 en 2032 met 6,10% kunnen groeien. De marktomvang zal tegen het einde van het jaar 2032 ongeveer USD 18,5 miljard bedragen.

Marktanalyse:

De wereldwijde NLP in het onderwijs-markt zal tegen 2032 18,5 miljard USD bereiken met een CAGR van 6,10%, volgens het recente rapport van Market Research Future.

Belangrijkste spelers:

Prominente spelers uit de industrie die worden geprofileerd in het NLP in het onderwijs marktrapport zijn onder andere,

  • IBM
  • Microsoft
  • Google
  • AWs
  • SAS Instituut
  • Inbenta
  • Baidu
  • Welocalize
  • NICE
  • ABBYY
  • Geautomatiseerde inzichten
  • CarnegieLeren
  • Gecko
  • Attivio
  • Conversica
  • Avaamo
  • Aylien
  • Haptik
  • Gupshup
  • Chivox
  • Cognii

Ontvang een gratis voorbeeld van een PDF-brochure –
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11791

Omvang van het rapport – NLP in de onderwijsmarkt:

Rapportgegevens Details
Marktomvang in 2032 USD 18,5 miljard
CAGR in 2022-2032 6.10%
Basisjaar 2022
Prognose 2023-2032
Belangrijkste marktkansen Toenemende toepassing van NLP om de prestaties van studenten te beoordelen
Belangrijkste marktdynamiek Toenemende vraag naar efficiënt taalonderwijs en toenemende toepassing van voorspellende analyses om gerichte ondersteuning te bieden aan risicoleerlingen

Drijfveren:

Groeiende behoefte aan efficiënt taalleren stimuleert de marktgroei

De introductie van NLP in het bijzonder in het onderwijs wordt aanzienlijk beïnvloed door de groeiende behoefte aan effectieve taalverwerving. Toepassingen voor het leren van talen maken gebruik van NLP-technologie om verschillende gebieden van taalverwerving te verbeteren. Door spraakpatronen te onderzoeken en leerlingen realtime aanwijzingen te geven, maakt NLP het mogelijk om betere uitspraakfeedback te geven. Het kan uitspraak-, intonatie-, & accentfouten opsporen en leerlingen helpen hun spreekvaardigheid te verbeteren.

Koop nu het beste onderzoeksrapport – krijg uitgebreid inzicht in de markt.

Kansen:

Toenemende adoptie voor studentenprestaties biedt robuuste kansen

Systemen voor NLP-tutoring kunnen de manier waarop studenten leren veranderen. Deze programma’s kunnen vragen van studenten evalueren en advies en commentaar op maat geven. Quizzen, interactieve oefeningen, & evaluaties zijn allemaal soorten instructiemateriaal die geproduceerd kunnen worden met behulp van NLP algoritmen. Door het produceren van instructiemateriaal bespaart geautomatiseerde inhoudproductie tijd voor docenten, blijft de uniformiteit behouden en is schaalbaarheid mogelijk. NLP-technologieën voor taalonderwijs verbeteren meertalige klaslokalen en wereldwijde onderwijsprogramma’s door het leren van talen efficiënter en toegankelijker te maken.

Beperkingen en uitdagingen:

Risico op datalekken die de markt afremmen:

De beperkte toegankelijkheid van onderwijsgegevens en de risico’s van datalekken & als gevolg van het lekken van gevoelige informatie zullen tijdens de prognoseperiode fungeren als marktbeperkingen. Daarnaast kan de COVID-19 impact ook de marktgroei belemmeren.

Marktsegmentatie:

De wereldwijde NLP in het onderwijs markt is onderverdeeld in type en toepassing.

Per type zal cloud-gebaseerd de markt leiden tijdens de prognoseperiode. Statistische NLP kan de nauwkeurigheid verbeteren in de natuurlijke taaltaken zoals sentimentanalyse, entiteitherkenning, & taalvertaling met behulp van cloud-gebaseerde soort. Dit komt omdat statistische modellen die zijn ondergebracht in de cloud beter kunnen generaliseren en leren van een grotere hoeveelheid gegevens dan de modellen die zich op locatie bevinden. Statistische NLP kan gemakkelijk worden geschaald om enorme hoeveelheden tekstgegevens te verwerken met behulp van cloudgebaseerde types.

Op basis van de toepassing zal de markt in de voorspellingsperiode worden gedomineerd door bedrijfsopleidingen. NLP-oplossingen kunnen bedrijfsopleidingen winstgevender, effectiever en schaalbaarder maken, terwijl ze ook de tevredenheid van de deelnemers verbeteren. NLP-oplossingen kunnen helpen bij het aanpassen van het onderwijsproces door te kijken naar de taal, de spraakpatronen en het gedrag van de leerling. Met deze informatie kan het trainingsprogramma worden aangepast aan de specifieke behoeften van elke cursist. NLP-systemen kunnen de kosten van een training verlagen door repetitieve taken zoals beoordeling en evaluatie te automatiseren en door de noodzaak van docenten en tastbaar trainingsmateriaal weg te nemen.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (128 pagina’s, grafieken, tabellen, cijfers) over NLP in de onderwijsmarkt –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/nlp-in-education-market-11791

Regionale analyse:

Noord-Amerika aan kop NLP in onderwijsmarkt:

In 2022 werd deze markt aangevoerd door de Noord-Amerikaanse NLP in onderwijsmarkt (45,80%). De regio is een belangrijke markt voor technologie voor de verwerking van natuurlijke taal, omdat het de dominante positie inneemt van AI & technologieën voor machinaal leren. Daarnaast is de Verenigde Staten de thuisbasis van een aantal belangrijke marktpartijen, wat innovatie op dit gebied aanmoedigt en de groei van de natuurlijke taalverwerkingsindustrie ondersteunt. Bovendien kende de Noord-Amerikaanse markt voor NLP in het onderwijs de grootste groei, waarbij de Amerikaanse markt het grootste marktaandeel had. De VS & Canada zijn twee voorbeelden van de ontwikkelde economieën van Noord-Amerika. Deze landen waren enkele van de eerste die Al gebruikten.

Noord-Amerika is een bijzonder concurrerend Al-gebied, aangezien de Verenigde Staten en Canada internationaal op de vierde en zesde plaats staan wat betreft de Al-gereedheid van overheden in de Oxford Government AI Readiness Index in 2019. Beide landen hebben Al aangewezen als nationale beleidsprioriteit. Bedrijven op dit gebied hebben ML-, AI- en deep learning-technologieën gebruikt in hun lopende bedrijfsactiviteiten om de concurrentie een stap voor te blijven, met name in de VS. Of ze nu worden ingezet of niet, cloud-gebaseerde oplossingen voor klantondersteuning brengen aanzienlijke financiële voordelen met zich mee voor bedrijven die voornamelijk contactcenterdiensten aanbieden.

Vraag om aanpassing – Ontvang een aangepaste versie van het rapport door een aanpassingsverzoek in te dienen.

APAC kent bewonderenswaardige groei in NLP in onderwijsmarkt:

Van 2023 tot 2032 zal de markt in Azië en Oceanië naar verwachting snel groeien. Meer mensen die smartphones gebruiken, snelle technologische vooruitgang, de digitalisering van economieën en initiatieven van & regionale overheden dragen allemaal bij aan de stijging. Daarnaast heeft deze regio leidende posities in geavanceerde industrieën zoals robotica en beschikt het over een solide IT-infrastructuur, service, software en aanbod. Dankzij deze componenten kan de markt zich winstgevend ontwikkelen. Bovendien groeide de Indiase markt het snelst in de regio Azië-Stille Oceaan, terwijl de Chinese NLP in het onderwijs het grootste marktaandeel had.

De commercialisering van ML- en AI-technologieën en de behoefte aan extra verbeteringen om de technologie op de juiste manier in te zetten, zullen naar verwachting de adoptie van NLP-oplossingen & diensten in het gebied versnellen. In dit gebied woont meer dan 50% van de wereldbevolking. Daarom zullen alle grote technologische ontwikkelingen, zoals die Al voorspelt, waarschijnlijk een grote invloed hebben op de toekomst van de regio. Samen met een aantal andere belangrijke leveranciers van op NLP gebaseerde oplossingen, hebben IBM, Google, Microsoft en Amazon het grootste deel van het NLP-marktaandeel in het onderwijs in dit gebied in handen. Naarmate bedrijven zich meer bewust worden van overheidsvoorschriften en -naleving, zijn kleine en middelgrote bedrijven en grote bedrijven in de regio begonnen met het omarmen van NLP-gebaseerde oplossingen.

Gerelateerde rapporten:

  • Visual Positioning System Market – De Visual Positioning System Market zal naar verwachting 27.419,6 miljoen dollar bereiken in 2032, met een CAGR van 11,7% tijdens de voorspellingsperiode 2023-2032.
  • Markt voor virtuele engineering – De markt voor virtuele engineering zal naar verwachting USD 2.579,2 miljoen bereiken in 2032, met een CAGR van 15,9% tijdens de prognoseperiode 2023-2032.
  • Microverzekeringsmarkt – De microverzekeringsmarkt zal naar verwachting 147,6 miljard dollar bereiken in 2032, met een CAGR van 6,20% tijdens de prognoseperiode 2023-2032.

Blader door meer Informatie- en Communicatietechnologie Onderzoeksrapporten.

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Websites: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Websites: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  NLP in Education Market,NLP in Education Market Size,NLP in Education Market Share,NLP in Education Market Trends,NLP in Education Market Types,NLP in Education Market Application