header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


5G-radiotoegangsnetwerkmarkt zal groeien met een CAGR van 19,50% tegen 2032

Oct 11, 2023 4:00 PM ET

5G radiotoegangsnetwerk marktoverzicht:

De omvang van de 5G-radiotoegangsnetwerkmarkt werd in 2022 geschat op USD 13,2 miljard. De 5G-radiotoegangsnetwerkmarkt zal naar verwachting groeien van USD 15,8 miljard in 2023 tot USD 65,6 miljard in 2032 met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 19,50%. tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

PDF-voorbeeld van het rapport aanvragen: (inclusief volledig TOC, lijst met tabellen, & afbeeldingen, grafieken) @
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11557

Belangrijkste spelers:

De belangrijkste bedrijven in de 5G-radiotoegangsnetwerkmarkt zijn,

  • Telefonaktiebolaget LM Ericsson
  • Qualcomm Technologies, Inc.
  • Nokia
  • Intel Corporation
  • Samsung
  • Verizon
  • Cisco Systems, Inc.
  • Huawei Technologies Co.
  • VMware, Inc.
  • Rakuten Symphony Singapore Pte. Ltd

De groeiende vraag naar mobiele breedbanddiensten en de groeiende vraag naar betere netwerkdekking zijn de belangrijkste factoren die de groei van de markt stimuleren. Om te voldoen aan de groeiende behoefte aan snel internet en een brede netwerkdekking voor verschillende toekomstige eindgebruikerstoepassingen zoals autonoom rijden, augmented reality en telegeneeskunde, werken netwerkoperators aan het uitbreiden van de netwerkdekking. Voor toepassingen zoals autonoom rijden is een hoge netwerkbeschikbaarheid nodig, evenals een hoge snelheid en een lage latentie van minder dan 1 milliseconde. De initiële uitrol van LTE-netwerken was gebaseerd op homogene netwerken bestaande uit macrobasisstations die basisdekking boden.

Koop nu een premium onderzoeksrapport – krijg uitgebreide marktinzichten.

Tegenwoordig wint het idee van heterogene netwerken, die kunnen worden gebruikt om de prestaties te optimaliseren voor een ongelijke verdeling van gebruikers of verkeer, echter aan populariteit. Eind 2017 waren er wereldwijd 4,3 miljard mobiele breedbandabonnementen, een gemiddelde stijging van meer dan 20% per jaar in de afgelopen zes jaar. Het wijdverspreide gebruik van mobiele breedbanddiensten werd mogelijk gemaakt door de lage prijs. In rijke economieën bedroeg de gemiddelde prijs van een mobiel breedbandabonnement 0,7 procent van het BBP (bruto nationaal economisch inkomen) per hoofd van de bevolking, terwijl dit in minder ontwikkelde landen 4,3 procent was. Als gevolg hiervan worden inspanningen geleverd om netwerkverbindingen uit te breiden door de proliferatie van breedbandnetwerken. Dit zal naar verwachting leiden tot een toename van het aantal mobiele breedbandklanten met 5G, waardoor de marktexpansie naar radiotoegangsnetwerken wordt gestimuleerd. Hierdoor zullen de inkomsten van de markt voor draadloze 5G-netwerken toenemen.

Marktsegmentatie:

De marktsegmentatie op basis van 5G-radiotoegangsnetwerkcomponenten omvat hardware, software en diensten. In 2022 domineerde de apparaatcategorie de gehele markt. De segmentatie van de 5G-radiotoegangsnetwerkmarkt op basis van architectuurtype omvat CRAN, ORAN en VRAN. In 2022 had het CRAN-segment het grootste marktaandeel. De segmentatie van de 5G-radiotoegangsnetwerkmarkt op basis van inzet omvat binnen en buiten. In 2022 zou de buitencategorie moeten domineren. Deze categorie zal tijdens de prognoseperiode groeien met een CAGR van 16,8%. Segmentatie van de 5G-radiotoegangsnetwerkmarkt op basis van eindgebruikers omvat telecomoperatoren en ondernemingen. In 2022 zal de categorie telecomoperators naar verwachting domineren. Per regio biedt het onderzoek een marktoverzicht van Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. In 2022 domineert Azië-Pacific de markt. De expansie is te danken aan de aanwezigheid van een aantal bedrijven, waaronder Samsung en Huawei Technologies Co., Ltd., en de grote investeringen die nodig zouden zijn om geautomatiseerde fabrieken op te zetten in de regio.

Download een PDF-voorbeeld van dit rapport om de structuur van het volledige rapport te begrijpen (inclusief volledig TOC, tabel & cijfers) @
https://www.marketresearchfuture.com/reports/5g-radio-access-network-market-11557

Daarnaast wordt verwacht dat aanzienlijke investeringen in de belangrijkste landen om 5G-spectrum te verwerven, zoals Zuid-Korea, China, India, Australië en Japan, de regionale groei zullen stimuleren. Bovendien had de Chinese markt voor 5G-radiotoegangsnetwerken het grootste marktaandeel en was de Indiase markt voor 5G-radiotoegangsnetwerken de snelst groeiende markt in Azië-Pacific.

Gerelateerde artikelen:

CRM Analytics-markt – Wereldwijde voorspelling tot 2032

Cloud Robotics-markt – Wereldwijde prognose tot 2032

Smart Home-markt – Wereldwijde prognose tot 2032

Test-, inspectie- en certificatiemarkt (TIC) – Wereldwijde prognose tot 2032

BYOD- en bedrijfsmobiliteitsmarkt – Wereldwijde prognose tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en neem data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Neem contact op met Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  5g radio access network marketing,5g radio access network market share,5g radio access network market cap,5g radio access network market size,5g radio access network marketplace,5G Radio Access Network market,5G Radio Access Network marketing,5G Radio Access Network marketplace,5G Radio Access Network market share,5G Radio Access Network market cap,5G Radio Access Network marketwatch,5G Radio Access Network market today,5g radio access network markets,radio access network in 5g,radio access technology in 5g,radio multiple access in 5g,5g private network market,overview of 5g network,article about 5g network,how to access 5g network,the networks for 5g