header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


AI E-mail Assistant-markt groeit met 10,4% CAGR van 2023 tot 2032 | MRFR Report

Oct 11, 2023 7:00 PM ET

AI e-mail assistent markt

De wereldwijdemarkt van AI-e-mailassistenten zal wereldwijd naar verwachting aanzienlijk groeien. De komst van geavanceerde AI en automatiseringsmogelijkheden heeft een positieve invloed op de marktgroei. Volgens Market Research Future (MRFR), zal de wereldwijde AI e-mail assistent markt groeien van USD 0,71 BN in 2022 tot USD 1,89 BN in 2032, met een groei van 10,4% CAGR tijdens de evaluatieperiode (2023-2032).

AI e-mailassistent is een technologie die gebruikers helpt bij het beheren van hun e-mailaccounts. Deze AI-tools automatiseren en vergemakkelijken het schrijven van e-mails, zoals het genereren van gepersonaliseerde & e-mails, het beantwoorden van e-mails en zelfs het profileren van prospects voor betere conversies. Deze oplossingen maken gebruik van AI, machine learning en natuurlijke taalverwerking en helpen gebruikers tijd en energie te besparen door het schrijven van e-mails te versnellen.

Ontvang gratis voorbeeldbrochure PDF –
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12206

AI e-mail assistent marktspelers

Toonaangevende spelers op de AI e-mail assistent markt zijn

  • Microsoft
  • Google
  • Yahoo
  • Superflows
  • Missive
  • SaneBox
  • Krabbel
  • Lavendel
  • Super Mens
  • Flowrite
  • AI Mailer
  • Tugan
  • Phrasee
  • AI

Deze AI e-mailsystemen kunnen ook de schrijfstijl, toon en voorkeuren van gebruikers analyseren en zich daaraan aanpassen en woorden en zinnen gebruiken die overeenkomen met het merk en de communicatiestijl van het bedrijf, waardoor e-mailcommunicatie professioneler, persoonlijker en effectiever wordt. Ze kunnen ook handelingen automatiseren zoals het sorteren & van e-mails, het prioriteren van berichten op basis van gegeven opdrachten, het voorstellen van antwoorden en het organiseren van vergaderingen.

Koop nu het Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Industriële trends

E-mailassistenten zijn een essentieel hulpmiddel geworden voor het nieuwe tijdperk van e-mailcommunicatie. De toenemende vraag naar een verscheidenheid aan tools en toepassingen die gewoonlijk worden gebruikt voor productiviteit en communicatie, stuwen de marktinkomsten. Ook de groeiende trend om AI-assistenten voor e-mail te integreren met andere productiviteitstools om de groei van bedrijven te stimuleren, vergroot de marktomvang en vergroot het nut en de waarde van AI-assistenten voor e-mail. De groeiende populariteit van digitale assistenten voor het beheren van e-mails en bijbehorende taken via een uniforme interface om de workflow te verbeteren, ondersteunt de marktaandelen.

Door de versnelde digitale transformatie en de wereldwijde invoering van cloud e-maildiensten reorganiseren organisaties hun e-mailarchitectuur en technologiestapel. Nu organisaties steeds meer bezig zijn met het consolideren van technologieleveranciers, groeit de markt voor AI-e-mailassistenten enorm. Nu e-mailsystemen deel uitmaken van elk bedrijfssysteem en de digitalisering toeneemt, groeit ook de behoefte aan AI e-mailassistenten.

AI e-mail assistent marktsegmenten

De markt voor AI-e-mailassistenten is onderverdeeld in types, tools, toepassingen, sectoren en regio’s. Het type segment is onderverdeeld in persoonlijke e-mailassistenten en zakelijke e-mailassistenten. Het tools segment is onderverdeeld in NLP, deep learning en ML tools. Het toepassingssegment is onderverdeeld in marketing, verkoop, klantenservice, onderwijs, media & entertainment en andere. Per regio is de markt voor AI-e-mailassistenten onderverdeeld in Noord- en Zuid-Amerika, Azië-Pacific, Europa, het Midden-Oosten & Afrika en de rest van de wereld.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (215 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) over AI e-mailassistent markt -.
https://www.marketresearchfuture.com/reports/ai-email-assistant-market-12206

Regionale analyse

Noord-Amerika leidt de wereldwijde AI e-mailassistent markt als gevolg van technologische vooruitgang. De regio is een wereldwijd technologisch centrum met het grootste aantal technologieleveranciers ter wereld. Daarnaast hebben innovatieve startups en technologische ontwikkelingscentra & onderzoeksinstituten een positieve invloed op het marktaandeel van de regio op het gebied van AI e-mailassistenten door de creatie en het gebruik van geavanceerde AI-technologie te bevorderen.

De steun en initiatieven voor O&O en aanzienlijke investeringen in AI door de publieke en private sectoren stimuleren de omvang van de AI e-mailassistent markt. Met de opkomst van AI-gestuurde e-mailbeheersystemen en startups, zijn professionals vroege gebruikers van productiviteitsverbeterende oplossingen om de inkomsten van de AI-e-mailassistent markt te verhogen.

Het veranderende zakelijke landschap, geleid door het hoge concurrentieniveau en de groeiende focus op het verbeteren van de efficiëntie, zet organisaties aan om op zoek te gaan naar nieuwe oplossingen voor e-mailbeheer. In een dergelijk scenario wordt de capaciteit van AI e-mailassistenten om workflows te stroomlijnen en de productiviteit te verhogen door verbeterde communicatie een prioriteit voor bedrijven in de regio.

APAC is wereldwijd een andere snel groeiende markt voor AI e-mail assistent tools. De snelle economische groei in enkele van de dichtstbevolkte en snelst groeiende landen ter wereld, zoals India en China, ondersteunt de groei van de regionale markt. Met de snelle economische groei omarmen bedrijven en professionals in deze regio digitale tools en oplossingen om de productiviteit en communicatie te verbeteren.

Het gebruik van AI e-mailassistenten groeit consistent met de digitale transformatie in de regio en biedt effectieve tools voor e-mailbeheer in een steeds meer onderling verbonden omgeving. Het ecosysteem voor e-mailcommunicatie in de APAC-regio is divers en dynamisch. E-mail is een essentieel communicatiemedium voor de grote en technologisch onderlegde bevolking in de regio.

Vraag om aanpassing – Ontvang een aangepaste versie van het rapport door een verzoek om aanpassing in te dienen.

Analyse van de concurrentie

De AI e-mail assistent markt zal naar schatting getuige zijn van significante productlanceringen en verschillende strategische deals, zoals samenwerking, uitbreiding en fusies & overnames. Toonaangevende spelers in de sector investeren aanzienlijk in onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten en stimuleren hun uitbreidingsplannen. Deze O&O-inspanningen helpen hen nieuwe functies aan hun productlijn toe te voegen.

Onlangs, op 31 maart 2023, kondigde Google bijvoorbeeld AI-functies aan in Gmail en Docs. De techgigant kondigde een reeks generatieve AI-functies aan voor zijn werkruimte-apps, waaronder Gmail, Google Docs, Sheets en Slides. De functies omvatten nieuwe opties om tekst te genereren, samen te vatten en te brainstormen met AI, vergelijkbaar met OpenAI’s ChatGPT.

Naast het snel in elkaar flansen van e-mails en documenten, helpt Google’s Duet AI-assistent gebruikers verder te bouwen op bestaande AI-functies zoals Smart Reply. De tool heeft de “help me schrijven” knop, waarmee gebruikers verschillende opties tot hun beschikking hebben. Ook kan de tool putten uit eerdere berichten in de thread om het conceptantwoord relevanter te maken. Er zijn ook opties om het concept uitgebreider of juist beknopter te maken. Google zal binnenkort functies aanbieden om tekst en afbeeldingen te genereren met behulp van machine learning-technologie in zijn Workspace-producten om rivalen in te halen in de nieuwe AI-race.

Top Trending Rapporten: –

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

We lanceren “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Websites: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Websites: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  AI Email Assistant Market,AI Email Assistant Market Size,AI Email Assistant Market Share,AI Email Assistant Market Trends,AI Email Assistant Market Application,AI Email Assistant Market Analysis