header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Banking as a Service-markt zal groeien met een CAGR van 15,1% tegen 2030 Rapport van Market Research Future (MRFR)

Oct 11, 2023 8:00 PM ET

Banking as a Service-marktanalyse:

De banking as a service-markt werd in 2021 geschat op een waarde van USD 18,21 miljard. De banking as a service-markt zal naar verwachting groeien van USD 21,47 miljard in 2022 tot USD 65,95 miljard in 2030, met een CAGR van 15,1% tijdens de prognoseperiode. periode (2022-2030). Banking as a Service (BaaS) is een end-to-end proces dat fintech-bedrijven en andere derden in staat stelt om via API’s rechtstreeks verbinding te maken met banksystemen, waardoor ze bancaire diensten kunnen bouwen bovenop de infrastructuur van een serviceprovider en financiële diensten kunnen reorganiseren. landschap BaaS-systemen hebben zich ontwikkeld tot een belangrijk onderdeel van open bankieren, waarbij banken hun applicatie-interfaces (API’s) beschikbaar stellen aan derden om nieuwe diensten te creëren die meer financiële transparantie bieden aan rekeninggebruikers. De naadloze integratie van financiële diensten en goederen in niet-financiële digitale kanalen maakt BaaS mogelijk.

Download een voorbeeld PDF van het rapport op:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10717

De belangrijkste bedrijven in de Banking as a Service-markt zijn onder andere

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn.

  • Twilio Inc. (VS),
  • Braintree (VS),
  • BOKU (VS),
  • Coinbase Inc,
  • Dwolla (VS),
  • Zettle (Zweden),
  • Fidor Bank (Duitsland),
  • GoCardless (VK),
  • Gemalto (Nederland),
  • Intuit (VS),
  • Square Inc. (VS),
  • PayPal (VS),
  • Prosper Inc. (VS),
  • Solaris Bank (Duitsland),
  • Moven (VS).

Consumenten gebruiken deze netwerken steeds meer voor diensten als e-commerce, reizen, winkelen, fitness en telecommunicatie. Als markt voor bankdiensten zijn de belangrijkste factoren die de groei stimuleren de toename van de vraag naar financiële diensten en de groeiende aanwezigheid van FinTech-bedrijven. De hoge implementatiekosten belemmeren echter de groei van de markt. De toenemende vraag naar ingebedde financiële oplossingen zal echter lucratieve groeimogelijkheden voor de markt creëren. De hoge kosten van de implementatie van deze technologie voor verschillende banken heeft de uitbreiding van BaaS-activiteiten belemmerd. Kleinere banken die nog niet over de capaciteit en het kapitaal beschikken om nieuwe technologie te implementeren, zullen een aanzienlijk hogere prijs betalen. Om de BaaS-technologie volledig te realiseren, moet een bank investeren in actieve IT-software en -hardware, inclusief clouddiensten die de BaaS-activiteiten kunnen vereenvoudigen. Infrastructure as a service (IaaS) is een andere naam voor clouddiensten (IaaS). Embedded finance is een term die verwijst naar de naadloze overgang van financiële diensten naar traditionele niet-financiële diensten, waardoor klanten toegang krijgen tot financiële diensten terwijl ze door een wirwar van applicaties en diensten van derden moeten navigeren.

Koop dit eersteklas onderzoeksrapport op:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=10717

Segmentinformatie:

Banking as a Service marktsegmentatie op basis van type omvat API-gebaseerde Banking as a Service en Cloud-gebaseerde Banking as a Service. De markt is onderverdeeld in grote ondernemingen en kleine en middelgrote ondernemingen op basis van de grootte van de organisatie. Het aandeel van inkomsten uit banking as a service was het grootst bij grote bedrijven, wat te wijten is aan de veralgemening van banking as a service bij grote bedrijven. De markt voor ‘Banking as a Service’ is onderverdeeld in Overheid, Banken en NBFC’s op basis van toepassing. In het banksegment is het aandeel van banking as a service het grootst door de toenemende initiatieven van de banksector, zoals voortdurende investeringen in banking as a service, partnerschappen, enz.

Geografisch gezien is de markt voor banking as a service verdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië en de Stille Oceaan, het Midden-Oosten en Afrika, en Zuid-Amerika. Noord-Amerika zal waarschijnlijk de dominante regionale markt zijn vanwege de snellere invoering van fintech-technologieën in ontwikkelde landen in de regio. Europa zal naar verwachting de hoogste CAGR hebben tijdens de prognoseperiode vanwege het toenemende gebruik van geavanceerde technologieën, de groeiende vraag naar financiële diensten en de toenemende aanwezigheid van FinTech-bedrijven in de regio.

Bekijk de volledige rapportgegevens:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/banking-as-a-service-market-10717

Toonaangevende rapporten:

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  banking as a service market size,banking as a service market map,banking as a service market opportunity,banking as a service market share,banking as a service market size pdf