header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De groei van de markt voor demerol-meperidine is naar verwachting goed voor 5,51% CAGR en zal tegen 2032 USD 1,8 miljard bedragen.

Oct 11, 2023 1:17 PM ET

Onderzoeksrapport Demerol Meperidine Markt: Informatie per producttype (parenteraal en tabletten), per toepassing (pijnbestrijding, anesthesie, hoestonderdrukking, diarreeonderdrukking en ontwenning) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

De omvang van de demerol meperidinemarkt zal naar verwachting groeien van USD 0,64 miljard in 2023 tot USD 1,8 miljard in 2032, met een CAGR van 5,51% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

Markttrends

De beslissingen van zorgverleners over het voorschrijven van opioïden worden beïnvloed door een aantal factoren, waaronder medische aanbevelingen, de voorgeschiedenis van de patiënt en mogelijke gevaren; de kosteneffectiviteit van OTC-geneesmiddelen voor pijnstilling; de toenemende bewustwording bij patiënten; en effectieve oplossingen voor pijnbestrijding bij verschillende medische aandoeningen.

De beschikbaarheid van pijnstillers zonder recept sluit aan bij de wereldwijde trend naar zelfmanagement en preventieve geneeskunde. Nu consumenten meer verantwoordelijkheid nemen voor hun gezondheid en welzijn, zijn ze op zoek naar kosteneffectieve opties. Op deze trend wordt ingespeeld door vrij verkrijgbare pijnstillers, die een scala aan opties bieden die geschikt zijn voor mensen met verschillende mate van ongemak en persoonlijke voorkeuren, zonder dat de bank over de kop gaat.

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12056

Door het gebruik van kosteneffectieve pijnbehandelingsopties aan te moedigen, kunnen gezondheidszorgsystemen de druk op gezondheidszorgfaciliteiten en het aantal onnodige doktersbezoeken voor minder ernstige aandoeningen verminderen. Deze herverdeling van middelen in de gezondheidszorg stelt mensen in staat om hun eigen pijnbestrijding ter hand te nemen, waardoor artsen zich kunnen bezighouden met meer kritieke situaties. Dit stimuleert de winst van de Demerol Meperidine-industrie.

Analyse van de concurrentie

De belangrijkste spelers op de markt zijn Actavis PLC, Sun Pharmaceuticals, Sanofi, Boehringer Ingelheim, Pfizer, Inc., Janssen Pharmaceuticals, Inc., Egalet Corporation, Mallinckrodt Pharmaceuticals, Purdue Pharma, Endo Pharmaceuticals Inc.

Markt Segmentatie

De marktsegmenten van Demerol Meperidine op basis van producttype omvatten parenteraal en tabletten.

De marktsegmentatie van Demerol Meperidine op basis van toepassing omvat pijnbestrijding, anesthesie, hoestonderdrukking, diarreeonderdrukking en verslavingsremming.

Regionale analyse

In 2022 werd 45,80% van de wereldwijde demerol- en meperidinemarkt gegenereerd in Noord-Amerika. De prevalentie van chronische pijnsyndromen is een van de hoogste ter wereld in de Verenigde Staten en Canada. Volgens de American Pain Society lijden een half miljoen mensen in de Verenigde Staten aan chronische pijn. Meperidine wordt vaak gebruikt als pijnstiller voor patiënten met chronische pijn. Bovendien was het marktaandeel voor Demerol Meperidine het grootst in de Verenigde Staten, terwijl het van de Noord-Amerikaanse landen het snelst groeide in Canada.

De Europese markt voor Demerol en meperidine is de op één na grootste ter wereld. De groeiende vraag naar meperidine in Europa kan voornamelijk worden toegeschreven aan een toename van het aantal chirurgische ingrepen.

Diepgaand marktonderzoeksrapport (128 pagina’s) over Demerol en meperidine: https://www.marketresearchfuture.com/reports/demerol-meperidine-market-12056

Volgens de European Society of Anesthesiology zullen er in 2020 20 miljoen chirurgische ingrepen plaatsvinden in Europa. Meperidine is een veelgebruikt verdovingsmiddel dat verschillende doelen dient tijdens operaties. Daarnaast was de Duitse markt voor Demerol Meperidine de grootste, terwijl de Britse markt de snelst groeiende markt in Europa was.

De markt voor Demerol Meperidine in Azië-Pacific zal naar verwachting groeien met het hoogste samengestelde jaarlijkse groeipercentage (CAGR) tussen 2023 en 2032. Demerol, een krachtige pijnstiller, ziet de vraag in de regio Azië-Pacific toenemen als gevolg van de grotere nadruk die wordt gelegd op gezondheidszorg in het algemeen en op pijnbestrijding in het bijzonder. Naarmate mensen meer weten over hun alternatieven in de gezondheidszorg, kan de vraag naar effectieve pijnstillers toenemen. Daarnaast was de Chinese Demerol Meperidinemarkt goed voor het grootste marktaandeel, terwijl de Indiase Demerol Meperidinemarkt het snelst groeide in de regio Azië-Stille Oceaan.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Chirurgische Navigatiesystemen Marktonderzoeksrapport Informatie per Technologie, Toepassing, Eindgebruiker en Regio – Voorspelling tot 2032

Onderzoeksrapport overminimaal invasieve chirurgische apparatuur: Informatie per type, eindgebruiker, toepassing en regio – prognose tot 2032

Onderzoeksrapporttandheelkundige apparatuur: informatie per product, behandeling, eindgebruiker – voorspelling tot 2030

OnderzoeksrapportBiosimulatiemarkt: informatie per product, toepassing, leveringsmodel en eindgebruiker – voorspelling voor 2030

Preimplantatie genetische testen marktgroei, trends en grootte analyse per procedure, type, toepassing, technologie, product en service- wereldwijde prognose tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Demerol Meperidine Market,Demerol Meperidine Market Size,Demerol Meperidine Market Share,Demerol Meperidine Market Trends,Demerol Meperidine Market Growth,Demerol Meperidine Market Insights,Demerol Meperidine Market Outlook,Demerol Meperidine Market Overview,Demerol Meperidine Market Research,Demerol Meperidine Market Report,Demerol Meperidine Market Analysis