header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De industriële AI-markt zal tegen 2032 USD 89,53 miljard bereiken met een CAGR van 46% | MRFR Rapport

Oct 11, 2023 5:00 PM ET

Wereldwijde industriële AI-markt

Industrie 4.0 stimuleert wereldwijde industriële AI-markt

De wereldwijde industriële AI-markt groeit snel. Kunstmatige intelligentie (AI) heeft grote veranderingen teweeggebracht in het industriële landschap. De vooruitgang in 5G- en IoT-technologieën draagt bij aan de groei van de industriële AI-markt. Daarnaast creëren groeiende overheidsinitiatieven om de ontwikkeling van op IoT-gebaseerde modules te stimuleren aanzienlijke marktkansen.

De toenemende vraag naar verbonden apparaten en wearables zou de marktinkomsten beïnvloeden. Nu industrieën meer datagestuurd worden, zal de markt de komende jaren waarschijnlijk een grote vraag kennen. Market Research Future (MRFR) stelt dat de wereldwijde industriële AI-markt naar verwachting zal escaleren van USD 2,04 miljard in 2022 tot USD 89,53 miljard in 2032, met een groei van 46% CAGR tijdens de evaluatieperiode (2023-2032).

Gratis voorbeeld-PDF-brochure –
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12213

Belangrijkste spelers

Toonaangevende spelers op de industriële AI-markt zijn

  • Nvidia Corporation
  • Siemens AG
  • Intel Corporation
  • IBM Corporation
  • Alphabet Inc.
  • Microsoft Corporation
  • Progress Software Corporation
  • General Electric
  • General Vision Inc.
  • anderen

Industriële AI verwijst naar het gebruik van AI in industriële toepassingen, zoals automatisering in productieprocessen, supply chain management, industriële robotica, zelfoptimaliserende infrastructuurinstallaties en voorraadopslag. Op AI gebaseerde oplossingen integreren AI-technologie en machine-learning om autonome en semi-autonome processen te optimaliseren.

Kunstmatige intelligentie in de productie helpt om de waarde van gegevens te verhogen door gebruik te maken van technologie en menselijk inzicht. De meeste bedrijven maken tegenwoordig gebruik van AI-gebaseerde oplossingen om de flexibiliteit te vergroten, zodat ze in realtime kunnen reageren op veranderende omstandigheden voor meer veiligheid, winstgevendheid en duurzaamheid. Technologieleveranciers streven naar speciaal ontwikkelde AI-oplossingen voor industriële toepassingseisen.

Deze industriële AI-oplossingen stellen gebruikers in staat om huidige prestatieproblemen te detecteren en toekomstige problemen te voorspellen, waardoor het risico op uitval van kritieke bedrijfsmiddelen wordt geminimaliseerd en de operationele prestaties worden gemaximaliseerd. Het gebruik van AI in industriële processen zorgt voor een betere detectie van prestatieproblemen, optimalisatie van processen en slimmere beslissingen.

Koop nu een premium onderzoeksrapport – krijg uitgebreide marktinzichten.

Industriële trends

Industrieën hebben sterke AI-capaciteiten nodig om een digitale kern op te bouwen en concurrerend te worden. AI-platforms stellen ingenieurs in staat om flexibel te reageren op steeds veranderende markt- en bedrijfsomstandigheden. Industriële spelers willen dit opschalen en meer industriële klanten helpen significante resultaten te behalen in hun productieprocessen. Met hoogwaardige AI-capaciteiten kunnen bedrijven die nog niet zo ver zijn met AI profiteren van het potentieel van de technologie.

Robotica, digitalisering en AI worden beschouwd als de volgende fase van industrialisering. Industriële AI maakt tijd- en kostenbesparingen mogelijk bij veel tijdrovende handmatige taken, verhoogt de efficiëntie, verhoogt de zichtbaarheid van de toeleveringsketen, optimaliseert het voorraadbeheer en verbetert de productkwaliteit door informatietechnologie en operationele technologiesystemen (OT) te integreren.

Kunstmatige intelligentie in de productie wordt een nieuwe intelligentierevolutie genoemd. Dankzij de wijdverspreide populariteit en overheidssteun voor robotica zal de markt de komende jaren vlot vooruitgaan. Factoren zoals de toename van automatisering in alle productiesectoren en de stijgende vraag naar geavanceerde productieprocessen wereldwijd & stimuleren de groei van de markt.

Bovendien stimuleren de toenemende AI-toepassingen in eindgebruikerssectoren zoals de auto-industrie, elektronica, gezondheidszorg, productie, energie, halfgeleiders, voedingsmiddelen en dranken de omvang van de markt. Bijkomende factoren die de marktinkomsten ondersteunen, zijn onder andere de toenemende fabrikanten die AI inzetten om hun activiteiten te verbeteren, nieuwe producten te lanceren, ontwerpen aan te passen en hun toekomstige financiën te plannen.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (215 pagina’s, grafieken, tabellen, cijfers) over de industriële AI-markt –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/industrial-ai-market-12213

Segmenten van de industriële AI-markt

De industriële AI-markt is onderverdeeld in aanbod, technologieën, toepassingen, industrieën en regio’s. Het aanbodsegment is onderverdeeld in hardware en oplossingen/software (AI-platforms & AI-oplossingen). Het technologiesegment is onderverdeeld in deep learning, natuurlijke taalverwerking (NLP), computervisie en contextbewustzijn.

Het toepassingssegment is onderverdeeld in voorspellend onderhoud & machine-inspectie, productieplanning, materiaalverplaatsing, buitendienst, kwaliteitscontrole en andere. Het industriesegment is onderverdeeld in auto’s, energie, farmaceutische producten, zware metalen, machinebouw en halfgeleiderelektronica. Per regio is de industriële AI-markt onderverdeeld in Noord- en Zuid-Amerika, Azië-Pacific, Midden-Oosten & Afrika, Europa en andere.

Regionale analyse

Noord-Amerika heeft het grootste aandeel in de industriële AI-markt. De sterke aanwezigheid van toonaangevende leveranciers van industriële AI-technologie en de toenemende investeringen in de ontwikkeling van productie-infrastructuur versterken het marktaandeel van de regio. Bovendien zorgen de toenemende focus op het bouwen van interne ontwikkelingscentra, de stijgende industriële AI-toepassingen en de voorkeur voor slimme industrieën in de regio voor hogere marktinkomsten.

De hoge verkoop van AI-apparaten en robotica-instrumenten stimuleren de marktomvang. De VS heeft het grootste aandeel in de regionale markt en speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling ervan. Bovendien zorgt de vroege toepassing van innovatieve technologieën ervoor dat het land een aanzienlijke groei van de inkomsten kent. Er wordt ook verwacht dat de regio zijn leidende positie in de toekomst zal behouden.

Vraag voor maatwerk – Ontvang een aangepaste versie van het rapport door een verzoek voor maatwerk in te dienen.

Analyse van de concurrentie

De industriële AI-markt is getuige van verschillende strategische benaderingen, zoals partnerschappen, samenwerking, fusies & overnames, expansie en productlanceringen. Belangrijke spelers in de sector investeren ook aanzienlijk in onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten en uitbreidingen.

Aanbieders van industriële AI-oplossingen streven ernaar om AI te democratiseren voor ingenieurs, zodat productiebedrijven en bedrijven die veel bedrijfsmiddelen gebruiken de uitstoot, het energieverbruik en de productieverliezen als gevolg van ongeplande stilstand van industriële bedrijfsmiddelen kunnen verminderen. Dankzij de vooruitgang in industriële AI-gestuurde transformatie kunnen ze hun aanwezigheid wereldwijd uitbreiden, met name in India, Australië, Zuidoost-Azië, Japan, Latijns-Amerika, Afrika en het Midden-Oosten.

Onlangs, op 21 maart 2023, kondigde Accenture bijvoorbeeld aan dat het van plan is Flutura, een Indiaas industrieel AI-bedrijf, over te nemen om zijn industriële AI-diensten te versterken en de prestaties van fabrieken, raffinaderijen en toeleveringsketens te verbeteren. De overname van Flutura zal ook Accenture’s klanten in de chemische, energie-, metaal-, mijnbouw- en farmaceutische industrie in staat stellen om hun net zero-doelstellingen sneller te bereiken.

Flutura is gespecialiseerd in industriële data science-diensten voor asset-intensieve bedrijven zoals productiebedrijven en biedt self-service oplossingen voor geavanceerde analyses. De AI-oplossingen van Flutura & helpen asset management- en engineeringteams bij het beoordelen, voorspellen en verbeteren van de assetprestaties, betrouwbaarheid en doorvoer & energie-efficiëntie van productiefaciliteiten.

Meest recente rapporten: –

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

We lanceren “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Websites: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Websites: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Industrial AI Market,Industrial AI Market Size,Industrial AI Market Share,Industrial AI Market Analysis,Industrial AI Market Trends,Industrial AI Market Application