header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor AI Meeting Assistants zal 17,26 miljard dollar bereiken met een CAGR van 25,6% tegen 2032 | MRFR Report

Oct 11, 2023 4:00 PM ET

Marktanalyse van AI-vergaderassistenten

Volgens het meest recente rapport van Market Research Future zal de wereldwijde markt voor AI-vergaderassistenten tegen 2032 17,26 miljard USD bereiken met een CAGR van 25,6%. AI-vergaderassistenten kunnen real-time transcriptie-, vertaal- en samenvattingsdiensten leveren tijdens vergaderingen. Ze leggen de belangrijkste discussiepunten, actiepunten en beslissingen vast, zodat deelnemers geen notities meer hoeven te maken en er meer betrokken en effectieve dialogen mogelijk zijn.

Belangrijkste spelers op de markt voor AI-vergaderassistenten

Belangrijke marktspelers die in het rapport over AI-vergaderassistenten aan bod komen, zijn onder andere

  • Laxis, Inc
  • Fireflies
  • Airgram
  • Krisp
  • Avoma
  • tl;dv
  • Gelijke tijd
  • Terugblik
  • Nyota
  • Collega
  • Fathom

Ontvang een gratis voorbeeld van een PDF-brochure –
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12218

Stuurprogramma’s

Toenemende toepassing in vergaderruimten om de marktgroei te stimuleren

De toenemende toepassing van AI-vergaderassistenten in vergaderruimten zal de marktgroei tijdens de prognoseperiode stimuleren. De AI-vergaderassistenten minimaliseren drastisch de tijd die nodig is voor het plannen van vergaderingen, wat eerder nogal tijdrovend was. Het doet wonderen in het versnellen van het proces en garandeert dat de vergaderingen worden georganiseerd op een tijdstip dat handig is voor elke deelnemer via het beoordelen van de agenda’s van de deelnemers en het aanbieden van de beste vergadertijden. Dergelijke AI-technologieën helpen deelnemers om de vergadering voor te bereiden door context te bieden en belangrijke papers samen te vatten. Deze voorbereiding zorgt er in feite voor dat de vergadering op tijd begint met elke deelnemer klaar om bij te dragen en goed geïnformeerd, waardoor er minder tijd wordt besteed aan achtergronduitleg en verduidelijkingen.

Mogelijkheden

Personalisatietrend biedt grote kansen

Aanpasbare en gepersonaliseerde AI-vergaderassistenten die zich aanpassen aan de vergaderstijlen en voorkeuren van individuele gebruikers vergroten de gebruikersadoptie en gebruikerstevredenheid. De groeiende personaliseringstrend zal dus lucratieve kansen bieden voor de markt van AI-vergaderassistenten tijdens de prognoseperiode.

Koop nu het Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Beperkingen en uitdagingen

De bezorgdheid over privacy zal de markt afremmen

De bezorgdheid over privacy en beveiliging van gegevens, technische problemen zoals slechte connectiviteit, hoge abonnements- en implementatiekosten, taalbeperkingen en naleving van de regelgeving kunnen tijdens de prognoseperiode als marktbeperkingen fungeren.

Marktsegmentatie van AI-vergaderassistenten

De wereldwijde markt voor AI-vergaderassistenten is onderverdeeld op basis van oplossingen, prijsmodel, toepassing en sector.

Op basis van oplossingen zullen chatgebaseerde AI-vergaderassistenten de markt leiden tijdens de prognoseperiode. Deze helpen bij de communicatie met gebruikers via een chatinterface, zijn dus probleemloos te gebruiken en ook toegankelijk voor een groot aantal mensen.

Qua prijsmodel zal het gratis plan de markt domineren tijdens de prognoseperiode. De AI-vergaderassistent met beperkte functionaliteit en functies is toegankelijk via het gratis plan. Dergelijke plannen worden keer op keer gebruikt door kleine bedrijven of particulieren die willen experimenteren met AI-vergaderassistenten voordat ze zich vastleggen op het betalen voor hetzelfde.

Qua toepassing zal contentmarketing de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode. Contentmarketing omvat het maken van infographics, webinars, films, blogposts en educatieve artikelen die de voordelen van de AI-vergaderassistenten illustreren. Dergelijke artikelen helpen toekomstige gebruikers te begrijpen hoe dergelijke tools de productiviteit, effectiviteit en werkprocessen als geheel kunnen verbeteren.

In de voorspellingsperiode zal de financiële sector de markt stimuleren. Nauwkeurige documentatie bij financiële vergaderingen is altijd van cruciaal belang. De AI-vergaderassistent kan gesproken spraak nauwkeurig omzetten naar tekst. Dit helpt de noodzaak voor handmatig notuleren weg te nemen en zorgt ervoor dat elk facet van het gesprek wordt vastgelegd, waardoor fouten in financiële dossiers worden verminderd.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (215 pagina’s, grafieken, tabellen, cijfers) over de markt voor AI-vergaderassistenten –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/ai-meeting-assistants-market-12218

COVID-19 Analyse

De COVID-19 epidemie heeft een gunstige invloed op de markt voor AI-vergaderassistenten. Nu virtuele vergaderingen en werken op afstand de norm worden, steeg de behoefte aan AI-hulpmiddelen voor het verbeteren van de productiviteit en het stroomlijnen van virtuele vergaderingen. De AI-vergaderassistent biedt functies zoals realtime taalvertaling, agendabeheer, vergaderplanning en geautomatiseerde transcriptie. Dergelijke mogelijkheden werden steeds crucialer toen bedrijven zich ten tijde van de pandemie aanpasten aan hybride en extern werk. De meeste bedrijven adopteerden of ontwikkelden AI-vergaderassistentdiensten om de effectiviteit van zowel hun virtuele vergaderingen als samenwerking te vergroten. In feite zal deze trend zich waarschijnlijk voortzetten met hybride werk en werken op afstand, zelfs na de epidemie.

Regionale analyse

Noord-Amerika aan kop AI-vergaderassistenten markt

Noord-Amerika zal de markt voor AI-vergaderassistenten aanvoeren tijdens de prognoseperiode. De meeste wereldwijde bedrijven en grote organisaties houden verschillende vergaderingen in deze regio. De AI-vergaderassistent is een zeer aantrekkelijke oplossing voor het beheren en optimaliseren van de verschillende vergaderingen die plaatsvinden in dergelijke organisaties, die vaak externe werknemers en complexe planningen hebben. De regio beschikt over een snelle breedbandinfrastructuur en aanzienlijke internettoegang die naadloze werking van de AI-vergaderassistenten biedt, met name die welke real-time mogelijkheden bieden zoals ondersteuning voor videoconferenties en transcriptie. Noord-Amerika biedt een regelgevend kader dat over het algemeen gunstig is voor de ontwikkeling en het gebruik van AI-technologieën. Hoewel er problemen zijn met de regelgeving, is er ook een cultuur die technologische verbeteringen en innovatie aanmoedigt. Dankzij de opmerkelijke berichtgeving in de technische media van de regio, zijn organisaties, onderwijsinstellingen en conferenties hier goed geïnformeerd over de mogelijke voordelen van de AI-vergaderassistent. Bedrijven zijn zich bewust van de waardepropositie van dergelijke producten en zullen deze daarom eerder implementeren.

Vraag om aanpassing – Ontvang een aangepaste versie van het rapport door een aanpassingsverzoek in te dienen.

APAC kent een bewonderenswaardige groei in de markt voor AI-vergaderassistenten

De APAC-regio zal tijdens de prognoseperiode een bewonderenswaardige groei in de markt doormaken. De regio heeft een groeiend en breed landschap. KMO’s bestaan hier naast grote internationale ondernemingen. De AI-vergaderassistent is een cruciaal hulpmiddel voor het verhogen van de productiviteit en het bespoedigen van vergaderingen naarmate organisaties groeien en streven naar het verhogen van de operationele efficiëntie. De meeste landen in de APAC-regio hebben een vitale culturele neiging om nieuwe technologieën te accepteren en te omarmen. De bereidheid om geavanceerde technologieën te omarmen heeft de weg vrijgemaakt voor een gunstige ontvangst van de AI-vergaderassistenten, zowel in persoonlijke als professionele omgevingen. De meeste multinationals hebben hier een opmerkelijke aanwezigheid en keer op keer hebben ze effectieve, uniforme vergaderoplossingen nodig om hun kantoren in verschillende tijdzones en regio’s met elkaar te verbinden. De AI-vergaderassistent helpt geografische grenzen te overbruggen en consistente vergaderervaringen te bieden.

Top Trending Rapporten: –

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

We lanceren “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Websites: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Websites: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  AI Meeting Assistants Market,US AI Meeting Assistants Market,Japan AI Meeting Assistants Market,AI Meeting Assistants Market Size,AI Meeting Assistants Market Share,AI Meeting Assistants Market Trends,AI Meeting Assistants Market Types