header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor de ontwikkeling van software op maat groeit met een CAGR van 23,90% tegen 2032

Oct 11, 2023 4:00 PM ET

Overzicht van de markt voor softwareontwikkeling op maat:

De markt voor softwareontwikkeling op maat werd in 2022 geschat op USD 26,9 miljard. Het eindgebruik van de markt voor softwareontwikkeling op maat zal naar verwachting groeien van USD 33,3 miljard in 2023 tot USD 185,1 miljard in 2032 met een verwachte CAGR. (CAGR) 23,90%. tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

PDF-voorbeeld van het rapport aanvragen: (inclusief volledig TOC, lijst met tabellen, & afbeeldingen, grafieken) @
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11920

Belangrijkste spelers:

De belangrijkste bedrijven in de markt voor de ontwikkeling van software op maat zijn

  • Brainvire Infotech Inc.
  • Capgemini
  • Iflexion
  • Infopulse
  • Infosys Ltd.
  • Magora
  • MentorMate Inc.
  • Tata Consultancy Services Limited
  • Trigent Software, Inc.
  • TRooTech Bedrijfsoplossingen

Industriële toepassingen voor real-time gegevensanalyse worden steeds noodzakelijker, flexibele werkruimten zijn steeds meer nodig om de productiviteit te verhogen en low-code ontwikkelomgevingen (LCDP’s) worden steeds populairder om softwareontwikkeling te vergemakkelijken. marktfactoren die de groei van de markt vergroten. Softwareontwikkeling op maat is het proces van het maken van software voor een individu of een bedrijf. De markt zal naar verwachting groeien door zakelijke toepassingen van real-time gegevensanalyse, flexibele werkruimten die de productiviteit verhogen en een low-code ontwikkelplatform (LCDP) dat softwareontwikkeling vergemakkelijkt.

Koop nu het Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

De toepassing van analytics en het gebruik van veel technologieën, zoals op AI gebaseerde chatbots en robotautomatisering, dragen ook bij aan de groei van de sector. Een van de belangrijkste elementen bij het maken van software op maat is cloud-technologie, die de snelheid en flexibiliteit van het proces verbetert. Bovendien versnelt en verbetert cloud-gebaseerde softwareontwikkeling de productie van nieuwe software van hoge kwaliteit. Zo nam Cognizant in januari 2021 Magenic Technologies over, dat software op maat ontwikkelt voor cloud computing-platforms van Google, Microsoft Azure en Amazon Web Services. Door de deal heeft Cognizant nu expertise in agile software- en cloudontwikkeling, DevOps, experience design en adviesdiensten. De softwareontwikkelings- en cloudmoderniseringsteams van Magenic Technologies helpen Cognizant om zijn wereldwijde talentnetwerk en marktkennis uit te breiden. Dankzij cloudtechnologie kunnen ontwikkelaars op maat beschikken over een oneindig aantal test- en productieservers. Bedrijven kunnen kosten besparen en de kostenefficiëntie verbeteren door gebruik te maken van functies voor het delen van software. Zo worden er inkomsten gegenereerd uit de markt voor softwareontwikkeling op maat.

Marktsegmentatie:

De segmentatie van de markt voor aangepaste softwareontwikkeling op basis van oplossingen omvat webgebaseerde oplossingen, mobiele toepassingen en bedrijfssoftware. Het segment bedrijfssoftware domineerde de wereldwijde markt in 2022. Maatwerk software ontwikkeling marktsegment op basis van inzet, cloud en on-premises. Het cloudsegment domineerde de markt voor ontwikkeling van software op maat in 2022. Op basis van bedrijfsgrootte omvat het marktsegment aangepaste software grote ondernemingen en kleine en middelgrote ondernemingen (kmo’s). Het segment grote ondernemingen domineerde de markt voor ontwikkeling van software op maat in 2022. Segmentatie van de markt voor softwareontwikkeling op maat op basis van eindgebruik omvat BFSI, Overheid, Gezondheidszorg, IT-& Telecom, Productie, Detailhandel en Overige. Het BFSI-segment domineert de wereldwijde markt in 2022. Per regio biedt het onderzoek marktoverzichten van Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. In 2022 werd deze markt gedomineerd door de Noord-Amerikaanse markt voor clientsoftware (45,80%).

Download een PDF-voorbeeld van dit rapport om de structuur van het volledige rapport te begrijpen (inclusief volledig TOC, tabel & cijfers) @
https://www.marketresearchfuture.com/reports/custom-software-development-market-11920

Het wijdverbreide gebruik van expertise, de explosieve groei van IT-diensten en de ontwikkeling van KMO’s zijn slechts enkele van de factoren achter de regionale boom. Daarnaast had de Amerikaanse markt voor softwareontwikkeling op maat het grootste marktaandeel en was de Canadese markt voor softwareontwikkeling op maat de snelst groeiende markt in de Noord-Amerikaanse regio.

Gerelateerde artikelen:

Composable Infrastructure Market – Wereldwijde prognose tot 2032

Markt voor voorspellend onderhoud – Wereldwijde prognose tot 2032

PPC-softwaremarkt – Wereldwijde prognose tot 2032

Edge Computing-markt voor de gezondheidszorg – Wereldwijde prognose tot 2032

Virtual Reality-markt – Wereldwijde prognose tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en neem data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Neem contact op met Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  custom software development market size,custom software development industry,custom software development examples,cost of custom software development,custom software development near me,custom software development process,custom software development marketing,custom software development marketplace,custom software development market growth,custom software development market,custom software development market research,custom software development services market,custom software development for stock market