header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor e-learning voor bedrijven zal groeien met een CAGR van 61% tegen 2030

Oct 11, 2023 2:00 PM ET

Overzicht van de markt voor e-learning voor bedrijven:

De omvang van de markt voor e-learning voor bedrijven werd in 2021 geschat op USD 28,33 miljard. De e-learning sector voor bedrijven zal naar verwachting groeien van 38,24 miljard USD in 2022 tot 117,57 miljard USD in 2030, wat neerkomt op een CAGR van 61% ten opzichte van het voorgaande jaar. 15. voorspellingsperiode (2022-2030).

PDF-voorbeeldversie van het rapport aanvragen: (inclusief volledig TOC, lijst met tabellen, & afbeeldingen, grafieken) @
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1381

Belangrijkste spelers:

De belangrijkste bedrijven op de Corporate E-learning markt zijn,

  • Oracle
  • GeoMetrix Data Systems Inc
  • SAP
  • Adrenna
  • Blatant Media Corporation
  • Crossknowledge
  • IgniteTech
  • Infor
  • CERTPOINT Systemen

Wijdverspreide toepassing van internettechnologieën en de opkomst van online leertoepassingen nemen toe. Recentelijk is er een fundamenteel verschil opgetreden in de manier waarop organisaties inhoud voor training en ontwikkeling leveren. Het verandert ook de ervaringen en acties van werknemers. Het marktonderzoeksrapport toont aan dat sommige grote organisaties e-learningtechnieken gebruiken, evenals bedrijven die zich bezighouden met event processing. Microlearning gaat over het gebruik van kleine leermodules en kortetermijnleren. Door de focus op personalisatie en adaptief leren neemt de populariteit van microlearning toe.

Koop nu het Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Het biedt beknopte en relevante inhoud en helpt lacunes in vaardigheden aan te pakken. Voor werknemers is nauwkeurige inhoud interessant en boeiend, en informatie wordt via microlearning in korte tijd geleverd. Microlearning wordt gebruikt in verschillende eindgebruikerssectoren, zoals het bankwezen, de detailhandel en de productie. Bijvoorbeeld, in een situatie waarin een nieuwe bankmedewerker een presentatie geeft over de voordelen van creditcards van de bank, kan een geïnteresseerde klant de bankmedewerker vragen naar de bijbehorende onderhoudskosten die de bankmedewerker niet kent, microlearning. module kan snel worden gebruikt om de vraag te beantwoorden. Verwacht wordt dat dergelijke voordelen de vraag naar marktfocus tijdens de prognoseperiode zullen stimuleren.

Marktsegmentatie:

De segmentatie van de markt op basis van technologie omvat online, educatieve platforms, beheersystemen voor leerinhoud, podcasts, virtuele klaslokalen en mobiele e-learning. De marktsegmentatie per trainingstype omvat geïnstrueerde en tekstgebaseerde training en uitbestede training. Per regio geeft het onderzoek een marktoverzicht van Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Noord-Amerika domineert de markt met maximale groei en biedt deze oplossingen aan zijn werknemers. Hier zit een grote reden achter. Het gebruik van technologische infrastructuur neemt toe en overheidsinvesteringen stijgen. Op deze gebieden zijn veel digitale leerplatforms in opkomst. Self-paced en competentiegerichte online leeroplossingen worden steeds populairder.

Download een PDF-voorbeeld van dit rapport om de structuur van het volledige rapport te begrijpen (inclusief volledig TOC, tabel & cijfers) @
https://www.marketresearchfuture.com/reports/corporate-e-learning-market-1381

Dit geldt ook voor de Europese markt en haar leiders. Azië-Pacific voorspelt een zeer snelle groei tegen het einde van 2022. De belangrijkste reden hiervoor is dat een groot aantal bedrijven op deze gebieden zich openstelt voor de markt. In de zich ontwikkelende economieën van deze regio’s staan digitalisering en online leerplatforms op een goed niveau.

Gerelateerde Repots:

Edge Computing-markt – Wereldwijde prognose tot 2032

Big Data Analytics-markt – Wereldwijde prognose tot 2032

Sport Analytics-markt – Wereldwijde prognose tot 2032

Software-as-a-Service-markt – Wereldwijde prognose tot 2032

BFSI-beveiligingsmarkt – Wereldwijde prognose tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en neem data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Neem contact op met Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  corporate e-learning market size,corporate e-learning market,corporate e-learning market share,e learning market size by country,corporate e-learning marketing,corporate e-learning marketplace,corporate e-learning market research,corporate elearning market size,corporate elearning market size 2017,corporate e learning market size,corporate learning market,corporate learning market size,corporate e learning market,Corporate E-learning market,Corporate E-learning marketing,Corporate E-learning market today,Corporate E-learning marketwatch,Corporate E-learning marketplace