header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor gezichtsbedekkende betalingen zal groeien met een CAGR van ongeveer 20,20% tegen 2023-2032

Oct 11, 2023 8:00 PM ET

Marktoverzicht:

De markt voor Face-swiping betalingen zal in 2022 naar schatting USD 4,8 miljard waard zijn. De markt voor betalingen via gezichtsscanning zal tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032) naar verwachting groeien van USD 5,8 miljard in 2023 tot USD 25,1 miljard in 2032 met een CAGR van 20,20%. Consumenten en bedrijven maken steeds meer gebruik van gezichtsscantechnologie voor kleinschalige betalingstransacties en de toepassing van deze technologie breidt zich uit, wat de groei van de markt stimuleert. De groei wordt gestimuleerd door het toenemende gebruik van gezichtsscantechnologie door consumenten en bedrijven voor kleine betalingen. De financiële voordelen die face-to-face betalingen bieden, zoals kortere transactietijden en eenvoudige verwerking van betalingen, kunnen het toegenomen gebruik van de technologie verklaren.

Ontvang nu PDF-voorbeeldpagina’s met enkele voordelen!!
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11800

De belangrijkste bedrijven op de markt voor face-to-face betalingen zijn onder andere.

  • PopID, Inc.
  • FacePay
  • PayByFace B.V.
  • VisionLabs
  • Telepower Communication Co, Ltd. (Telpo)
  • PAX Global Technology Limited
  • Alipay
  • NEC Corporation
  • SnapPay Inc.
  • Mastercard
  • CloudWalk Technology Co. Ltd.

Een ander belangrijk aspect dat de groei van de sector naar verwachting aanzienlijk zal beïnvloeden, is de wereldwijd groeiende vraag naar contactloze betalingen. Daarnaast zijn facial swipe betaalmethodes veiliger dan andere digitale betaalmethodes omdat ze gebruik maken van gezichtsherkenningstechnologie in plaats van PIN’s en wachtwoorden om gebruikers te authenticeren. Verschillende overheden gebruiken gezichtsherkenningstechnologie om de klantervaring te verbeteren en mensen te laten betalen door met hun gezicht te vegen. De stad Moskou lanceerde Face Pay bijvoorbeeld in oktober 2021. Om fysiek contact tijdens de COVID-19-epidemie te vermijden, hopen de Moskouse autoriteiten met de lancering ervan de verwerkingstijden van betalingen en de lengte van de wachtrijen te verminderen. Daarom wordt verwacht dat dergelijke maatregelen de expansie van de markt zullen bevorderen. Gezichtsherkenningstechnologie is nauwkeuriger en sneller geworden als gevolg van technologische doorbraken op het gebied van kunstmatige intelligentie (AI) en machinaal leren, waardoor het praktischer is geworden voor betalingstransacties. Daarnaast wordt verwacht dat de vooruitgang in gezichtsscantechnologie, zoals de integratie van het internet van de dingen in gezichtsscanoplossingen, de expansie van de markt zal stimuleren.

Koop nu het Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Segmentatie van de markt voor gezichtscanbetalingen:

De segmentatie van de markt voor gezichtsvegen omvat betaalapparaten en betaalsystemen. Het grootste deel van de omzet in 2022 was afkomstig van het segment betaalapparaten. De segmentatie van de markt voor gezichtsreiniging op basis van toepassing omvat detailhandel, restaurants, reizen en andere. Het retailsegment domineerde de markt voor gezichtsreinigende betalingen in 2022. Het onderzoek biedt een regionaal marktoverzicht van Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. In 2022 werd deze markt gedomineerd door de Noord-Amerikaanse markt voor gezichtsreiniging (45,80%). De regio staat bekend om de snelle invoering van nieuwe technologie, waardoor het een lucratieve markt is voor aanbieders van face-to-face betalingen. Technologisch geavanceerde retailinfrastructuur en toenemende acceptatie van automatisering in verschillende industrieën zullen naar verwachting ook de belangrijkste trends zijn die de algehele groei van de markt voor gezichtsscannen in de regio stimuleren. Bovendien wordt verwacht dat de uitbreiding van de markt voor face-to-face betalingen de aanwezigheid van de belangrijkste leveranciers van betalingstechnologie in de regio zal doen toenemen. Hierdoor zouden de Verenigde Staten de meest winstgevende markt in de regio moeten worden. Daarnaast hadden de Verenigde Staten het grootste aandeel in de markt voor gezichtsvegen en was de Canadese markt voor gezichtsvegen de snelst groeiende markt in de Noord-Amerikaanse regio.

Volledige rapportgegevens:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/face-swiping-payment-market-11800

Toonaangevende rapporten:

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Face-swiping Payment Market,face-swiping payment marketing,face-swiping payment market size,face-swiping payment market share