header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor het terugwinnen van siliciumwafers zal tegen 2032 USD 4,58 miljard bereiken met een CAGR van 17,2%.

Oct 11, 2023 6:00 PM ET

Analyse van de terugwinningsmarkt voor siliciumwafers

De wereldwijde Silicon Wafer Reclaim-markt zal tegen 2032 USD 4,58 miljard bereiken met een CAGR van 17,2%, volgens het recente rapport van Market Research Future.

Drivers

Voorkeur voor conventionele wafers om de marktgroei te stimuleren

De voorkeur voor het herwinnen van silicium wafers boven conventionele wafers zal de groei van de markt tijdens de prognoseperiode stimuleren. In tegenstelling tot conventionele wafers hebben siliciumwafers een dunner formaat, zijn ze zakvriendelijk omdat ze opnieuw kunnen worden gebruikt en bieden ze betere prestaties, waardoor de behoefte groeit.

Kansen

Toenemend gebruik van zonnecellen biedt robuuste kansen

Het toenemende gebruik van zonnecellen om telescopen, satellieten en ruimtevoertuigen van energie te voorzien zal lucratieve mogelijkheden bieden voor de markt voor het terugwinnen van silicium wafers tijdens de prognoseperiode. Ook de toegenomen behoefte aan zonnecellen voor gunstig overheidsbeleid en de toenemende behoefte aan energie van verschillende eindgebruikers draagt bij aan de groei van het segment.

Download een volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8246

Belangrijkste spelers

Prominente marktspelers die in het rapport over de wereldwijde markt voor het terugwinnen van siliciumwafers worden geprofileerd, zijn onder andere

  • Nova Electronic Materials (VS),
  • Kemi Silicon Inc (VS),
  • Silicon Quest International (VS),
  • Rockwood Wafer Reclaim (Frankrijk),
  • Silicon Valley Microelectronics Inc. (VS),
  • Silicon Materials Inc. (VS),
  • Shinryo Corporation (Japan) Phoenix Silicon International Corporation (Taiwan), en
  • Optim Wafer Services (Frankrijk).

Beperkingen en uitdagingen

Complexe productieprocedure blijft een rem op de markt

Het complexe productieproces van het terugwinnen van silicium wafers in combinatie met het gebrek aan bewustzijn over terugwinningsdiensten, vooral in opkomende economieën, kan fungeren als marktrestricties tijdens de prognoseperiode.

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor het terugwinnen van silicium wafers is onderverdeeld in toepassingen en waferdiameters.

Qua waferdiameter zal 300 MM de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode.

Wat de toepassing betreft, zullen zonnecellen de markt domineren tijdens de prognoseperiode.

COVID-19 Analyse

Talrijke sectoren hebben geleden onder de uitgebreide verspreiding van het nieuwe coronavirus. Na de sluiting van productiefaciliteiten & heeft de slechte productiesnelheid de halfgeleiderindustrie zwaar getroffen. Niet alleen de industriële industrie is getroffen door de ontwikkeling van deze extreem besmettelijke ziekte, maar ook de behoefte van consumenten aan halfgeleiders & gerelateerde producten. Het feit dat de halfgeleider gadgets worden beschouwd als niet-essentiële items is de oorzaak van deze verminderde vraag. Als gevolg hiervan is het marktaandeel van de markt voor het terugwinnen van siliciumwafers dramatisch gedaald.

Koop eersteklas onderzoeksrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=8246

Regionale analyse

Noord-Amerika beheerst de markt voor het terugwinnen van siliciumwafers

Als gevolg van een toename in opkomende geavanceerde technologieën, een stijgende vraag naar goedkope silicium wafers in de halfgeleiderindustrie en de aanwezigheid van gevestigde fabrikanten, zal de Noord-Amerikaanse markt voor Silicon Wafer Reclaim deze markt domineren in het verwachte tijdsbestek. Andere belangrijke oorzaken zijn de sterke toename van installaties van zonnepanelen, vooral in landen als Mexico, de Verenigde Staten en Canada, als gevolg van het wijdverbreide gebruik van milieuvriendelijke zonne-energie.

Europa heeft een bewonderenswaardige groei in de markt voor herwonnen siliciumwafers

Europa zal tijdens de prognoseperiode een bewonderenswaardige groei in de markt hebben door de uitgebreide penetratie van verschillende belangrijke factoren & de groeiende hoeveelheid zonnepanelen. Duitsland zal het grootste marktaandeel verwerven, terwijl het Verenigd Koninkrijk de snelst groeiende regio is.

Lees meer artikelen-

Deurtelefoon markt

AR en VR slimme brillen markt

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  Silicon Wafer Reclaim Market,Silicon Wafer Reclaim Market Size,Silicon Wafer Reclaim Market Share