header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor in-game reclame zal tegen 2032 naar verwachting USD 20,7 miljard bereiken met een CAGR van 12,30% – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Oct 11, 2023 2:00 PM ET

Marktoverzicht –

De marktomvang voor in-game advertising werd in 2022 geschat op USD 7,3 miljard. De markt voor in-game advertising zal naar verwachting stijgen van USD 8,2 miljard in 2023 tot USD 20,7 miljard in 2032, met een verwachte CAGR van 12,30% voor de voorspelde periode (2023-2032). De primaire marktfactoren die de groei van de markt stimuleren, zijn onder andere de stijgende populariteit van sociale en mobiele games en voordelen zoals minder dure reclame, een groter bereik en ROI, snelle integratie en eenvoudige advertentie-instellingen in sociale games.

De uitbreiding van in-game advertising zal naar verwachting profiteren van de groeiende populariteit van sociale en mobiele games. Om reclame op te nemen, kunnen desktop- en mobiele games gebruikmaken van reclamespots, tussenfilmpjes, billboards en achtergrondbeelden.

Gratis voorbeeld PDF-brochure –
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11711

De belangrijkste bedrijven op de markt voor In-Game Advertising zijn:

  • Alphabet Inc.
  • Anzu Virtual Reality Ltd.
  • Blizzard Entertainment Inc.
  • Electronic Arts Inc.
  • MediaSpike Inc.
  • ironSource Ltd.
  • Motive Interactive Inc.
  • Playwire LLC.
  • RapidFire Inc.
  • WPP Plc.

Bovendien kunnen gebruikers soepeler van het spel genieten omdat deze reclamespots niet storend zijn. Er wordt aangenomen dat in-game reclames kijkers een gunstige en blijvende indruk van de producten geven en een grotere audiovisuele impact hebben.

Lagere advertentiekosten, een groter bereik en ROI, snelle integratie en eenvoudige advertentieconfiguratie in social gaming zijn enkele van de aspecten die de markt voor in-game advertising naar verwachting zullen stimuleren. Bovendien vermindert het gebruik van veilige betalingsopties voor games de fraude, wat de markt ook kan stimuleren tijdens de prognoseperiode. Er wordt verwacht dat de markt zal groeien als gevolg van het groeiende aantal gratis smartphone games met in-game advertenties.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (128 pagina’s, grafieken, tabellen, cijfers) over de markt voor in-game advertenties –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/in-game-advertising-market-11711

Segmentatie

Statische advertenties, dynamische advertenties en advergaming zijn allemaal opgenomen in de segmentatie van de markt voor in-game advertising op basis van type. Het subsegment statische advertenties domineerde de in-game reclame-industrie in 2022.

PC/laptop en smartphone/tablet zijn twee van de apparaattypen die zijn opgenomen in de categorisering van de markt voor in-game-advertenties. De categorie pc/laptop domineerde de wereldwijde markt voor in-game advertising in 2022.

De analyse biedt inzicht in de markt voor Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld, per regio. De markt voor In-Game Advertising in Noord-Amerika was dominant en had het grootste marktaandeel in 2022. De Noord-Amerikaanse regio zal naar verwachting groeien door de stijgende verkoop van mobiele telefoons, pc’s, laptops en andere elektronische apparaten. Naarmate meer gameontwikkelaars gaming als marketingstrategie gebruiken, worden er in een hoger tempo nieuwe games van topkwaliteit gepubliceerd voor smartphones, tablets en consoles.

Koop nu een premium onderzoeksrapport – Krijg uitgebreid inzicht in de markt.

Veel ontwikkelaars maken gebruik van in-game reclame omdat het onopvallend is en kan worden weergegeven terwijl de speler het spel nog aan het spelen is. Ontwikkelaars kunnen een breed publiek bereiken en hun marktpositie verbeteren door in-game advertising te gebruiken. De uitbreiding van de marktomvang van in-game advertising in het voorspelde tijdsbestek zal waarschijnlijk worden versneld door dergelijke factoren. Daarnaast werd de Noord-Amerikaanse markt voor in-game advertising geleid door de Verenigde Staten, dat het grootste marktaandeel had, en Canada, dat de snelste groei kende.

In de prognoseperiode zal de markt voor in-game advertising in Azië en de Pacific zich naar verwachting het snelst ontwikkelen, voornamelijk als gevolg van de wijdverspreide aantrekkingskracht van gaming voor jongeren in de regio. De ontwikkeling van geavanceerde in-game reclameoplossingen door technologiebedrijven is een andere factor die de markt voor in-game reclame stimuleert.

Blader door meer Informatie- en Communicatietechnologie Onderzoeksrapporten.

Verwante rapporten

Markt voor slim afvalbeheer –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/smart-waste-management-market-994

Markt voor lange uithoudingsvermogen op grote hoogte –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/high-altitude-long-endurance-market-3681

Blockchain in de detailhandel –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/blockchain-in-retail-market-7703

IoT-gateways markt –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/iot-gateways-market-2956

Markt voor beveiligde toegangsdiensten –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/secure-access-services-edge-market-10718

Markt voor voorspellende analyses –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/predictive-analytics-market-6845

Internet Protocol Televisie-markt –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/iptv-market-6587

IoT in de landbouwmarkt –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/iot-agriculture-market-8476

Markt voor draadloze netwerken met laag stroomverbruik –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/low-power-wan-market-1201

IT-markt voor servicebeheer –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/it-service-management-market-932

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak datagestuurde beslissingen met Wantstats.

Contacteer ons: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  In-Game Advertising Market,In-Game Advertising Market size,In-Game Advertising Market Share,In-Game Advertising Market Trends,In-Game Advertising Market Growth,China's In-Game Advertising Market,Japan's In-Game Advertising Market,South Korea In-Game Advertising