header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor Software voor Ouderlijk Toezicht zal tegen 2030 meer dan USD 2.497,9 miljoen bedragen als gevolg van het toegenomen gebruik van mobiele apps en de toenemende bezorgdheid over de online veiligheid van kinderen

Oct 11, 2023 3:00 AM ET

Overzicht van de markt voor Software voor Ouderlijk Toezicht:

Volgens het onderzoek van SNS Insider zal de markt voor Software voor Ouderlijk Toezicht blijven groeien als gevolg van de toenemende behoefte aan online veiligheid voor kinderen, technologische vooruitgang en een groter bewustzijn onder ouders en instellingen.

Het rapport van SNS Insider geeft aan dat de markt voor software voor ouderlijk toezicht in 2022 werd gewaardeerd op 987,5 miljoen dollar en naar verwachting in 2030 een waarde van 2.497,9 miljoen dollar zal hebben bereikt, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 12,3% tijdens de prognoseperiode van 2023 tot 2030.

Ontvang een gratis voorbeeldrapport van Software voor ouderlijk toezicht @ https://www.snsinsider.com/sample-request/2785

Belangrijke spelers in het rapport zijn:

– Microsoft Corporation
– Alphabet Inc
– AT & T
– Bark Technologies Inc
– Avast Software s.r.o.
– AO Kaspersky Lab
– Google LLC
– SentryPC
– SafeDNS Inc
– McAfee LLC
– Cisco Systems Inc
– Verizon
– Mobiel hek
– NortonLifeLock Inc
– Qustodio SL
– Overige

Reikwijdte van het marktrapport

Software voor ouderlijk toezicht is een soort software die ontworpen is om ouders te helpen bij het controleren en beheren van de online activiteiten en het gebruik van digitale apparaten van hun kinderen. Het is een waardevol hulpmiddel om kinderen en tieners te beschermen tegen potentiële online risico’s en om ervoor te zorgen dat ze het internet en digitale apparaten op een verantwoorde manier gebruiken. Met software voor ouderlijk toezicht kunnen ouders de toegang filteren en blokkeren tot websites en online inhoud die ongepast of schadelijk kan zijn voor kinderen. Dit helpt ervoor te zorgen dat kinderen niet worden blootgesteld aan expliciet of leeftijdsongeschikt materiaal. Sommige apps voor ouderlijk toezicht bieden functies voor geofencing waarmee ouders waarschuwingen kunnen ontvangen wanneer hun kind bepaalde geografische gebieden binnenkomt of verlaat. Dit kan handig zijn om de locatie van een kind te volgen en hun veiligheid te garanderen.

Marktanalyse

De markt voor software voor ouderlijk toezicht is de afgelopen jaren aanzienlijk gegroeid door een combinatie van factoren die worden aangedreven door de veranderende maatschappelijke dynamiek en technologische vooruitgang. Met de toenemende toegang tot het internet en digitale apparaten voor kinderen, maken ouders zich steeds meer zorgen over de online veiligheid van hun kinderen. De noodzaak om kinderen te beschermen tegen cyberpesten, ongepaste inhoud en online roofdieren drijft de vraag naar software voor ouderlijk toezicht op. Door het toenemende gebruik van smartphones, tablets, laptops en andere slimme apparaten door kinderen is er behoefte aan software waarmee ouders hun online activiteiten kunnen controleren en beheersen, zodat ze een veilige en productieve digitale ervaring hebben. Ouders worden steeds meer digitaal onderlegd en zijn zich steeds meer bewust van de potentiële risico’s die hun kinderen online lopen. Dit bewustzijn zet hen ertoe aan oplossingen te zoeken zoals software voor ouderlijk toezicht om hun kinderen te beschermen en hen verantwoordelijk online gedrag bij te brengen. Sommige overheden en onderwijsinstellingen pleiten voor programma’s voor online veiligheid en digitale geletterdheid. Dit heeft geleid tot een grotere adoptie van software voor ouderlijk toezicht als middel voor naleving en ondersteuning van deze initiatieven.

De marktsegmentatie en subsegmentatie omvatten:

Naar platform:

– Windows
– Android
– iOS
– Platformoverschrijdend/multiplatform

Op inzet:

– On-Premise
– Cloud

Op toepassing:

– Residentieel
– Onderwijsinstellingen

Impact van Recessie

De impact van een aanhoudende recessie op de markt voor software voor ouderlijk toezicht is veelzijdig. Hoewel een toegenomen bewustzijn en bezorgdheid over online veiligheid de vraag zou kunnen stimuleren, kunnen budgetbeperkingen en een verschuiving naar kosteneffectieve oplossingen de groei voor sommige bedrijven belemmeren. Aanpassing, innovatie en een goed begrip van de behoeften van de consument zullen essentieel zijn voor leveranciers van software voor ouderlijk toezicht om te gedijen in deze uitdagende economische omgeving. Om concurrerend te blijven in een recessie moeten leveranciers van software voor ouderlijk toezicht zich mogelijk richten op hun kernfuncties en de meest dringende zorgen van ouders aanpakken. Dit zou kunnen leiden tot productinnovatie en -verbetering.

Impact van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne

De oorlog tussen Rusland en Oekraïne heeft indirect invloed gehad op de markt voor software voor ouderlijk toezicht doordat het bewustzijn van online veiligheid is toegenomen, de bezorgdheid over privacy en overheidstoezicht is toegenomen, de consumptiepatronen voor inhoud zijn veranderd, de toeleveringsketens zijn verstoord, innovatie is gestimuleerd en de geopolitieke onzekerheid is toegenomen. Hoewel de markt zelf misschien niet direct verband houdt met het conflict, beïnvloeden deze factoren gezamenlijk de vraag naar en ontwikkeling van software voor ouderlijk toezicht in een zich ontwikkelend digitaal landschap. Geopolitieke instabiliteit als gevolg van het conflict tussen Rusland en Oekraïne heeft in sommige regio’s geleid tot economische onzekerheid. Deze onzekerheid kan van invloed zijn op het bestedingspatroon van consumenten, wat mogelijk de adoptie van software voor ouderlijk toezicht beïnvloedt.

Vraag naar het rapport @ https://www.snsinsider.com/enquiry/2785

Belangrijkste regionale ontwikkeling

Noord-Amerika, met name de Verenigde Staten, is een belangrijke speler op de markt voor software voor ouderlijk toezicht. In deze regio worden veel digitale apparaten en het internet gebruikt, waardoor software voor ouderlijk toezicht een waardevol hulpmiddel is voor bezorgde ouders. De markt in Noord-Amerika wordt gekenmerkt door een focus op gebruiksvriendelijke interfaces en geavanceerde functies. Europa is een andere belangrijke markt voor software voor ouderlijk toezicht. In deze regio heeft de regelgeving rond gegevensprivacy, zoals de General Data Protection Regulation (GDPR), een aanzienlijke impact op de ontwikkeling en het gebruik van tools voor ouderlijk toezicht. De regio Azië-Pacific is getuige van een snelle groei van de markt. Naarmate meer huishoudens toegang krijgen tot het internet en slimme apparaten, maken ouders zich steeds meer zorgen over de online veiligheid van hun kinderen.

Belangrijkste resultaten van de marktstudieSoftware voor ouderlijk toezicht

– In de afgelopen jaren heeft de markt een significante verschuiving doorgemaakt, waarbij het cross-platform en multiplatform segment als dominante kracht naar voren is gekomen. Een van de belangrijkste drijfveren achter de dominantie van het cross-platform/multiplatform segment is de toenemende diversiteit van digitale apparaten die door kinderen en studenten worden gebruikt. In het huidige digitale tijdperk gebruiken kinderen inhoud niet alleen op traditionele computers, maar ook op smartphones, tablets, spelconsoles en andere slimme apparaten.
– De markt ondergaat een significante verschuiving, waarbij onderwijsinstellingen een dominante rol spelen in de groei. De prominente positie van dit segment kan worden toegeschreven aan de unieke vereisten en de groeiende erkenning van het belang van digitale veiligheid en verantwoordelijkheid in de onderwijssector.

Recente ontwikkelingen met betrekking tot demarkt voor Software voor Ouderlijk Toezicht

– Google heeft net een spannende update van zijn Family Link app onthuld, ontworpen om ouders en voogden nog meer controle en inzicht te geven in de online activiteiten van hun kinderen. Naast deze mobiele app-upgrade heeft Google een langverwachte webversie van Family Link geïntroduceerd, waardoor het voor ouders eenvoudiger dan ooit wordt om de digitale ervaringen van hun kinderen op meerdere apparaten te beheren.
– In een voortdurend veranderend digitaal landschap, waar kinderen worden blootgesteld aan een groot aantal online risico’s, heeft Linewize een moedige stap gezet om tegemoet te komen aan de zorgen van ouders. Met de lancering van Qustodio, hun geavanceerde app voor ouderlijk toezicht, legt Linewize de macht terug in de handen van ouders en biedt hen de tools en middelen die nodig zijn om de online ervaringen van hun kinderen te beschermen en te ondersteunen.

Inhoudsopgave – Belangrijkste punten

1. Inleiding
2. Methodologie van het onderzoek
3. Marktdynamiek
4. Impactanalyse
4.1. COVID-19 impactanalyse
4.2. Gevolgen van de oorlog tussen Oekraïne en Rusland
4.3. Impact van aanhoudende recessie op grote economieën
5. Waardeketenanalyse
6. Porter’s 5 Krachten Model
7. PEST-analyse
8. Segmentatie van de markt voor Software voor Ouderlijk Toezicht, per platform
9. Segmentatie van software voor ouderlijk toezicht, naar implementatie
10. Marktsegmentatie Software voor Ouderlijk Toezicht, Naar Toepassing
11. Regionale analyse
12. Bedrijfsprofielen
13. Concurrentielandschap
14. Gebruikersgevallen en best practices
15. Conclusie

Over ons:

SNS Insider is een van de toonaangevende marktonderzoek- en adviesbureaus die wereldwijd de marktonderzoekindustrie domineert. Het doel van ons bedrijf is om klanten de kennis te geven die ze nodig hebben om te kunnen functioneren in veranderende omstandigheden. Om u te voorzien van actuele, nauwkeurige marktgegevens, consumenteninzichten en meningen, zodat u met vertrouwen beslissingen kunt nemen, maken we gebruik van verschillende technieken, waaronder enquêtes, videogesprekken en focusgroepen over de hele wereld.

Koop de volledige PDF van Parental Control Software Market Report 2023 @ https://www.snsinsider.com/checkout/2785

Lees meer ICT-gerelateerde rapporten

Akash Anand | Hoofd bedrijfsontwikkeling & Strategie | Telefoon: 1-415-230-0044 (VS) | E-mail: [email protected]


Keywords:  Parental Control Software Market,Parental Control Software Market Size,Parental Control Software Market Share,Parental Control Software Market Growth,Parental Control Software Market Trends,Parental Control Software Market Analysis,Parental Control Software Market Forecast,Parental Control Software Market Report