header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De omvang van de AI CCTV-markt zal naar verwachting 54,0 miljard dollar bereiken met een CAGR van 15,20% in 2032 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Oct 11, 2023 1:00 PM ET

Marktoverzicht

Het rapport van Market Research Future (MRFR) belicht AI CCTV Market Information By Compound, Application, Distribution Channel And Region – Forecast till 2032″; de markt zal in 2032 54,0 miljard USD bereiken met een CAGR van 15,20%.

AI CCTV is een technologie die een kunstmatige intelligentie (AI)-laag toevoegt aan cameratechnologie. Meestal wordt de AI-laag toegevoegd op verschillende niveaus van de technologische stapel, zoals het niveau van de netwerkvideorecorder (NVR), de camera of de cloud. Overheden over de hele wereld gebruiken bewakingscamera’s om hen te helpen bij het opsporen van activiteiten die een veiligheidsrisico kunnen vormen.

Gratis voorbeeld PDF-brochure –
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11796

Hoewel er talloze camera’s zijn, houdt niemand ze constant in de gaten. Kunstmatig intelligente technologie (Al) kan echter elk beeld analyseren en direct talloze levens redden. Veel landen gebruiken revolutionaire bewakingsapparatuur van Al om mensen op te sporen, te volgen en te controleren om verschillende overheidsdoelen te bereiken. Dit komt door het vermogen van Al om zichzelf te leren. Het toenemende gebruik van AI CCTV door overheidsinstanties bij verkeerslichten om registratienummers van rijdende of stilstaande auto’s te detecteren en herkennen, draagt ook bij aan de groei van de markt.

AI CCTV marktspelers –

  • Eagle Eye Networks
  • Hangzhou Hikvision Digital Technology Co, Ltd.
  • Hanwha Techwin
  • Panasonic Corporation
  • Axis Communications Ab
  • Bosch Beveiligingssystemen GmBH (Robert Bosch Gmbh)
  • D-Link Corporation
  • Swann
  • FLIR Systems, Inc.
  • VIVOTEK INC

Koop nu het Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Tijdens de prognoseperiode zullen de inkomsten uit de wereldwijde AI CCTV-markt naar verwachting aanzienlijk stijgen. Dit wordt toegeschreven aan de toenemende bezorgdheid over openbare veiligheid en de wens naar technologisch geavanceerde bewakingssystemen. Het toegenomen gebruik van AI CCTV op kruispunten door overheidsinstanties voor het detecteren en identificeren van kentekens van rijdende of geparkeerde auto’s draagt ook bij aan de groei van de markt.

Een van de grootste obstakels voor de wereldwijde markt is echter een gebrek aan kennis over geavanceerde producten. Er wordt voorspeld dat het geldbedrag dat wordt verdiend met de wereldwijde AI CCTV-markt aanzienlijk zal stijgen tijdens de voorspellingsperiode. Dit wordt toegeschreven aan de toegenomen bezorgdheid over openbare veiligheid en beveiliging en de vraag naar technologisch geavanceerde bewakingssystemen.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (128 pagina’s, grafieken, tabellen, cijfers) over AI CCTV-markt –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/ai-cctv-market-11796

Markt Segmentatie

PTZ-, bullet-, box-, dome- en andere typen camera’s maken deel uit van de AI CCTV-marktsegmentatie op basis van cameratype. De AI CCTV-markt is verdeeld in cloud-gebaseerde en on-premise segmenten op basis van inzet. De AI CCTV-marktsegmentatie op basis van aanbod omvat beheerde hardware, software en diensten. Residentiële, zakelijke en industriële eindgebruikers zijn opgenomen in de uitsplitsing van de AI CCTV-markt naar eindgebruiker.

Regionaal inzicht

Als gevolg van de uitbreiding van de infrastructuur heeft Noord-Amerika nu het grootste deel van de AI CCTV-markt in handen. Er wordt echter verwacht dat Azië-Pacific aanzienlijk zal groeien tijdens de voorspelde periode. Tegen het einde van de geprojecteerde periode zal LAMEA, dat momenteel op de tweede plaats staat, zijn groeipercentage waarschijnlijk versnellen, gevolgd door Europa. De AI CCTV-markt in Azië-Pacific zal naar verwachting aanzienlijk groeien.

Vraag voor maatwerk – Ontvang een aangepaste versie van het rapport door een verzoek voor maatwerk in te dienen.

Dit is het gevolg van verschillende factoren, waaronder de toenemende veiligheid en beveiliging van het publiek en een groeiende behoefte aan zeer geavanceerde bewakingsapparatuur. Daarnaast had de AI CCTV-markt in China het grootste marktaandeel, terwijl de AI CCTV-markt in India de snelste groei kende in het Aziatisch-Pacifisch gebied. Bovendien wordt verwacht dat de bouwsector in Azië-Pacific zal groeien, wat aantrekkelijke mogelijkheden biedt.

Blader door meer Informatie- en Communicatietechnologie Onderzoeksrapporten.

Verwante rapporten

Markt voor slim afvalbeheer –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/smart-waste-management-market-994

Markt voor lange uithoudingsvermogen op grote hoogte –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/high-altitude-long-endurance-market-3681

Blockchain in de detailhandel –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/blockchain-in-retail-market-7703

IoT-gateways markt –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/iot-gateways-market-2956

Markt voor beveiligde toegangsdiensten –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/secure-access-services-edge-market-10718

Markt voor voorspellende analyses –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/predictive-analytics-market-6845

Internet Protocol Televisie-markt –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/iptv-market-6587

IoT in de landbouwmarkt –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/iot-agriculture-market-8476

Markt voor draadloze netwerken met laag stroomverbruik –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/low-power-wan-market-1201

IT-markt voor servicebeheer –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/it-service-management-market-932

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak datagestuurde beslissingen met Wantstats.

Contacteer ons: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  AI CCTV Market,AI CCTV Market Size,AI CCTV Market Share,US AI CCTV,Japan's AI CCTV Market,China's AI CCTV Market,AI CCTV Market Growth,AI CCTV Market Trends