header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De omvang van de Multi Cloud Computing-markt zal naar verwachting groeien met een CAGR van 28,30% met 76,3 miljard USD in 2032

Oct 11, 2023 5:00 PM ET

Overzicht Multi Cloud Computing-markt:

De wereldwijde markt voor multi-cloud computing is in 2022 naar schatting 8,1 miljard dollar waard. De multi-cloud computing-markt zal naar verwachting groeien van USD 10,3 miljard in 2023 tot USD 76,3 miljard in 2032 met een CAGR van 28,30%. tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

De groeiende behoefte aan flexibiliteit, de noodzaak om vendor lock-in te vermijden en de vraag naar betere beveiliging en prestaties zijn de belangrijkste factoren die de groei van de markt stimuleren. Bedrijfscontinuïteit is afhankelijk van flexibiliteit en wendbaarheid. Organisaties kunnen workloads naadloos verplaatsen naar alternatieve cloudproviders wanneer een cloudprovider uitvalt of verstoringen ondervindt, waardoor de impact op hun activiteiten wordt geminimaliseerd. Het risico op inkomstenverlies door downtime wordt verminderd door de redundantie en flexibiliteit van IT-systemen. De flexibiliteit wordt verder vergroot door de wereldwijde dekking van meerdere cloudoplossingen.

Bedrijven hebben toegang tot datacenterbronnen over de hele wereld, wat de latentie voor gebruikers vermindert en de naleving van lokale gegevenswetten garandeert. Multinationals hebben deze regionale flexibiliteit nodig om een consistente gebruikerservaring te bieden en tegelijkertijd te voldoen aan lokale wetten en privacystandaarden. Provider lock-in kan flexibiliteit aanzienlijk belemmeren. Organisaties verminderen hun afhankelijkheid van één leverancier door werklasten te verdelen over meerdere cloudproviders. Dit vermindert het risico om te vertrouwen op technologie en prijzen van één leverancier. De onafhankelijkheid van leveranciers geeft bedrijven onderhandelingsmacht, prijsflexibiliteit en controle over hun IT-strategie. Dit verhoogt de inkomsten van verschillende cloud computing-markten.

De belangrijkste bedrijven in de markt voor meervoudige cloudcomputing zijn onder andere,

BMC Software, Inc.

Citrix Systems Inc.

CloudBolt Software, Inc.

CoreStack

Dell Technologies Inc.

Flexera Software LLC

International Business Machines Corp.

Jamcracker Inc.

Microsoft Corp.

VMware Inc.

Trianz

Gratis voorbeeld van PDF-brochure –
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12222

Omvang van het rapport – Multi Cloud Computing Market:

Rapport

Details

Marktomvang in 2032

USD 76,3 miljard

CAGR tijdens 2023-2032

28.30%

Basisjaar

2022

Prognose

2023-2032

Markt Segmentatie:

Wereldwijde multi-cloud computing-oplossingen op basis van marktsegmentatie omvatten informatiebeveiliging en risicobeheer, training en advies, rapportage en analyse, cloudautomatisering, beheerde diensten en andere.

In 2022 domineerde het segment cloudautomatisering de markt. Op basis van bedrijfsgrootte omvat het wereldwijde Multi Cloud Computing-marktsegment kleine en middelgrote ondernemingen (kmo’s) en grote ondernemingen.

In 2022 domineerde het segment grote ondernemingen de markt. Op basis van eindgebruik omvat het wereldwijde multi-cloud computing-marktsegment BFSI, IT & Telecom, Consumentengoederen & Retail, Productie, Gezondheidszorg, Media & Entertainment, Overheid en Overige. De categorie BFSI genereerde de hoogste omzet in 2022.

Koop dit hoogwaardige rapport:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=12222

Per regio biedt het onderzoek een marktoverzicht van Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. In 2022 werd deze markt gedomineerd door de Noord-Amerikaanse markt voor multi-cloud computing (45,80%). Noord-Amerika is de thuisbasis van veel grote cloudproviders zoals Amazon Web Services (AWS), Microsoft Azure en Google Cloud Platform (GCP). Zo’n concurrerende omgeving moedigt innovatie aan en leidt tot een breed scala aan cloudservices en -oplossingen. Noord-Amerikaanse organisaties gebruiken vaak multi-cloudstrategieën om te profiteren van de verschillende aanbiedingen in hun regio. Daarnaast had de Amerikaanse markt voor multi-cloud computing het grootste marktaandeel en was de Canadese markt voor multi-cloud computing de snelst groeiende markt in de Noord-Amerikaanse regio.

Gerelateerde artikelen:

Digital Payment Gateway Market – omvang, aandeel, prognose 2032

Onderzoeksrapport Boekhoudsoftware Markt – Prognose tot 2030

Geavanceerde bescherming tegen aanhoudende bedreigingen (APT) marktonderzoeksrapport –Wereldwijde prognose tot 2030

5G IoT-marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2032

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Multi Cloud Computing Market,Multi Cloud Computing Market Size,Multi Cloud Computing Market Growth,Multi Cloud Computing Market Analysis,Multi Cloud Computing Market Demand,Global Multi Cloud Computing Market,Multi Cloud Computing Market Scope