header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De palmherkenningsmarkt zal 2.567,23 miljoen dollar bereiken, met een CAGR van 12,3% tegen 2032 Rapport by Market Research Future (MRFR)

Oct 11, 2023 3:00 PM ET

Palmherkenningsmarktanalyse

De wereldwijde palmherkenningsmarkt zal tegen 2032 USD 2.567,23 miljoen bereiken met een CAGR van 12,3%, volgens het laatste rapport van Market Research Future.

Palmherkenningsmarkt belangrijkste spelers

Prominente marktspelers die in het rapport over de wereldwijde palmherkenningsmarkt worden geprofileerd, zijn onder andere

  • FUJITSU LTD
  • HITACHI LTD
  • NEC CORPORATIE
  • M2SYS TECHNOLOGIE
  • BIOSEC GROUP LTD
  • EPORTATION, INC.
  • IDLINK SYSTEMS PTE LTD
  • BIOENABLE TECHNOLOGIES PVT LTD
  • MOFIRIA CORPORATION,
  • DAKAR SOFTWARE SYSTEMEN
  • RECOGTECH B.V
  • IPROOV
  • REDROCK BIOMETRICS
  • FISERV, INC.
  • anderen

De belangrijkste spelers hebben talloze strategieën toegepast om de concurrentie voor te blijven, zoals fusies, partnerschappen, overnames, ontwikkeling van nieuwe producten, geografische uitbreidingen en meer.

Ontvang de gratis PDF-brochure –
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12195

Drivers

Integratie van geavanceerde functies en technologieën om de marktgroei te stimuleren

De integratie van geavanceerde functies en technologieën om de gebruikerservaring en de mogelijkheden van het palmherkenningssysteem te verbeteren, zal de marktgroei tijdens de prognoseperiode stimuleren. Dit omvat de integratie van mobiele toepassingen, cloud-gebaseerde diensten, algoritmen voor machinaal leren en kunstmatige intelligentie. Het AI-algoritme zal de snelheid en nauwkeurigheid van de handpalmherkenning vergroten en cloud-gebaseerde diensten maken aan de andere kant naadloze schaalbaarheid en integratie mogelijk. Ook mobiele toepassingen maken de weg vrij voor veilige en handige handpalmherkenning op tablets en smartphones. Dergelijke trends weerspiegelen de focus van de industrie op het uitbreiden van toepassingsgebieden, het verbeteren van prestaties en het bieden van een gebruiksvriendelijke ervaring die de adoptie en groei van palmherkenningstechnologie in verschillende sectoren stimuleert.

Kansen

Toenemende toepassing in OEM-terminals biedt robuuste kansen

De toenemende toepassing van palmherkenning in OEM-terminalapparaten zal tijdens de prognoseperiode robuuste kansen bieden in de markt. OEM-terminalapparaten spelen in feite een cruciale rol in deze markt. Deze apparaten worden speciaal ontworpen en geproduceerd door OEM’s voor het vastleggen en verwerken van handpalmafdrukken of handaderpatronen voor authenticatiedoeleinden. OEM-terminalapparaten bestaan meestal uit hardwarecomponenten zoals handpalmsensoren of scanners en bijbehorende software, met name voor matching-algoritmen en beeldverwerking. Dergelijke apparaten zijn cruciaal om het palmherkenningssysteem in te zetten in uiteenlopende toepassingen zoals tijdregistratie, toegangscontrole en identiteitsverificatie in sectoren zoals de commerciële sector, de gezondheidszorg en het bankwezen.

Koop nu het Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Beperkingen en uitdagingen

Beperkte compatibiliteit als marktrestrictie

De beperkte compatibiliteit van palmherkenning met bestaande systemen kan tijdens de prognoseperiode een remmende werking hebben op de markt.

Palmherkenning marktsegmentatie

De wereldwijde palmherkenningsmarkt is onderverdeeld op basis van vertical, functionaliteit, authenticatie, product en aanbod.

  • Wat het aanbod betreft, zullen software en diensten de markt leiden tijdens de prognoseperiode.
  • Vingeraderbiometrie zal de markt domineren tijdens de prognoseperiode.
  • Qua authenticatie zal het multimodale biometrische systeem de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode.
  • Qua functionaliteit zal fysieke toegangscontrole & biometrische identificatie de markt stimuleren tijdens de prognoseperiode.
  • Qua verticale verticalen zal BFSI de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode.
  • Per toepassing zal toegangscontrole & biometrische identificatie de markt beheersen tijdens de voorspellingsperiode.

Vraag voor maatwerk – Ontvang een aangepaste versie van het rapport door een verzoek voor maatwerk in te dienen.

COVID-19 Analyse

De COVID-19 epidemie heeft het belang van aanraakvrije technologieën voor het minimaliseren van de verspreiding van het virus duidelijk gemaakt. Het concept van handpalmherkenning als contactloze biometrische technologie heeft een stijgende behoefte waargenomen in apps waar veiligheid en hygiëne van het grootste belang zijn. De epidemie heeft geleid tot een verhoogde aandacht voor sanitaire en hygiënemaatregelen in verschillende sectoren. Handpalmherkenning biedt een oplossing die aanrakingsvrij is, waardoor het gevaar van virusoverdracht kleiner is dan bij traditionele vingerafdrukscanners. Dit heeft organisaties ertoe aangezet om palmherkenningssystemen te gebruiken voor toegangscontrole, aanwezigheids- en tijdbeheer en andere toepassingen. De meeste bedrijven hebben de palmherkenningstechnologie geïntegreerd in hun huidige toegangscontrole/identiteitsverificatiesysteem om de veiligheid te verbeteren en tegelijkertijd de veiligheidsrichtlijnen van COVID-19 na te leven. Deze integratie heeft het naadloze gebruik van de palmherkenningstechnologie & vergemakkelijkt en de marktgroei versneld.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (200 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) over NLP in de onderwijsmarkt –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/palm-recognition-market-12195

Regionale analyse

Noord-Amerika aan kop Palmherkenningsmarkt

Noord-Amerika zal de palmherkenningsmarkt aanvoeren tijdens de prognoseperiode. Als gevolg van de proliferatie van de normen en voorschriften van de overheid om het gebruik en de verzameling van persoonlijke gegevens en de & beveiliging van biometrische gegevens in de regio te reguleren, zijn de biometrische technologieën voor de authenticatie & verificatie in feite bevorderd. Dergelijke ontwikkelingen bieden een kans voor de palmader scanner voor de ontwikkeling in de regio. Amazon (VS) en Fingopay (Canada) zijn twee belangrijke fabrikanten van de regio van de vingerafdruk & palmader biometrische gadgets. Er is een enorme blootstelling aan biometrische technologie in de regio die wordt gebruikt in diverse overheids- en commerciële sectoren zoals binnenlandse veiligheid, IT, gezondheidszorg, BFSI, defensie en overheid.

APAC heeft een bewonderenswaardige groei in Palm Recognition Market

De APAC-regio zal een bewonderenswaardige groei doormaken in de palmherkenningsmarkt tijdens de prognoseperiode om verschillende redenen. De snelle verstedelijking van de regio, de grote bevolking en de technologische vooruitgang stimuleren het gebruik van de palmherkenningstechnologie in verschillende sectoren, zoals de overheid, de gezondheidszorg en de financiële sector. Door de toenemende bezorgdheid over identiteitsdiefstal en datalekken zijn organisaties in de regio actief op zoek naar betrouwbare en veilige authenticatieoplossingen, waardoor palmherkenning met zijn niet-invasieve aard en hoge nauwkeurigheid een zeer aantrekkelijke keuze is. Ook stimuleren verschillende overheden hier het gebruik van biometrie voor toegangscontrole en identiteitsverificatie, waardoor de regelgeving gunstig is.

Belangrijkste rapporten: –

Blader door meer Informatie- en Communicatietechnologie Onderzoeksrapporten.

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Palm Recognition Market Share,Palm Recognition Market Type,Palm Recognition Market Application,Palm Recognition Market Size,Palm Recognition Market Trends