header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De Smart Exoskeleton Market zal tegen 2032 USD 10,366 miljard bereiken, met een CAGR van 8,20% tijdens de voorspellingsperiode 2023-2032.

Oct 11, 2023 4:00 PM ET

De markt voor slimme exoskeletten werd in 2022 geschat op USD 5,1 miljard. De markt voor slimme exoskeletten zal naar verwachting stijgen van USD 5,51 miljard in 2023 tot USD 10,366 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 8,20% tijdens de prognoseperiode (2023-2032). De twee belangrijkste factoren die de expansie van de markt stimuleren, zijn de stijgende vraag naar medische benodigdheden en industriële lichaamsdelen.

een exoskelet dat in staat is om bewegingen te verbeteren, bescherming te bieden tegen ongevallen en de bloedstroom te verhogen bij personen met zwakke spieren. Een slim exoskelet kan nuttig zijn voor mensen met neurologische en medische aandoeningen. Het kan ook therapeutisch worden toegepast om patiënten te helpen herstellen en succesvol te bewegen.

Belangrijke bedrijven op de markt voor slimme exoskeletten zijn onder andere

  • Ekso Bionics Holdings Inc. (VS)
  • ReWalk Robotics (VS)
  • Ottobock (Duitsland)
  • Lockheed Martin Corporation (VS)
  • Parker Hannifin Corp. (VS)
  • CYBERDYNE Inc. (Japan)
  • DIH Technologies Corporation (China)
  • Rex Bionics Ltd. (VK)
  • Hyundai Motor Company (Zuid-Korea)
  • US Bionics (VS)
  • eu (Spanje)
  • ATOUN Inc. (Japan)
  • RB3D (Frankrijk)
  • BIONIK (Canada)
  • Honda Motor Co. Ltd (Japan)
  • Sarcos Corp. (VS)
  • Technaid SL (Spanje)
  • Hocoma (Zwitserland)
  • Focal Meditech (Nederland)
  • Wearable Robotics SRL (Italië)
  • B-TEMIA Inc (Canada)

Ontvang een gratis proefexemplaar@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7979

In de heup- en kniegewrichten van het exoskelet zijn de motoren gemonteerd. De vraag naar intelligente exoskeletten om te helpen bij de revalidatie van mensen met fysieke en neurologische handicaps is een belangrijke factor die de wereldwijde markt aandrijft.

Als onderdeel van hun dagelijkse routine dragen soldaten vaak voorraden terwijl ze trappen of hellingen oplopen. Daarnaast hebben soldaten vaak last van kracht en uithoudingsvermogen en zijn ze kwetsbaar voor blessures aan de heup, rug en knie. Daarom maken militaire organisaties over de hele wereld gebruik van slimme exoskelettechnologie om ladingen met meer succes te vervoeren. Met weinig inspanning kunnen deze vaardigheden krijgers helpen om beter te presteren. Er wordt voorspeld dat de markt voor slimme exoskeletten gunstig zal groeien als gevolg van het stijgende aantal valincidenten en de toenemende seniorenpopulatie door instabiliteit en fysieke achteruitgang.

De gadget bevordert ook een normale bloedcirculatie voor mensen met zwakke spieren en helpt ouderen om hun lichaam op spanning te houden.

Koop nu het beste onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=7979

Segmentatie

Op basis van type is de markt voor slimme exoskeletten onderverdeeld in ultrazachte, zachte en stijve exoskeletten. De markt werd beheerst door de sector van ultra-zachte exoskeletten.

Hardware en software maken deel uit van de segmentatie van de markt voor slimme exoskeletten op basis van componenten. De categorie hardware bracht het meeste geld op.

Bovenste ledematen, onderste ledematen en het gehele lichaam vormen de toepassingsgerichte segmentatie van de markt voor slimme exoskeletten. De categorie voor het gehele lichaam bracht het meeste geld op.

De segmentatie van de markt voor slimme exoskeletten omvat de industrie, de gezondheidszorg, het leger en andere sectoren. Het meeste geld werd verdiend in de gezondheidszorg.

De analyse biedt per regio marktinformatie voor Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Door zijn prestaties zal de markt voor slimme exoskeletten in Noord-Amerika deze sector domineren. Het stijgende aantal gehandicapten in de regio en de financiering door particuliere bedrijven in de gezondheidszorg en onderzoeksorganisaties van de overheid zijn twee belangrijke motoren voor de groei van de industrie. Daarnaast heeft een recent onderzoek aangetoond dat bijna 61 miljoen Amerikanen met een handicap – waarvan 13,7% – mobiliteitsproblemen hebben. De huidige wereldwijde expansie van de markt voor slimme exoskeletten wordt beïnvloed door de toenemende samenwerking van belangrijke bedrijven in de sector voor medische hulpmiddelen.

Bekijk korting @

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/-7979

Gerelateerde rapporten:

Marktonderzoeksrapport Postautomatiseringssysteem – Wereldwijde prognose 2027

Smart City marktonderzoeksrapport – voorspelling 2030

Geautomatiseerd Passagier Telsysteem Marktonderzoeksrapport – Prognose 2030

SCADA-marktonderzoeksrapport – Prognose voor 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Neem contact met ons op: Market Research Future®, 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika Telefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Smart Exoskeleton Market,Smart Exoskeleton Market Demands